Psycholoog & Healer - Lessebo - Demi Maatman
  • Demi Maatman

  • (8)
  • Lessebo
  • Psycholoog & Healer
  • € 95,00 per 50 minuten

Stuur Demi Maatman een bericht

Boek een consult met Demi Maatman

Delen:

Over / Bio

Demi Maatman - Holistische psychologie, Healing & Retreats in Zweden - Van angst naar vertrouwen & Intuïtie
(Online) 1-op-1 begeleiding | (online) cursussen | Privé-, relatie- & groeps-retreats in Zweden

Ik combineer mijn achtergrond als psycholoog met mijn eigen intuïtieve energetische werkwijze.
Je kunt bij mij terecht voor begeleiding op het gebied van innerlijke groei, angst, hoog-gevoeligheid (HSP) of andere thema’s waar je aan wilt werken. Daarnaast help ik bij het verdiepen van je innerlijke processen, het verder willen ontwikkelen of ontdekken van je intuïtieve vermogens, potentieel en een diepere belichaming van je Ziels-Essentie.

Als je in Nederland woont kun je online 1-op-1 sessies met mij boeken, of je kunt bij mij langskomen in Zweden voor een privé-, relatie-, of groepsretreat. Daarnaast heb ik op mijn eigen website (demimaatman.nl) ook een online aanbod, bestaande uit een online cursus 'Spiritueel ontwaken in de praktijk - van angst naar vrijheid & werken met je intuïtie', online activatie-meditaties en een community waarin ik mijn eigen inzichten over deze tijd met je deel.

Het is altijd mijn insteek om jou te herinneren aan je eigen kracht, zielsmissie en essentie. Zodat jij op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau in balans komt.

We kijken naar dieperliggende oorzaken van klachten, angsten of patronen en transformeren oude ballast, pijn en overtuigingen die jou in de weg staan om voluit te leven. We gaan van hoofd naar hart en ik laat je ervaren dat jouw eigen intuïtie, wijsheid en liefde de sleutel zijn tot jouw groei.

Therapieën

Psychologie en healing, Angsttherapie, Burn out, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Burn-out therapie, Business coaching, Chakra healing, Chakrapsychologie, Coaching, Coaching & Healing, Coaching via Skype/Zoom, Depressie, Depressie behandeling, Energetische therapie, Energiecoaching, Energy Healing Training, Healer, Healing, Healing & reading, Healing Retreat, Heart & Soul Healing, Holistisch therapeut, Holistische therapie, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Innerlijk kind therapie, Intake consult, Jeugdtherapie, Jongerentherapie, Kindercoaching, Kindertherapie, Meditatie , Mentaal Gezond, Millenial Coaching, Mind body coaching, Online coaching en therapie, Online mindfulness & therapy, Online therapie, Online trainingen en workshops, Paranormale therapie, Partner therapie, Personal coaching, Psychologie, Psychologie en healing, PTSS en Trauma, Regressietherapie, Relatiecoaching, Relatietherapie, Spirituele coach, Spirituele Therapie, Stress, Stress therapie, Therapie, Therapie online, Therapy, Trainingen en workshops, Traumatherapie, Traumawerk, vind een therapeut, Wandelcoaching, Yogaretreats.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Assertiviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkade, Blokkades, Burn out, Chakra's, Communicatieproblemen, compulsieve stoornis, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Controle impulsief gedrag, Depressie, depressief, doodsangst, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Faalangst, Familieproblemen, Gedachten, Gedragspatronen, Grenzen aangeven, Groei, Healing, Helderziendheid, Hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke motivatie, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Kundalini, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveilige hechting, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Posttraumatische stress, Potentieel, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, PTSS, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Schaamte, Schuldgevoel, Seksuele problemen, Sexualiteit, Slapeloosheid, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Toekomstvragen, Transformatie, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Verlatingsangst, Verlegenheid, Vluchtgedrag, Voelen, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Mijn innerlijke reis van healing en transformatie heeft een basis gelegd voor mijn werk (lees meer hierover op mijn website). Tijdens deze reis ontwikkelde ik een sterk onderscheidingsvermogen op spiritueel gebied en heb ik mijn eigen manier van energiewerk ontwikkeld.

Ik werk altijd vanuit een directe Bron-verbinding en mijn eigen Ziels-Essentie. Dit is voor mij de enige manier om healing op een organische en veilige manier te laten ontstaan en zorgt ervoor dat de impact duurzaam en diepgaand is. Ik creëer altijd een veilige basis (container) waarin alleen datgene kan gebeuren dat in overeenstemming is met de ziel van de klant.

Het is mijn kracht om de Essentie van anderen te zien en op een diepgaande manier de originele ziels-blauwdruk te helpen activeren & daarmee iemand te herinneren aan THUIS. Alles dat deze verbinding met de Ziels-Essentie in de weg staat gaan we samen zuiveren en transformeren tijdens de sessies.

Natuurlijk vraagt het van jou ook commitment en de bereidheid om jezelf te blijven trainen/veranderingen toe te passen in je dagelijkse leven. Daarom combineer ik energetisch werk ook altijd met praktisch toepasbare tools waarmee je thuis aan de slag kunt.

De sessies zijn heel divers en ik houd er rekening mee dat deze aansluiten bij jouw behoefte. Tijdens ons gesprek in combinatie met een innerlijke meditatieve reis die we samen maken, ontstaat altijd datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Je gaat ervaren dat je eigen Ziels-Essentie (‘hoogste zelf’) je grootste gids is en hoe je hier mee kunt werken. Ik combineer de sessies met oefeningen en spontaan energiewerk. Terwijl we bezig zijn voel ik intuïtief met je mee en help ik jou inzichten te vergaren en helderheid te krijgen. Dit proces is altijd een co-creatie tussen ons beide en vraagt dus ook dat je actief mee doet. Dit is uiteindelijk altijd het doel van mijn sessies: jouw Inner Flame ontsteken. Zodat jij je eigen zielswaarheid, kracht en liefde in jezelf gaat vinden.

Tijdens de sessies worden er nieuwe lagen in jou wakker gemaakt, welke een blijvend en duurzaam effect op je leven hebben. De diepgang in de sessies gaat altijd samen met luchtigheid, lichtheid en een veilige en oordeel-loze setting waarin je alles met mij kunt delen.

Opleiding/cursussen

Psychologie - Rijksuniversiteit Groningen
In combinatie met vele losse cursussen en workshops op het gebied van energetisch werk en healing, met als resultaat dat ik mijn eigen vorm van energetisch werk en healing ontwikkeld heb.

Testimonials

Ik ben bij Demi gekomen omdat ik op zoek was naar het hervinden van mijn contact met en vertrouwen in mijn intuïtie. Ik had gemerkt dat ik dit niet vond in reguliere gesprekstherapieën, omdat dit zich beperkte tot cognitieve processen. Ik miste de verbinding met mijn lijf. Hoewel ik vroeger een sterk geloof had in spiritualiteit, was ik met de jaren steeds sceptischer geworden. Maar al na de eerste sessie voelde ik een wezenlijke verandering in mijn zijn en de verbinding met mijzelf, wat eveneens invloed had op mijn verbinding met mijn omgeving. Het contact met mijn intuïtie is groeiende, een ontwikkeling wat zich na en tussen de sessies doorzet. Het onderzoek van onverwerkt leed geeft mij inzicht, helpt mij bij het verwerken hiervan en werkt eveneens herstellend van de verbinding van mijn intuïtie. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plek. Ik gebruik vaak het woord ‘magisch’ om te omschrijven wat ik ervaar tijdens en door de sessies. Demi creëert rust en vertrouwen, waardoor ik vanaf het begin de veiligheid voelde om ‘het diepe’ in te duiken om de verbinding met mijzelf te herstellen. - Immy Auck

---

Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen. - Ilse

---

Wat een geweldige investering in, en cadeau voor, jezelf als je de privé retreat bij Demi boekt. De ruimte, rust & natuur doet een mens goed. Even uit je drukke leventje stappen en bijkomen en opladen in de natuur van Zweden. Gedurende de 5 dagen van de retreat neemt Demi de tijd voor je, om je te begeleiden tijdens bepaalde sessies. Begeleide meditaties, intuïtieve wandelingen, diepgaande gesprekken of een creatieve sessie. Demi voelt erg goed aan wat er nodig is op dat moment, en welke sessies je goed kunnen helpen tijdens het aangaan van bepaalde thema’s. Wat ik vooral fijn vind aan deze retreat, en krachtig vind van Demi, is dat het niet alleen maar een weekje is waarbij Demi al het werk doet en jij puur ontvangt. Meestal heb je dan na zo’n week allerlei voornemens maar valt het thuis niet vol te houden. Dat is met deze retreat anders. Demi laat je inzien dat je zelf heel veel dingen kunt. Je kunt zelf met energie werken, voor heling zorgen & de geleerde dingen tijdens de week heel praktisch weer toepassen in je dagelijks leven. Demi bekrachtigt je écht tijdens deze week. Ik ben alweer even thuis, maar voel al superfijne veranderingen in mijn energie en kan mijn gekregen inzichten goed praktisch toepassen in mijn dagelijks leven. - Wieke Ristimaki

Kaart

Reviews

Laila Elouarizi

24-03-2023 16:07
Ik vind Demi een bijzonder mooi mens met veel talent. De energie die demi uitstraalt is zo voelbaar en ze straalt een soort sereniteit uit. Tijdens de meditatie ervaar ik dan ook het gevoel alsof ik me even in een andere “wereld” waan.

Wieke Ristimaki

24-03-2023 16:06
Wat een geweldige investering in, en cadeau voor, jezelf als je de privé retreat bij Demi boekt. De ruimte, rust & natuur doet een mens goed. Even uit je drukke leventje stappen en bijkomen en opladen in de natuur van Zweden. Gedurende de 5 dagen van de retreat neemt Demi de tijd voor je, om je te begeleiden tijdens bepaalde sessies. Begeleide meditaties, intuïtieve wandelingen, diepgaande gesprekken of een creatieve sessie. Demi voelt erg goed aan wat er nodig is op dat moment, en welke sessies je goed kunnen helpen tijdens het aangaan van bepaalde thema’s. Wat ik vooral fijn vind aan deze retreat, en krachtig vind van Demi, is dat het niet alleen maar een weekje is waarbij Demi al het werk doet en jij puur ontvangt. Meestal heb je dan na zo’n week allerlei voornemens maar valt het thuis niet vol te houden. Dat is met deze retreat anders. Demi laat je inzien dat je zelf heel veel dingen kunt. Je kunt zelf met energie werken, voor heling zorgen & de geleerde dingen tijdens de week heel praktisch weer toepassen in je dagelijks leven. Demi bekrachtigt je écht tijdens deze week. Ik ben alweer even thuis, maar voel al superfijne veranderingen in mijn energie en kan mijn gekregen inzichten goed praktisch toepassen in mijn dagelijks leven.

Nicole ter Heide

24-03-2023 16:05
Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessies weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt…

… Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

Vera Houwer

24-03-2023 16:05
Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder die meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

Pavlina Havlikova

24-03-2023 16:05
Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker ‘your woman’!

Ilse

24-03-2023 16:04
Demi heeft mij, mijn weg naar huis laten terugvinden. Jarenlang liep ik rond met een zoekend gevoel dat ik iets miste.. maar ik kon dit niet plaatsen. De sessies met Demi legde de vinger op de juiste plek: ik miste mezelf. Ik ben uiteindelijk weer thuis gekomen, maar heb nog steeds een weg te gaan, maar door de ervaring en handreikingen van Demi, weet ik mijn pad te volgen.

Marinda Bok

24-03-2023 16:04
Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal. Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker!

We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

Immy Auck

19-03-2023 08:39
Ik ben bij Demi gekomen omdat ik op zoek was naar het hervinden van mijn contact met en vertrouwen in mijn intuïtie. Ik had gemerkt dat ik dit niet vond in reguliere gesprekstherapieën, omdat dit zich beperkte tot cognitieve processen. Ik miste de verbinding met mijn lijf. Hoewel ik vroeger een sterk geloof had in spiritualiteit, was ik met de jaren steeds sceptischer geworden. Maar al na de eerste sessie voelde ik een wezenlijke verandering in mijn zijn en de verbinding met mijzelf, wat eveneens invloed had op mijn verbinding met mijn omgeving. Het contact met mijn intuïtie is groeiende, een ontwikkeling wat zich na en tussen de sessies doorzet. Het onderzoek van onverwerkt leed geeft mij inzicht, helpt mij bij het verwerken hiervan en werkt eveneens herstellend van de verbinding van mijn intuïtie. Veel puzzelstukjes vallen op zijn plek. Ik gebruik vaak het woord ‘magisch’ om te omschrijven wat ik ervaar tijdens en door de sessies. Demi creëert rust en vertrouwen, waardoor ik vanaf het begin de veiligheid voelde om ‘het diepe’ in te duiken om de verbinding met mijzelf te herstellen.

Schrijf een review