Holistisch therapeut - Utrecht - Denise C. Harskamp
  • Denise C. Harskamp

  • (14)
  • Utrecht
  • Holistisch therapeut
  • € 90,00 per 1 uur

Stuur Denise C. Harskamp een bericht

Boek een consult met Denise C. Harskamp

Delen:

Over / Bio

* mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding bij verzekeraars

Het is mijn missie jou te leren vertrouwen op jouw innerlijke kracht en vanuit je hart te leven, want als je dat doet dan kun je het leven omarmen!

Ik ben Denise Harskamp en werk vanuit mijn praktijk in de binnenstad van Utrecht als erkend holistisch therapeut & transformatie coach. Op mijn eigen krachtige, maar ook zachte wijze ga ik graag met je aan de slag. Verandering ligt bij jezelf, maar kun je vaak niet alleen. Wist je namelijk dat je door je eigen blinde vlekken doet wat je altijd doet? Dat dit zorgt voor jouw fysieke en emotionele klachten? Dat in jou een diep verlangen leeft om te transfomeren? Laten we samen veranderen, ontwaken en groeien! Ik help je om je van onbewuste patronen bewust te maken, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd.


Therapieën

Holistische therapie, Aura & Chakra healing, Barbara Brennan Healing, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Coaching via Skype/Zoom, Depressie behandeling, Energetische therapie, Healing Utrecht, Holistische therapie, Intake consult, IRest, KOPP coaching, Lichaamswerk, Meditatie , , , Voedingsadvies, Yogaretreats.

Onderwerpen

Afwijzing, Angst- paniekaanvallen, Belemmerende overtuigingen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Burn out, Contact met mezelf, Dissociatieve stoornis, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Hoofdpijn en migraine, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Laag zelfbeeld, Loslaten, Perfectionisme, Posttraumatische stress, Schuldgevoel, Stress, Traumaverwerking, Verlegenheid, Voelen, Zelfkritiek, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Wat is IRest?
iRest® is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Klinisch psycholoog Richard Miller ontwikkelde deze methode die gebaseerd is op de oeroude Indiase lessen van Yoga Nidra en transformeerde dit naar een toegankelijke vorm voor het moderne dagelijkse leven. Door bewust te ervaren is het vaak mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. De methode is eenvoudig en heel effectief. Het heeft bewezen wetenschappelijke resultaten in het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering. Meer info op www.Irest.org.

Wat is Energy healing?
Je lichaam is in zekere zin te vergelijken met een batterij die langzaam leeg kan raken en soms niet voldoende energie meer heeft om goed te functioneren. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energy healing brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind in de methoden van Barbara Brennan healing om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen en te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen.
Technieken energy healing die ik toepas omvatten o.a. aura en chakra healing, energetische koorden, Hara healing en Spiritual surgery.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten)
wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars.Mijn registratie is bekend bij CAT met therapeutnummer: CM1906-04-02-19. AGBcode: 90106770

Opleiding/cursussen

IREST INSTITUTE (www.irest.org)
Restful Being, James Reeves, Londen, UK
Yoga Teacher training ‘IRest’ level 1 & level 2 (behaald 2019)
Certificering Yoga Nidra Teacher 2020-heden
Member of international yoga nidra teachernetwerk TCN

TJITZE’S ENERGY CELLULAR HEALING SCHOOL (TECHS), Findhorn,Schotland
study Bodies of Light (graduating in 2018)
study and Advanced Bodies of Light (graduating in 2019)
* The teacher of this school was co-teacher at the Barbara Brennan School of Healing in Florida

TOTAL HEALTH , Houten
Study ‘General Medicine’ (graduating in 2018)
Anatomy, Fysiology, Pathology, Psychology/Social knowledge

MASSAGE WITH CANCER, Maarssen
Masterclass Psychosomatics with cancer (2018)
teacher Henk Fransen

HEAL, and also yourself!, Jayne Jubb, Amsterdam
advanced training (Barbara Brennan) healing techniques (2016)
basic training (Barbara Brennan) healing techniques (2012)

LIVING IN THE CARIBBEAN, Curaçao 2014-2016
Intensively traveling through Caribbean & South America
(Cuba, Colombia, Suriname, Brazilie, Peru, Bolivia, Argentinie, Uruguay)

SECRETS OF THE ANCIENT HEALERS, Nick Polizi 2014-2016
Study Shamanic healing & medicinal plants & Sacred culinary recipes
– excursions to shamans in Amazone & South America

CIVAS, Haarlem 2015-2016
study ‘Natural Food & medicinal plants’

AYURVEDIC COOKING 2017
Rada’s Kookstudio, Utrecht

ACADEMY OF GASTRONOMY, Apeldoorn 2005-2006
gastronom/sommelier (graduating in 2006)

OTHER STUDIES

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1993-1996
Doctoral Politicology, graduating cum laude in 1996
Thesis ‘VAMP’, instrument to introduce product innovations with a multichannel strategy (instrument sold to Postkantoren bv en Postbank nv)

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1992-1996
Doctoral Communication Science, graduating cum laude in 1996
Specialisation: Information science en Telematics

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1991-1992
Propeadeuse Sociology, graduating in 1992

FAREL COLLEGE, Amersfoort 1984-1990
Atheneum, graduating in 1990

Testimonials

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!” Willem, client Denicious

“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belmmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!” Judith, client Denicious

Kaart

Reviews

Nyncke

12-05-2020 11:57
Ik heb een aantal behandelingen bij Denise gedaan. Voel me de dagen daarna altijd zo ontspannen en rustig. En dat gevoel neem ik steeds meer mee, m’n leven in. Zo blij mee!
Denise straalt rust en vertrouwen uit, erg prettig om bij te kunnen ontspannen. Ik had nog nooit eerder een healing gedaan en vond het best spannend maar voelde meteen dat het goed zat, en dat bleek ook zo te zijn.

Annette del Prado

08-05-2020 13:15
Denise is in haar healingen heel zacht en zuiver voelend aanwezig. Ze weet je zo snel thuis te laten voelen en te ontspannen om de behandeling diep te kunnen ervaren. Ze voelt feilloos aan wat nodig is, ‘aanraking’ behoeft. Ze raakt het wezenlijke aan vanuit haar zachte en toch krachtige healing.....

EstherW.

05-05-2020 14:51
Bij Denise heb ik voor het eerst kennis gemaakt met I rest. Door haar warme doortastende werkwijze lukte het bij mijn diepere emoties te komen en een zeer beklemmende benauwdheid los te laten. Opmerkelijk was het te constateren dat deze emotie er vanaf mijn vroege jeugd zat. Wat een bevrijding en verrijking. En hoewel ik verwachte dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn om mij zo kwetsbaar open te stellen was dit door Denise haar warme aanpak absoluut niet het geval. Een ervaring die ik iedereen gun.

Luna B.

05-05-2020 14:50
Door de huidige crisissituatie voel ik me erg gespannen. Denise heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en meer ontspanning te ervaren in mijn lijf. Ik was eerst wat sceptisch wat betreft het online behandelen maar het werkte heel goed! Ik heb zelfs een vervolg afspraak ingepland om nog wat verder door te pakken.

Desiree Bals

05-05-2020 14:48
Ik heb meerdere healing sessies bij Denise gevolgd en ben zo blij dat ik haar ken. Ze heeft me geholpen sterker op mij zelf te vertrouwen en te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik heb een narcistische vader en was daardoor vol zelftwijfel. Ze voelt precies aan waar iets zit en leert me het te voelen en erbij stil te staan. Langzamerhand durf ik te vertrouwen, meer ruimte in te nemen en ook mijn grenzen aan te geven

Kate Miriam Bevan Baker

05-05-2020 14:46
Denise is a skilled and experienced healer. She is a compassionate and sensitive person and brings the depth of her life experience to her work. She is deeply committed to exploring the inner life, however challenging this may be. I felt safe and held in Denise’s hands and trusted her guidance and intuition

Babs van G.

05-05-2020 14:45
Ik kende iRest niet, maar vond het geweldig! Denise stelde me in een co-meditatie allerlei vragen die me dichter bij mezelf brachten. Ze heeft een prettige, rustige stem en haar aanwezigheid was zelfs voelbaar op afstand. Ze heeft me geholpen met een stukje zelfonderzoek. Ik voelde me na afloop veel meer ontspannen, top!

Judith Al

05-05-2020 14:43
“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belemmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!”

Willem

05-05-2020 14:41
“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!”

Marly S.

05-05-2020 14:39
Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne IRest en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!”

P.E. Wentzler

05-05-2020 14:38
Denise straalt warmte en rust uit. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en heeft mij geholpen mijn energie niveau te verhogen.

Marjolein van der Velden

05-05-2020 14:35
Ik ken Denise van de iRest trainingen en heb haar daar leren kennen als warm, toegankelijk en liefdevol persoon. Ik zou van harte bij haar in behandeling gaan.

Michael

05-05-2020 14:33
Gentle and kind Denise gave a wonderful healing session which was powerful and good. Thank you

Sarah S.

05-05-2020 14:29
Ik heb van Denise een hele fijne healing gekregen en beveel haar van harte bij iedereen aan. Zij heeft heel veel kennis en ervaring en haar persoonlijke benadering maakt het compleet.

Schrijf een review 

Website

www.denicious.nl