Holistisch therapeut - Utrecht - Denise C. Harskamp
  • Denise C. Harskamp
    Aanvullend vergoed

  • (33)
  • Utrecht
  • Holistisch therapeut
  • € 120,00 per 75 minuten / vergoedbaar

Stuur Denise C. Harskamp een bericht

Boek een consult met Denise C. Harskamp

Delen:

Over / Bio

* mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding bij verzekeraars

Erkende holistische en lichaamsgerichte therapie in Utrecht
Via één-op-één coaching en diepgaande lichaamswerk (psycho-somatische) sessies gaan we naar de kern van jouw beperkende gedachten, om ze vervolgens te doorbreken. Traumawerk is een integraal onderdeel van mijn aanpak, waarbij ik je help om oude wonden te helen en belemmerende patronen te overstijgen Met mijn holistische visie herontdek je een leven vol mogelijkheden en geluk. Vanuit een holistische visie maken we de reis naar een betere jij.

Ik ben Denise Harskamp en werk vanuit mijn praktijk in de binnenstad van Utrecht als erkend holistisch therapeut. Genieten van het leven heeft altijd centraal gestaan voor mij, maar is zeker niet altijd een vanzelfsprekendheid geweest. Zelf heb ik het nodige meegemaakt. Ondanks de pijn en verdriet die het leven met zich meebrengt, ben ik er diep van overtuigd dat er altijd een sprankje magie te vinden is, of het nu in kleine momenten van vreugde is of de veerkracht van de menselijke geest.Mijn doel is om jou te helpen bewust te worden van je onderbewuste en te ontdekken welke verandering mogelijk is. Samen nemen we de tijd om de huidige situatie te verkennen, op zoek te gaan naar de diepere oorzaken en te achterhalen waar jouw ware potentieel ligt. We richten ons op de omstandigheden waar je naar verlangt en hoe jij je wilt voelen. Of het nu gaat om levensvragen, emotionele problemen, lichamelijke klachten, het veranderen van beperkende denkpatronen, rouwverwerking of traumatische gebeurtenissen, ik ondersteun je met liefde.

Verandering ligt bij jezelf, maar kun je vaak niet alleen, ik help je te transformeren naar de beste versie van jezelf met holistische geneeswijzen.

Therapieën

Holistische therapie, Angsttherapie, Aura & Chakra healing, Barbara Brennan Healing, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Coaching via Skype/Zoom, Depressie behandeling, Energetische therapie, Healer, Healing, Healing Utrecht, Holistische therapie, Intake consult, IRest, KOPP coaching, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamswerk, Meditatie , PTSS en Trauma, Voedingsadvies, Yogaretreats.

Onderwerpen

Afwijzing, Angst- paniekaanvallen, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Contact met mezelf, Dissociatieve stoornis, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Hoofdpijn en migraine, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Laag zelfbeeld, Loslaten, Perfectionisme, Posttraumatische stress, Schuldgevoel, Stress, Traumaverwerking, Verlegenheid, Voelen, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Wat is IRest?
iRest® is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Klinisch psycholoog Richard Miller ontwikkelde deze methode die gebaseerd is op de oeroude Indiase lessen van Yoga Nidra en transformeerde dit naar een toegankelijke vorm voor het moderne dagelijkse leven. Door bewust te ervaren is het vaak mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. De methode is eenvoudig en heel effectief. Het heeft bewezen wetenschappelijke resultaten in het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering. Meer info op www.Irest.org.

Wat is Energy healing?
Je lichaam is in zekere zin te vergelijken met een batterij die langzaam leeg kan raken en soms niet voldoende energie meer heeft om goed te functioneren. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energy healing brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind in de methoden van Barbara Brennan healing om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen en te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen.
Technieken energy healing die ik toepas omvatten o.a. aura en chakra healing, energetische koorden, Hara healing en Spiritual surgery.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten)
wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars.Mijn registratie is bekend bij CAT met therapeutnummer: CM1906-04-02-19. AGBcode: 90106770

Opleiding/cursussen

IREST INSTITUTE (www.irest.org)
Restful Being, James Reeves, Londen, UK
Gecertificeerd IRest Restorative YogaTeacher (2018-2021)
Member of international yoga nidra teachernetwerk TCN

TJITZE’S ENERGY CELLULAR HEALING SCHOOL (TECHS), Findhorn,Schotland
study Bodies of Light (graduating in 2018)
study and Advanced Bodies of Light (graduating in 2019)
* The teacher of this school was co-teacher at the Barbara Brennan School of Healing in Florida

TOTAL HEALTH , Houten
Study ‘General Medicine’ (graduating in 2018)
Anatomy, Fysiology, Pathology, Psychology/Social knowledge

MASSAGE WITH CANCER, Maarssen
Masterclass Psychosomatics with cancer (2018)
teacher Henk Fransen

HEAL, and also yourself!, Jayne Jubb, Amsterdam
advanced training (Barbara Brennan) healing techniques (2016)
basic training (Barbara Brennan) healing techniques (2012)

LIVING IN THE CARIBBEAN, Curaçao 2014-2016
Intensively traveling through Caribbean & South America
(Cuba, Colombia, Suriname, Brazilie, Peru, Bolivia, Argentinie, Uruguay)

SECRETS OF THE ANCIENT HEALERS, Nick Polizi 2014-2016
Study Shamanic healing & medicinal plants & Sacred culinary recipes
– excursions to shamans in Amazone & South America

CIVAS, Haarlem 2015-2016
study ‘Natural Food & medicinal plants’

AYURVEDIC COOKING 2017
Rada’s Kookstudio, Utrecht

ACADEMY OF GASTRONOMY, Apeldoorn 2005-2006
gastronom/sommelier (graduating in 2006)

OTHER STUDIES

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1993-1996
Doctoral Politicology, graduating cum laude in 1996
Thesis ‘VAMP’, instrument to introduce product innovations with a multichannel strategy (instrument sold to Postkantoren bv en Postbank nv)

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1992-1996
Doctoral Communication Science, graduating cum laude in 1996
Specialisation: Information science en Telematics

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1991-1992
Propeadeuse Sociology, graduating in 1992

FAREL COLLEGE, Amersfoort 1984-1990
Atheneum, graduating in 1990

Testimonials

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!” Willem, client Denicious

“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belmmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!” Judith, client Denicious

Kaart

Reviews

Eva Dekker

07-12-2021 07:39
Mijn zoon is heel fijn behandeld, kwam bij zijn gevoel. Ik ga zelf ook.

Ingrid Henzen

04-07-2021 16:28
Ik heb bij Denise een aantal IRest sessies en een healing gedaan. Heel fijn om op een zachte manier naar mijn gevoel te gaan en heel bijzonder om te ervaren wat Denise hierbij opmerkt en voelt. Het was vaak heel treffend.

Er kwamen bij mij geen grootse of heftige zaken los, het was vrij subtiel, maar ik ervaar wel dat er iets in gang is gezet en dat ik steeds meer en beter op mijn gevoel kan vertrouwen. En dat emoties komen maar ook weer gaan. Denise is verder een prettig persoon waarbij ik open en eerlijk durf te zijn over wat ik voel. Ik kan haar zeker aanbevelen

Claudia Lehmann

24-06-2021 10:13
Ik mocht een heerlijke, rustgevende recharge behandeling bij Denise ondergaan. Een moment voor mijzelf met een mooi effect: ik heb daarna extra diep kunnen slapen.

Nathalie V.

19-06-2021 20:39
Even een berichtje van mij, ik ben er heel goed uitgekomen en ben zo blij dat ik dat weekend heb mogen meemaken en ben er een stuk sterker uitgekomen... veel dank hiervoor...

Zorica Petrovici

19-06-2021 20:36
Ik heb de bijzondere retraite niet vergeten. Ik heb geweldige dagen meegemaakt en ik hoop dat dit jaar weer een paar ontspannende en leerzame dagen samen kunnen beleven.
Nogmaals bedankt voor alles

Godelieve Hendriks

19-06-2021 15:34
Zeer goed in alle opzichten. Erg fijn.

Astrid v. Jaarsveld

19-06-2021 15:19
Denise is fijngevoeling en heeft oog voor detail. Bij Denise ben je in goede handen. Zuivere energie en een open blik.

Anja Maas

19-06-2021 15:15
Ik ben blij dat ik je heb ontmoet; een lieve en warme vrouw met veel compassie. Zo mooi hoe je je gevoel en intuitie volgt.Nogmaals dank voor de prachtige sessie die ik met je heb mogen meemaken

Chantal van Beek

19-06-2021 15:12
Blij dat ik ben gegaan en mooie start gemaakt met op de juiste manier ademen (onderbuik) en persoonlijke sessie.Heel dankbaar voor deze mooie ervaring.

Anne Merkestein

17-06-2021 13:44
Denise is een hartelijke en liefdevolle vrouw die haar passie in Holistische therapie heeft gevonden en deze graag met de wereld wilt delen. Haar empathisch vermogen is bijzonder goed, ze luistert aandachtig naar je klachten en/of wensen en heeft altijd ruimte voor je, ook tussen de sessies door. Haar doel is echt om jou te helpen met je doel of om je doel te helpen formuleren. Haar retraites zijn tevens de moeite waard om aan deel te nemen.

Anita Hoenderdaal

14-06-2021 22:40
Wat een warme, liefdevolle, toegankelijke vrouw! Het klopt precies met alle recensies die ik over haar gelezen had! Een groot invoelend vermogen, straalt rust uit en je voelt gelijk een klik, alsof je haar al jaren kent.
Ik heb op dit moment 2 behandelingen van Denise gehad. Een visualisatie en een energetische healing.
Met verwondering heb ik de diepte van deze behandelingen ervaren. Bij de visualisatie krijg je op zachte wijze inzichten waar je zelf mee aan de slag kan. Je ruimt oude ballast op en er komt iets nieuws voor in de plaatst. Bij de healing kon ik me in vertrouwen overgeven en heb een bijzondere ervaring gehad.
Ik ga zal haar beslist nog vaker ont-moeten !

Hilda OROZCO

14-06-2021 22:07
I met Denise in one of the retreats she organized last spring. She is a wonderful facilitator, during that time we had our first session, Denise kindly guided me to reach my core, followed by a quiet walk in the middle of nature.
After that first experience with Denisse, I decided to schedule a consultation at her cabinet in Utrecht, I immediately felt in total safety, through her work she helped me to heal great pain, it couldn't have felt more liberating,
I am looking forward to continuing this journey being accompanied by her as she is an experienced wholehearted healer.

Bart Kropff

14-06-2021 21:21
Denise voelt goed aan wat er nodig is per sessie. Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb veel inzicht gekregen. Ik ben blij dat ik je ken!

munni korver

14-06-2021 19:51
Beste Denise,
Als eerste ontzettend bedankt voor wat je bij me hebt gedaan en losgemaakt. Je hebt me zo goed geholpen boven al mijn verwachtingen in. Ook moet ik toegeven dat ik er blanco in ging, ik had geen idee, maar ik geef toe eenmaal dat ik jou kamer binnenstapte voelde ik me meteen kalm en zelfs vertrouwd. Voor mij zegt dat heel veel !!
Jou sessie, ik kan er niet omheen, zo'n bijzondere ervaring !! Thank you so much. Groetjes Munni
Ik kom gauw weer terug !

Sophie S

09-06-2021 13:49
I went on a yoga / meditation retreat organised by Denise. It was such an amazing, relaxing experience. The location and accommodation were amazing, surrounded by idyllic, peaceful nature. The food was really tasty and healthy. I loved the yoga nidra and the meditation sessions. The meditative music concert was also so amazing! I came away feeling super relaxed. It was my first kind of yoga holiday and I loved it and would definitely do it again! Thank you Denise for such a lovely experience :) I look forward to the next retreat.

Jolanda van den Brink

08-06-2021 16:11
Denise is een begripvolle en warme vrouw. Ze heeft een sfeervolle kleine behandelruimte in het centrum van Utrecht, waar ik mij direct veilig voelde. Het ruikt er altijd heerlijk (iets waar ik rustig van word) en ze heeft prachtige rustgevende muziek opstaan. In het begin neemt ze alle tijd voor mij om te bespreken waar ik tegenaanloop. Met een liefdevolle blik luistert ze er naar en kijkt ze welke behandeling op dat moment goed is voor mij. Soms is een healing goed waar ik heerlijk mag liggen en ontvangen en soms is een visualisatie beter waarin ik dingen kan verwerken of juist een veilige basis voor mezelf kan creeeren. Naar haar toe gaan betekent voor mij altijd het opnieuw ervaren van veiligheid en rust. Na een behandeling voel ik mij altijd heerlijk ontspannen. Daarnaast is Denise ook buiten de behandelingen om goed bereikbaar. Als ik tegen dingen aanloop of het moeilijk heb mag ik haar benaderen en geeft ze snel een antwoord, waardoor ik verder kan. Naast dat ik haar als persoon graag mag, spreekt haar manier van werken mij ook erg aan. Met geuren, muziek, edelstenen, healing en visualisaties en nog meer vind ik mezelf stap voor stap terug. Ik beveel haar van harte aan als therapeute.

Natalia Alvarez

07-06-2021 20:54
Thank you for let me be part of this retreat, for your patience and your guidance! It was a transforming experience in a very gentle and kind way! I also appreciate you looked after me and helped me to open up and connect to myself and others! I'm so happy I met you and I can already say I'll be join another retreat in the future!!

Lexa van Daalen

07-06-2021 20:26
“Ik vond de Irest met jou echt geweldig. Dat heeft ook zoveel indruk op mij gemaakt. Het lijkt heel simpel/eenvoudig, maar het voelt alsof er echt iets dieps is aangeraakt tijdens die sessie”

Monica Velasco

07-06-2021 16:57
‘I wanted to share with you how amazing I have been feeling since the retreat and our session. Is indescribable the energy and peace I feel. – Monica Velasco

Nyncke

12-05-2020 11:57
Ik heb een aantal behandelingen bij Denise gedaan. Voel me de dagen daarna altijd zo ontspannen en rustig. En dat gevoel neem ik steeds meer mee, m’n leven in. Zo blij mee!
Denise straalt rust en vertrouwen uit, erg prettig om bij te kunnen ontspannen. Ik had nog nooit eerder een healing gedaan en vond het best spannend maar voelde meteen dat het goed zat, en dat bleek ook zo te zijn.

Annette del Prado

08-05-2020 13:15
Denise is in haar healingen heel zacht en zuiver voelend aanwezig. Ze weet je zo snel thuis te laten voelen en te ontspannen om de behandeling diep te kunnen ervaren. Ze voelt feilloos aan wat nodig is, ‘aanraking’ behoeft. Ze raakt het wezenlijke aan vanuit haar zachte en toch krachtige healing.....

EstherW.

05-05-2020 14:51
Bij Denise heb ik voor het eerst kennis gemaakt met I rest. Door haar warme doortastende werkwijze lukte het bij mijn diepere emoties te komen en een zeer beklemmende benauwdheid los te laten. Opmerkelijk was het te constateren dat deze emotie er vanaf mijn vroege jeugd zat. Wat een bevrijding en verrijking. En hoewel ik verwachte dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn om mij zo kwetsbaar open te stellen was dit door Denise haar warme aanpak absoluut niet het geval. Een ervaring die ik iedereen gun.

Luna B.

05-05-2020 14:50
Door de huidige crisissituatie voel ik me erg gespannen. Denise heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en meer ontspanning te ervaren in mijn lijf. Ik was eerst wat sceptisch wat betreft het online behandelen maar het werkte heel goed! Ik heb zelfs een vervolg afspraak ingepland om nog wat verder door te pakken.

Desiree Bals

05-05-2020 14:48
Ik heb meerdere healing sessies bij Denise gevolgd en ben zo blij dat ik haar ken. Ze heeft me geholpen sterker op mij zelf te vertrouwen en te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik heb een narcistische vader en was daardoor vol zelftwijfel. Ze voelt precies aan waar iets zit en leert me het te voelen en erbij stil te staan. Langzamerhand durf ik te vertrouwen, meer ruimte in te nemen en ook mijn grenzen aan te geven

Kate Miriam Bevan Baker

05-05-2020 14:46
Denise is a skilled and experienced healer. She is a compassionate and sensitive person and brings the depth of her life experience to her work. She is deeply committed to exploring the inner life, however challenging this may be. I felt safe and held in Denise’s hands and trusted her guidance and intuition

Babs van G.

05-05-2020 14:45
Ik kende iRest niet, maar vond het geweldig! Denise stelde me in een co-meditatie allerlei vragen die me dichter bij mezelf brachten. Ze heeft een prettige, rustige stem en haar aanwezigheid was zelfs voelbaar op afstand. Ze heeft me geholpen met een stukje zelfonderzoek. Ik voelde me na afloop veel meer ontspannen, top!

Judith Al

05-05-2020 14:43
“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belemmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!”

Willem

05-05-2020 14:41
“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!”

Marly S.

05-05-2020 14:39
Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne IRest en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!”

P.E. Wentzler

05-05-2020 14:38
Denise straalt warmte en rust uit. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en heeft mij geholpen mijn energie niveau te verhogen.

Marjolein van der Velden

05-05-2020 14:35
Ik ken Denise van de iRest trainingen en heb haar daar leren kennen als warm, toegankelijk en liefdevol persoon. Ik zou van harte bij haar in behandeling gaan.

Michael

05-05-2020 14:33
Gentle and kind Denise gave a wonderful healing session which was powerful and good. Thank you

Sarah S.

05-05-2020 14:29
Ik heb van Denise een hele fijne healing gekregen en beveel haar van harte bij iedereen aan. Zij heeft heel veel kennis en ervaring en haar persoonlijke benadering maakt het compleet.

Schrijf een review 

Website

www.denicious.nl