It’s Just Therapy
Holistisch therapeut - UTRECHT - Denicious, Denise Harskamp
  • Denicious, Denise Harskamp

  • (6)
  • UTRECHT
  • Holistisch therapeut
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Denicious, Denise Harskamp een bericht

Boek een consult met Denicious, Denise Harskamp

Delen:

Over / Bio

Ik ben erkend* holistisch therapeut met een praktijk in de binnenstad van Utrecht waar ik Energy healing met IRest, yoga nidra, meditatie, gezonde voeding- en leefstijladviezen combineer. In mijn praktijk pas ik de methode van ‘Barbara Brennan Healing Science‘ en ‘IRest‘ toe. Deze methoden werken vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat je energiehuishouding op zowel het fysieke-, emotionele- als ook het mentale niveau onder de loep genomen wordt. Het doel is te ontdekken wat de oorzaken van klachten zijn. Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en emoties (ook onbewust) kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Ik kan je helpen om je van onbewuste patronen bewust te maken, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd.
* mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding bij verzekeraars

Therapieën

Holistische therapie, Aura & Chakra healing, Aura healing, Barbara Brennan Healing, Body Mind therapie, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out therapie, Chakra healing, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Corona stress behandeling, Corona stress therapie, Counseling, Depressie behandeling, Energetische Massage, Energetische therapie, Energiecoaching, Energietherapie, Healing, Healing Utrecht, Healing via Skype/Zoom, Heart & Soul Healing, Holistische therapie, Leefstijl & Vitaliteits Coaching, Leefstijlcoaching, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Lichaamsgerichte Therapie, Lichaamstherapie Utrecht, Lichaamswerk, Lifecoaching, Meditatie , Mind body coaching, Mindfulness therapie bij PTSS, Non dualiteit therapie, , Personal coaching, Pranic healing, Reichiaans lichaamswerk, Stress, , Yogaretreats.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, depressief, Dissociatieve stoornis, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, examenstress, Futloos, Gedachten, Gedragspatronen, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke stress, Loslaten, Lusteloosheid, Mentale spanningen, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nerveus, Nervositeit, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Overspannen, Paniekaanvallen, Perfectionisme, Pesten, Posttraumatische stress, Psychosomatische klachten, PTSS, Schaamte, Schuldgevoel, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Verdriet, Vergeetachtigheid, Verlatingsangst, Verlegenheid, Voelen, Vol hoofd, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn.

Meer over werkwijze

In mijn praktijk combineer ik verschillende methoden o.a. IRest® en Barbara Brennan Healing (o.a. aura, chakra healing, maar ook relationele koorden en hara healing. Hieronder kort even over deze methoden..Beide methoden zijn ook online via whatsapp videobellen te ervaren. Daarnaast geef ik ook voeding- en leefstijladviezen o.a. door mijn achtergrond als Private Dining chef waarin ik ruim 20 jaar smakelijke en gezonde gerechten heb klaargemaakt bij mensen thuis.
Hieronder zal ik de methoden IRest en Energy Healing toelichten.
IRest®
IRest® is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Klinisch psycholoog Richard Miller ontwikkelde deze methode die gebaseerd is op de oeroude Indiase lessen van Yoga Nidra en transformeerde dit naar een toegankelijke vorm voor het moderne dagelijkse leven. Door bewust te ervaren is het vaak mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. De methode is eenvoudig en heel effectief. Het heeft bewezen wetenschappelijke resultaten in het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering. Meer info op www.Irest.org.
Een online sessie IRest werkt hetzelfde als bij live fysiek contact. Ik werk vanuit mijn praktijk en de client zit rustig thuis terwijl we live contact hebben via een Whatsapp videobel-verbinding . Ik ondersteun de client naar een meditatieve staat en stem af op de energetische staat van de client. Zo voel ik wat er speelt bij de client op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. We beginnen de sessie met het zetten van een krachtige intentie, waarna de client middels korte vragen begeleidt wordt in een zelfonderzoek langs de verschillende fysieke-, emotionele-, mentale- en bewustzijnslagen. Door diep op de klacht in te voelen, leer je anders naar de situatie te kijken en dit ook anders te voelen. Hierdoor verandert je perspectief en je relatie met de klacht. Na afloop vertel ik je mijn ervaring, krijg je inzicht in je status quo en bekijken we welke concrete stappen nog ondernomen kunnen worden en wordt het eventuele vervolg traject besproken.

Energy Healing (Relax & Recharge behandeling).
Ik heb mijn opleiding in Barbara Brennan Healing technieken eerst in Amsterdam gevolgd en daarna een intensieve studie van een paar jaar gevolgd in Findhorn, Schotland. De docent van deze opleiding was als docent aan de Barbara Brennan Healing School in Florida verbonden geweest. Ik pas vele vormen van energy healing toe in mijn praktijk o.a. aura healing, chakra healing, maar ook o.a. relationele koorden en hara healing). Een energy healing brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen en te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten) met therapeutnummer: CM1906-04-02-19 wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars.

Opleiding/cursussen

IREST INSTITUTE (www.irest.org), California
Restful Being, James Reeves, Londen, UK
Yoga Teacher training ‘IRest’ (level 2 okt 2019 & level 1 jan 2019)
Member of international yoga nidra teachernetwerk TCN

TJITZE’S ENERGY CELLULAR HEALING SCHOOL (TECHS), Findhorn,Schotland
2017, 2018 en 2019
study Bodies of Light (graduating in 2018)
study and Advanced Bodies of Light (graduating in, 2019)
* The teacher of this school was co-teacher at the Barbara Brennan School of Healing in Florida

TOTAL HEALTH , Houten
Study ‘General Medicine’ (graduating in 2018)
Anatomy, Fysiology, Pathology, Psychology/Social knowledge

MASSAGE WITH CANCER, Maarssen
Masterclass Psychosomatics with cancer (2018)
teacher Henk Fransen

HEAL, and also yourself!, Jayne Jubb, Amsterdam
advanced training (Barbara Brennan) healing techniques (2016)
basic training (Barbara Brennan) healing techniques (2012)

LIVING IN THE CARIBBEAN, Curaçao 2014-2016
Intensively traveling through Caribbean & South America
– excursions to shamans in Amazone & South America

SECRETS OF THE ANCIENT HEALERS, Nick Polizi 2014-2016
Study Shamanic healing & medicinal plants & Sacred culinary recipes

CIVAS, Haarlem 2015-2016
study ‘Natural Food & medicinal plants’

AYURVEDIC COOKING 2017
Rada’s Kookstudio, Utrecht

ACADEMY OF GASTRONOMY, Apeldoorn 2005-2006
gastronom/sommelier (graduating in 2006)

OTHER STUDIES

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1993-1996
Doctoral Politicology, graduating cum laude in 1996
Thesis ‘VAMP’, marketintool for multichannel strategy

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1992-1996
Doctoral Communication Science, graduating cum laude in 1996
Specialisation: Information science en Telematics

UNIVERSITY OF AMSTERDAM 1991-1992
Propeadeuse Sociology, graduating in 1992

Testimonials

“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belemmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!” Judith, client Denicious

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!” Willem, client Denicious

“Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne IRest en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!” Marly, client Denicious

Kaart

Reviews

Nyncke

10-05-2020 18:12
Ik heb een aantal behandelingen bij Denise gedaan. Voel me de dagen daarna altijd zo ontspannen en rustig. En dat gevoel neem ik steeds meer mee, m’n leven in. Zo blij mee!
Denise straalt rust en vertrouwen uit, erg prettig om bij te kunnen ontspannen. Ik had nog nooit eerder een healing gedaan en vond het best spannend maar voelde meteen dat het goed zat, en dat bleek ook zo te zijn.

Nyncke

10-05-2020 18:11
Ik heb een aantal behandelingen bij Denise gedaan. Voel me de dagen daarna altijd zo ontspannen en rustig. En dat gevoel neem ik steeds meer mee, m’n leven in. Zo blij mee!
Denise straalt rust en vertrouwen uit, erg prettig om bij te kunnen ontspannen. Ik had nog nooit eerder een healing gedaan en vond het best spannend maar voelde meteen dat het goed zat, en dat bleek ook zo te zijn.

Nyncke

10-05-2020 18:11
Ik heb een aantal behandelingen bij Denise gedaan. Voel me de dagen daarna altijd zo ontspannen en rustig. En dat gevoel neem ik steeds meer mee, m’n leven in. Zo blij mee!
Denise straalt rust en vertrouwen uit, erg prettig om bij te kunnen ontspannen. Ik had nog nooit eerder een healing gedaan en vond het best spannend maar voelde meteen dat het goed zat, en dat bleek ook zo te zijn.

test

30-04-2020 16:54
test test test test test test test test

test

30-04-2020 16:53
test test test test test test test test

test

30-04-2020 16:53
test test test test test test test test

test

30-04-2020 16:42
test test test test test test test test test test

Luna B

29-04-2020 11:34
Door de huidige crisissituatie voel ik me erg gespannen. Denise heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en meer ontspanning te ervaren in mijn lijf. Ik was eerst wat sceptisch wat betreft het online behandelen maar het werkte heel goed! Ik heb zelfs een vervolg afspraak ingepland om nog wat verder door te pakken.

Luna v. G.

29-04-2020 11:33
Door de huidige crisissituatie voel ik me erg gespannen. Denise heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en meer ontspanning te ervaren in mijn lijf. Ik was eerst wat sceptisch wat betreft het online behandelen maar het werkte heel goed! Ik heb zelfs een vervolg afspraak ingepland om nog wat verder door te pakken.

Babs v G

29-04-2020 11:32
Ik kende iRest niet, maar vond het geweldig! Denise stelde me in een co-meditatie allerlei vragen die me dichter bij mezelf brachten. Ze heeft een prettige, rustige stem en haar aanwezigheid was zelfs voelbaar op afstand. Ze heeft me geholpen met een stukje zelfonderzoek. Ik voelde me na afloop veel meer ontspannen, top!

Luna v. G.

29-04-2020 11:31
Door de huidige crisissituatie voel ik me erg gespannen. Denise heeft me geholpen om dichter bij mezelf te komen en meer ontspanning te ervaren in mijn lijf. Ik was eerst wat sceptisch wat betreft het online behandelen maar het werkte heel goed! Ik heb zelfs een vervolg afspraak ingepland om nog wat verder door te pakken.

Esther W

26-04-2020 23:31
Bij Denise heb ik voor het eerst kennis gemaakt met I rest. Door haar warme doortastende werkwijze lukte het bij mijn diepere emoties te komen en een zeer beklemmende benauwdheid los te laten. Opmerkelijk was het te constateren dat deze emotie er vanaf mijn vroege jeugd zat. Wat een bevrijding en verrijking. En hoewel ik verwachte dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn om mij zo kwetsbaar open te stellen was dit door Denise haar warme aanpak absoluut niet het geval. Een ervaring die ik iedereen gun.

Kate Miriam Bevan Baker

25-04-2020 15:36
Denise is a skilled and experienced healer. She is a compassionate and sensitive person and brings the depth of her life experience to her work. She is deeply committed to exploring the inner life, however challenging this may be. I felt safe and held in Denise’s hands and trusted her guidance and intuition.

Sarah

25-04-2020 14:26
Ik heb van Denise een hele fijne healing gekregen en beveel haar van harte bij iedereen aan. Zij heeft heel veel kennis en ervaring en haar persoonlijke benadering maakt het compleet.

Desiree Bals

25-04-2020 10:41
Ik heb meerdere healing sessies bij Denise gevolgd en ben zo blij dat ik haar ken. Ze heeft me geholpen sterker op mij zelf te vertrouwen en te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik heb een narcistische vader en was daardoor vol zelftwijfel. Ze voelt precies aan waar iets zit en leert me het te voelen en erbij stil te staan. Langzamerhand durf ik te vertrouwen, meer ruimte in te nemen en ook mijn grenzen aan te geven.

Michael

24-04-2020 19:36
Gentle and kind Denise gave a wonderful healing session which was powerful and good. Thank you .

Marjolein van der Velden

24-04-2020 18:31
Ik ken Denise van de iRest trainingen en heb haar daar leren kennen als warm, toegankelijk en liefdevol persoon. Ik zou van harte bij haar in behandeling gaan.

Pluk Wentzler

24-04-2020 17:31
Denise straalt warmte en rust uit. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en heeft mij geholpen mijn energie niveau te verhogen.

Willem

24-04-2020 15:09
“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!”

Judith A.

24-04-2020 15:07
“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belemmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!”

Marly S.

24-04-2020 15:04
“Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne IRest en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!”

Schrijf een review