It’s Just Therapy
Healer - Heerenveen - Demi Maatman
  • Demi Maatman

  • (7)
  • Heerenveen
  • Healer
  • € 0,00 per 0

Stuur Demi Maatman een bericht

Boek een consult met Demi Maatman

Delen:

Over / Bio

In mijn jeugdjaren was ik al bezig met spiritualiteit en ervaarde en zag ik dingen die anderen niet leken te merken. Hoe ouder ik werd, hoe meer ik het contact verloor met mijn gevoel en intuïtie, en hoe meer ik vanuit mijn hoofd ging leven. Ik begon aan de studie psychologie, maar kon ook daar mijn draai niet helemaal vinden. De werkelijkheid die ik ervaar, gaat veel verder dan alleen mentale processen en een fysiek lichaam. Toch vond ik een master (Reflecting on Psychology), die mijn interesse wekte omdat hij bestond uit veel filosofielessen. Ik vond het leuk om onderzoek te doen naar de link tussen wetenschap, spiritualiteit en bewustzijn. Toch wist ik na mijn afstuderen meteen dat ik geen baan wilde zoeken binnen de wetenschap of reguliere psychologie. Ik wilde gaan werken met energie!

Al tijdens mijn studie psychologie begon ik aan een 3-jarige weekendopleiding healing & reading bij het Elohim Centre. Mijn heldervoelen, helderweten en het werken met energie opnieuw ontdekken was als thuiskomen voor mij. Alsof ik een deel van mezelf terug vond dat ik al die tijd even kwijt was. Tijdens deze opleiding mocht ik eerst álles onder ogen komen in mezelf dat nog gebaseerd was op angst of pijn. Ik ben in deze jaren een diepe transformatie doorgegaan met veel diepe dalen, maar ook prachtige spirituele ervaringen. Zowel donker als licht, ik kwam alles tegen.

Mijn perspectief en relaties veranderden, mijn hart ging meer open en mijn hoofd werd stiller. Ik ervaar nu innerlijke rust, inspiratie, een diep vertrouwen én ik voel een krachtige samenwerking met het Universum. Terwijl jaren geleden angst, onzekerheid, een gevoel van zinloosheid, fysieke klachten, paniekaanvallen en veel beperkende overtuigingen en gedachten mijn leven beïnvloedden. Door mijn eigen inzichten en ervaringen wil ik nu anderen inspireren en bekrachtigen de omslag te maken naar hún droomleven en potentieel.

Dit deed ik eerst door een eigen praktijk te starten en healing, reading en coaching sessies aan te bieden (welke ik nog steeds geef aan vaste klanten). Op dit moment ben ik bezig om informatie die ik doorkrijg uit hogere bewustzijnsvelden, om te zetten in energetische activaties/meditaties en online cursussen. Daarnaast is er een vrouwentraject in ontwikkeling! Bekijk mijn website voor meer informatie en inspiratie!

Therapieën

Healing, Aura & Chakra healing, Burn-out therapie, Chakra healing, Chakrapsychologie, Coaching, Course in Miracles, Energetische therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Healing, Holistische therapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Magnetiseren, Meditatie , Non dualiteit therapie, , Paranormale therapie, Psychologie, Reading, Spirituele coach, Spirituele Therapie, Zienerschap.

Onderwerpen

ADHD, Afgewezen, Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Autisme, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Engelenwerk, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke klachten, Gedachten, Grenzen aangeven, Healing, Hechtingsproblematiek, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hoogbegaafdheid, HSP - hooggevoeligheid, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Kundalini, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Piekeren, Potentieel, Psychische klachten, Rug- en nekklachten, Seksuele problemen, Sexualiteit, Slapeloosheid, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stralingsgevoeligheid/EHS, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Verdriet, Verlatingsangst, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Spiritueel; mystiek, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Momenteel doe ik geen 1-op-1 sessies meer. Je kunt je via mijn website inschrijven voor mijn nieuwsbrief of mij gaan volgen op social media (instagram: demimaatman), om gratis inspiratie te ontvangen. Ook word je dan op de hoogte gehouden van mijn online cursussen, energetische activaties en vrouwentraject!

Beroepsverenigingen

Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Opleiding/cursussen

Toegepaste Pscyhologie - Master Psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) - Master Healer, Reader & zelfrealisatie-coach (Elohim Centre).

Kaart

Reviews

Vera

23-07-2020 14:59
Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

Pavlina Havlikova

07-07-2020 12:20
Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker 'your woman'!

Pavlina Havlikova

04-07-2020 20:49
Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten

Nicole ter Heide

03-07-2020 14:15
Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessie weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt. Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

Laila Elouarizi

05-03-2020 10:42
Ik vind Demi een bijzonder mooi mens met veel talent.
De energie die demi uitstraalt is zo voelbaar en ze straalt een soort van sereniteit uit.
Tijdens de meditatie sessies ervaar ik dan ook het gevoel alsof ik me even in een andere “wereld” waan!

Marinda

04-03-2020 16:04
Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal. Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker! We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

Nicole Poog

04-03-2020 16:02
Super fijne healing en goede handvatten meegekregen!

Schrijf een review 

Website

https://demimaatman.nl/