GZ psycholoog en mindfulness - Rotterdam - Djoeke Huijtker
  • Djoeke Huijtker

  • (6)
  • Rotterdam
  • GZ psycholoog en mindfulness
  • € 100,00 per 1 uur

Stuur Djoeke Huijtker een bericht

Boek een consult met Djoeke Huijtker

Delen:

Over / Bio

Integratieve therapiesessies, sjamanisme, psychologie, zielsgericht, GZ-psycholoog, online of in het bos, Veluwe.

Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog en heb daarnaast boeddhistische cursussen en meditaties gevolgd en ben in opleiding geweest binnen het sjamanisme. Ik ben van nature heldervoelend en werk met licht. Mijn focus ligt in het heden vooral in integratief werk waarin ik intuitief verschillende werkvormen toepas. Het gaat dan om het verminderen van klachten (die mijns inziens met een reden komen om jou dieper in en vanuit jezelf/ je ziel te laten bewegen), het gaan zien van zielskwaliteiten, het doorwerken van trauma's (donkere, meer zware stukken, energie in je systeem), het doorbreken van niet-helpende patronen (denken, voelen, handelen).

Ik werk zowel binnen de BasisGGZ als dat ik daarbuiten sessies aanbiedt. In het eerste geval wordt er een diagnose gesteld, in het tweede geval niet.

Tarieven voor GGZ (online) zijn te vinden op mijn website; www.djoekehuijtker. nl.

Tarieven (buiten GGZ) voor sessies online: 111 per uur (45 tot 115 minuten). 150 voor anderhalf uur en voor partnerrelatiegesprekken.
Tarieven sessies in het bos: 150 per 1,5 uur.
Goed te weten dat ik ook soul journeying en soul retrieval aanbied..

Invulling van een sessie gebeurt via afstemming en jouw voorkeur. Bij interesse, graag contact opnemen via de button hiernaast

Sessies zijn online of in afstemming soms mogelijk op locatie in het bos, omgeving Veluwe. Het is altijd mogelijk om vooraf met mij te overleggen of even telefonisch contact te hebben om te ervaren of het passend voor je voelt.

Klachten waar je mee kunt komen zijn onder andere; depressie, angst, dissociatie, trauma, jeugdtrauma, stemmingswisselingen, hoogsensitiviteit, spiritual emergency (wakker worden).

Therapieën

GZ psychologie en mindfulness, Ademtherapie, Burn out, Chakrapsychologie, Cognitieve therapie, Depressie behandeling, EMDR, Energetische therapie, Focussing, GZ psychologie, Hooggevoeligheid, Innerlijk kind therapie, Integratieve psychotherapie, KOPP, kind van ouders met psychische problemen, Levenstherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Lichaamswerk, Maya Astrologie, Meditatie , , Online therapie, Psychologie, Schema therapie, Sjamaan, Sjamanisme, Sjamanistische healing, Spirituele coach, Voice dialogue, Zelfcompassie training.

Onderwerpen

ADHD, Angsstoornissen, Assertiviteitsklachten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bindingsangst, Bipolair, manisch depressief, Blokkades, Boosheid, Borderline, Boulimia, Burn out, Chakra's, Contact met lichaam, Contact met mezelf, depressief, Dissociatieve stoornis, Donkere kant, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotioneel, Engelenwerk, Faalangst, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Hechtingsproblematiek, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Identiteitsproblemen, Lichtwerk, Missie/passie vraagstukken, Onveilige hechting, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Persoonlijke ontwikkeling, Relatieproblemen, Sexueel misbruik, Somberheid, Spirituele ontwikkeling, Transformatie, Traumaverwerking, Verlatingsangst, Voelen, Vol hoofd, Wisselende stemmingen, Zelfbeeld, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik richt me op ziel (energetisch), lichaam, emotie, mentale vormen (gedachten/ overtuigingen). Ik integreer verschillende methoden:
-EMDR (bij trauma)
-Cognitieve gedragstherapie
-Schematherapie (overtuigingen en innerlijk kindwerk)
-Mindfulness
-Meditatie
-Oefeningen met visualisatie en journeying
-Energetisch werk (met energie vanuit mijn handen, hart, en ook door je te leren hoe je energie te reinigen, terughalen, beschermen e.d.)
-Soul retrieval
-Ook maak ik in sommige gevallen gebruik van vragenlijsten (YSQ over schema's)
-En kan ik om het beeld te verhelderen gebruikmaken van een analyse van jouw geboortedagenergie volgens Maya Tzolkin kalender en een overzicht van jouw profiel in Human Design.

Ik integreer intuïtief, vanuit wat helpend en passend is, en volg dus niet nauw 1 methode.

Mijn eigen meest nabije element is water (heldervoelendheid).

Beroepsverenigingen

NVGzP, LVVP

Opleiding/cursussen

Psychologie Erasmus Universiteit
GZ-psychologie
Verschillende cursussen en trainingen (MBT, EMDR, SFT, CGT)
Praktijkervaring ook met; MBT, Mindfulness
Boeddhistische meditatie en cursussen, Shambhala
Student bij Sjamaan Eagle Heart
Cursussen bij het instituut voor Siberisch Sjamanisme
En andere, cursussen, retreats

Testimonials

Review door Florence:

"Djoeke is de eerste psycholoog waarbij ik mij begrepen voelde en serieus genomen in mijn klachten. Ze spreekt mijn taal, waarmee ik bedoel dat spiritualiteit en ziel een sterke rol hebben. Het voelde alsof in elke sessie er licht kwam op mijn schaduw en ik ook ervaarde dat ik met mijn licht de schaduw kan dragen.
Djoeke was verder zeer flexibel in wat we per sessie bespraken, wat voor mij goed werkte. Ze nam ook de tijd voor elk onderwerp of probleem, waardoor ik elke keer een nieuwe kijk kreeg en verder kon in mijn processen.
Daarnaast merk ik dat mijn partner en ik nog veel hebben aan de ademhalingsoefeningen en oefeningen om jezelf even stil te zetten die Djoeke mij heeft geleerd. Ik voel mij bewuster over wat er in mij speelt, mede dankzij de hulp van Djoeke."

Kaart

Reviews

Leendert Meijers

31-01-2023 10:42
djoeke vraagt om tegelijkertijd haar persoonlijk assistent en cliënt te worden omdat zij afspraken en toezeggingen bij herhaling (3x) vergeet. ik ambieer het niet om deze rollen te combineren. we zijn dus niet verder gekomen dan een korte kennismaking.

D

01-07-2022 11:43
In de afgelopen tien jaar heb ik meerdere gz psychologen gezien en helaas hielpen de gesprekken nooit op de lange termijn. Er werd altijd gelijk in oplossingen gedacht: 'voel je je niet blij? Ga gewoon iets doen wat je leuk vindt!' En daar bleef het dan bij.
Ik ben erg blij dat ik een jaar geleden Djoeke heb gevonden. Voor het eerst gingen de gesprekken niet slechts over oplossingen, maar gingen we door middel van verschillende technieken op zoek naar de oorsprong van bepaalde gevoelens. Nu begrijp ik veel beter hoe ik in elkaar zit en waar bepaalde patronen en overtuigingen vandaan komen. Ze heeft me op een onwijs fijne manier door heftige emoties geloodst. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen.

Hugo

02-03-2022 12:31
N.a.v. slaapproblemen na een aantal traumatische gebeurtenissen ben ik bij Djoeke uitgekomen. In het half jaar dat we met elkaar te maken hadden heeft ze mij enorm geholpen. Vanaf de eerste keer dat we elkaar spraken voelde ik me vertrouwd bij haar. In onze gesprekken heeft ze mij geholpen tot inzichten te komen en technieken aangereikt waarmee ik een veel betere verbinding kreeg met alle emoties die in mij omgingen en mij in een constante staat van paraatheid hielden. Daarin veerde ze goed met mij mee, als iets niet aansloeg of niet helemaal goed aanvoelde probeerden we het via een andere invalshoek. Soms kwamen bepaalde technieken in eerste instantie wat "zweverig" op me over, maar die indruk verdween snel door de resultaten die ze opleverden.

Dankzij onze gesprekken, en de manier waarop ze heeft geholpen alle sterke emoties die onder de oppervlakte zaten naar boven te krijgen heb ik weer innerlijke rust kunnen vinden. Ontzettend bedankt!

Florence

14-12-2021 17:46
Djoeke is de eerste psycholoog waarbij ik mij begrepen voelde en serieus genomen in mijn klachten. Ze spreekt mijn taal, waarmee ik bedoel dat spiritualiteit en ziel een sterke rol hebben. Het voelde alsof in elke sessie er licht kwam op mijn schaduw en ik ook ervaarde dat ik met mijn licht de schaduw kan dragen.
Djoeke was verder zeer flexibel in wat we per sessie bespraken, wat voor mij goed werkte. Ze nam ook de tijd voor elk onderwerp of probleem, waardoor ik elke keer een nieuwe kijk kreeg en verder kon in mijn processen.
Daarnaast merk ik dat mijn partner en ik nog veel hebben aan de ademhalingsoefeningen en oefeningen om jezelf even stil te zetten die Djoeke mij heeft geleerd. Ik voel mij bewuster over wat er in mij speelt, mede dankzij de hulp van Djoeke.

Gail

03-09-2021 19:53
Na het overlijden van mijn vader, vorig jaar, heb ik contact gezocht met Djoeke en heb t afgelopen jaar meerdere sessies van haar mogen ontvangen, waar ik zo ontzettend dankbaar voor ben!

In de loop der jaren heb ik vaker therapeutische hulp gezocht in de reguliere hulpverlening, vanwege een post-natale depressie (20 jaar geleden) spanningsklachten, burn-out/depressie/spirituele crisis.- emergency.....
En omdat ik zelf hulpverleenster ben, was ik altijd heel kritisch over de hulp die ik ontving.

Toen ik Djoeke bezocht was daar eindelijk een therapeut / psycholoog die het werkelijk begreep, en ik mij Begrepen Voelde!!

Met haar Liefdevolle aandacht en Sensitiviteit kon ik eindelijk in mijn Gevoel verder komen...niet vanuit mijn hoofd, omdat ze daar met haar energetisch Werk doorheen prikte!

Djoeke beweegt zich als therapeut/ psycholoog op alle vlakken.. mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel! Dat was wat ik nodig had!

En ik kan nog veel meer benoemen, maar dan wordt mijn review echt te lang!

K

28-07-2021 20:55
Een jaar lang samen met Djoeke doorgebracht, dan doet dit stukje onze tijd hoe dan ook tekort.
Djoeke heeft me tijdens een burnout op een hele natuurlijke en intuïtieve manier geleerd hoe ik mezelf weer kan opladen en m'n gedachten kan ontwarren. Mooie mix van allerlei technieken, aandacht voor het hele plaatje: lichaam geest ziel. Iets waar ik hiervoor nooit over na had gedacht. Ook voor de nuchtere dodo's dus ;)! Iets om je hele leven wat aan te hebben. Bedankt!

Schrijf een review 

Website

www.djoekehuijtker.nl