It’s Just Therapy
Healer - Heerenveen - Demi Maatman
  • Demi Maatman

  • (7)
  • Heerenveen
  • Healer
  • € 79,00 per 1 uur

Stuur Demi Maatman een bericht

Boek een consult met Demi Maatman

Delen:

Over / Bio

- OOK HEALING & COACHING OP AFSTAND! -

Mijn missie is om een brug te slaan tussen mijn achtergrond als psycholoog en als energetisch healer. Ik geloof dat lichaam, geest en ziel sterk verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Tijdens mijn studie psychologie werd mij al snel duidelijk dat er voor mij iets mistte. Allerlei (spirituele) onderwerpen die ik zo interessant vond, kwamen nooit aan bod. Terwijl dit voor mij een onmisbaar stuk is als het aan komt op heling en zelfontwikkeling. Dit is ook de reden dat ik mijn eigen praktijk ben gestart en klanten op een holistische wijze wil begeleiden. Dat betekent dat ik kijk naar het fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf en de onderlinge verbinding hiertussen.

Mijn eigen innerlijke zoektocht begon 10 jaar geleden. Ik worstelde met mijn hoog-gevoeligheid, zag en voelde zoveel dingen die anderen niet leken te merken, en ben daardoor compleet bij mezelf vandaan gegroeid. Dit uitte zich in allerlei angsten, gepieker, aangepast gedrag, paniekaanvallen, lichamelijke klachten en leven vanuit mijn hoofd. Ik besloot dat ik hier aan wilde werken en wilde mezelf verder ontwikkelen. Ik dook in allerlei verschillende spirituele tradities, culturen en therapieën. Ik kreeg steeds meer inzichten over mezelf, wist precies wat mijn thema’s en blokkades waren en kon alles verklaren en analyseren. Maar het daadwerkelijk belichamen van verandering bleef uit. Ik zat nog steeds vast in mijn hoofd, en was niet goed gegrond.

Pas toen ik zelf in aanraking kwam met energetische healing, begonnen mijn eigen thema’s te transformeren. Mijn hoofd werd stiller, mijn perspectief veranderde het contact met mijn intuïtie werd veel sterker. Vervolgens ben ik, om mijn eigen heldervoelen en helderzien (en het werken met energie) verder te ontwikkelen en verdiepen, een healing opleiding gaan volgen bij het Elohim Centre. Tijdens deze opleiding ben ik zelf door veel diepe processen gegaan. Mede dankzij mijn eigen processen kan ik anderen snel aanvoelen en weet ik vanuit een oordeel-loze houding een veilige setting te creëren. We gaan de diepte in, maar er is ook altijd ruimte voor luchtigheid, humor en de praktische kant van de dingen. Daarnaast zit mijn kracht in het aanvoelen van iemands potentie, kwaliteiten en uitdagingen op zielsniveau, en kan ik de ander daar weer mee in contact brengen.

Therapieën

Healing, Aromatherapie, Aura & Chakra healing, Burn-out coaching, Burn-out therapie, Chakra healing, Chakrapsychologie, Coaching, Course in Miracles, Depressie behandeling, Energetische therapie, Energietherapie, Engelenwerk, Healing, Holistische therapie, Homeopathie, Lichaamsgerichte psychotherapie en mindfulness, Magnetiseren, Meditatie , Non dualiteit therapie, Online coaching, healing en therapie, Paranormale therapie, Psychologie, Reading, Spirituele coach, Spirituele Therapie, Zienerschap.

Onderwerpen

ADHD, Afgewezen, Afwijzing, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, , Autisme, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Dwangstoornis, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Engelenwerk, Faalangst, Familieproblemen, Fysieke klachten, Gedachten, Grenzen aangeven, Healing, Hechtingsproblematiek, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, Hoogbegaafdheid, HSP - hooggevoeligheid, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Kundalini, Laag zelfbeeld, Lichaamsbewustzijn, Lichtwerk, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nieuwetijdskinderen, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Passie vraagstukken, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Piekeren, Potentieel, Psychische klachten, Rug- en nekklachten, Seksuele problemen, Sexualiteit, Slapeloosheid, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stralingsgevoeligheid/EHS, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Verdriet, Verlatingsangst, Vol hoofd, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching, Reading, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Mijn consulten bestaan uit een combinatie van healing, reading en coaching. Dit kan bij mij thuis in mijn praktijk (Heerenveen), maar je kunt ook een afstand-healing en reading bij mij boeken.

Je kunt met al je vraagstukken bij mij terecht. Ik ben oordeel-loos en kan een heldere spiegel voor je zijn.
Door me te verbinden met jouw energetische veld vertaal ik voor jou wat ik doorkrijg. Zo krijg jij meer helderheid over jouw kwaliteiten, blokkades, onbewuste patronen, ontwikkeling en welke stappen jij nu mag gaan zetten.

Tegelijkertijd werkt er energie door in jouw systeem, wat blokkades los haalt op fysiek, mentaal en spiritueel niveau.
Tijdens een healing fungeer ik als een katalysator en kanaal en werkt er universele energie door mij heen. Dit gaat altijd in samenwerking met lichtwezens, gidsen en jouw eigen ziel. Dit reinigt plaatsen waar de energie stagneert, en laat meer levensenergie naar binnen gaan. Healing werkt ook vaak door in familielijnen en vorige levens.

Tijdens een healing benoem ik wat ik zie en doorkrijg. Na de tijd gaan we hier samen op reflecteren. Vervolgens zal ik je praktische tools meegeven om er thuis verder mee aan de slag te gaan. Een healing werkt namelijk vaak door in jouw dagelijkse leven. Ook kan ik je meer helderheid geven over de dingen waar jij in het dagelijkse leven tegenaan loopt of mee worstelt.

Hoe meer er wordt opgeruimd in jouw systeem, hoe meer laagjes er worden afgepeld, hoe dichter jij weer in contact komt met jouw gevoel, intuïtie en kracht. Doordat er ‘ruis’ wordt weggehaald verruimd jouw bewustzijn en ontstaat er meer rust, vertrouwen en liefde.

De verbinding met jouw eigen ziel en wijsheid wordt versterkt, en tegelijkertijd zul je je beter geaard voelen in jouw lichaam en hier op aarde. Naarmate je meerdere sessies zou volgen ontdek je dat bepaalde thema’s of patronen loslaten, je de verhalen in je hoofd kan doorzien en het stiller wordt in je hoofd. Er komt meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen, je gaat sterker voelen wat voor jou wel of niet klopt en alles gaat meer stromen in jouw leven.

Voor meer informatie kun je mijn website bezoeken.

Beroepsverenigingen

Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Opleiding/cursussen

Toegepaste Pscyhologie - Master Psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) - Master Healer, Reader & zelfrealisatie-coach (Elohim Centre).

Kaart

Reviews

Vera

23-07-2020 14:59
Demi is een warme persoonlijkheid en een fijne gesprekspartner. Het voelt heel vertrouwd om met Demi gevoelige onderwerpen aan te snijden. Tijdens de sessies worden kaders gefaciliteerd waarin thema’s begrepen en getransformeerd kunnen worden. Dit doet zij heel liefdevol en waar het kan met humor. Demi heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen die mij zeker hebben geholpen. Ik kan haar sessies aanbevelen aan een ieder meer inzicht wil in zijn of haar eigen leven. Groot of klein.

Pavlina Havlikova

07-07-2020 12:20
Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten. Van die dingen waarbij je zelf in oude patronen en vicieuze cirkels blijft rondrennen, terwijl zij er zo doorheen prikt zodat je verder kan. Heerlijk is dat! Daarnaast vind ik persoonlijk de combinatie van energetische healing EN coaching perfect. Met de coaching bespreken we wat me bezig houdt, maar met de healing merk ik dat we net dat stapje verder gaan waar je met praten niet kunt komen. Dit heeft mij afgelopen tijd al zoveel meer nieuwe inzichten gegeven en mijn kijk op dingen (vooral innerlijke overtuigingen) zo veranderd. Ik ben nu veel liever naar mezelf en omgeving, en minder perfectionistisch en streng. Ik heb ook t gevoel veel bewuster te zijn en rustiger in mn hoofd. Zoals Demi zegt, we pellen elke keer een schil af om steeds dieper te kunnen komen. Soms voelt dat even heftig, maar juist daar moet je doorheen om te komen waar je moet zijn. Heerlijk om op deze manier aan mezelf te werken en te voelen hoe snel ik vooruit ga! Een keer proberen op deze manier coaching te ontvangen? Dan is Demi zeker 'your woman'!

Pavlina Havlikova

04-07-2020 20:49
Een paar maanden geleden vond ik mijn heerlijke coach in Demi, na heeeel lang zoeken, wikken en wegen bij anderen, voelde dit meteen goed. Ze geeft me keer op keer mindblowing inzichten

Nicole ter Heide

03-07-2020 14:15
Door de healing en coaching van Demi ben ik meer in contact gekomen met mijn gevoel en begrijp ik beter wie ik ben. Hierdoor durf ik nu meer voor mezelf op te komen en mijn eigen pad te volgen. Vooraf was ik een beetje sceptisch over de healing en hoe dit zou werken. Na een aantal sessie weet ik echter dat het werkt en me helpt. De dingen die naar voren komen tijdens de healing helpen me begrijpen hoe ik in elkaar zit, waardoor de puzzelstukjes op hun plek beginnen te vallen en ik kan groeien als persoon. Daarnaast helpt de coaching die Demi geeft als onderdeel van een healingsessie me om de kennis die ik opdoe toe te passen. Ik voel me op mijn gemak bij haar en kan in vertrouwen vertellen waar ik tegenaan loop. Ze stelt daarna de juiste vragen die me helpen nadenken over de situaties en met de inzichten die hieruit voortkomen kan ik vervolgens zelf aan de slag. Wat ik ook erg fijn vind is dat Demi voorbeelden uit haar eigen leven en verleden gebruikt. Hierdoor voel ik me begrepen en heb ik het gevoel dat ook andere mensen worstelen met dezelfde dingen. Ook heeft Demi me laten inzien dat het niet erg is om het niet te weten en dat kleine stapjes ook leiden tot resultaat. Dat ik groei door er mee bezig te zijn en het niet allemaal gelijk hoef te snappen, maar ik al heel door mijn gevoelens te erkennen en te accepteren. Hiervoor had ik altijd het gevoel dat ik niet snel genoeg ging of niet goed bezig was als ik een keer de teugels liet vieren. Nu weet ik dat het met ups en downs gaat en dat het ok is. Het is mijn reis en ik ben degene die daar invulling aan geeft en dat hoeft niet te lijken op de reis en ontwikkeling van iemand anders. Dankzij de sessies met Demi heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en weet ik dat ik kan groeien en een heel mooi leven ga krijgen.

Laila Elouarizi

05-03-2020 10:42
Ik vind Demi een bijzonder mooi mens met veel talent.
De energie die demi uitstraalt is zo voelbaar en ze straalt een soort van sereniteit uit.
Tijdens de meditatie sessies ervaar ik dan ook het gevoel alsof ik me even in een andere “wereld” waan!

Marinda

04-03-2020 16:04
Bij Demi voelde ik me eigenlijk direct thuis, meteen al toen ik haar website bezocht omdat ik me erg herkende in haar verhaal. Demi heeft een hele prettige ruimte ingericht waar zij je op je gemak laat voelen. Ik was op zoek naar iemand die gesprekstherapie en spiritualiteit met elkaar samen kon laten gaan omdat ik het gevoel had dat de antwoorden op mijn vragen (wat is het doel van alle pijn die ik tot nu toe mee heb gemaakt, waarom lijkt het ‘niet op te houden’ en wat wil mijn ziel in dit leven) in diepere lagen van mijzelf opgeslagen liggen, die ik met alleen praten niet naar boven zou kunnen krijgen.

Ik had eerder al een periode gesprekstherapie gehad voor psychische klachten, maar gevoelsmatig kwam ik niet bij de kern. Daarnaast had ik het vermoeden dat ik hooggevoelig was en had ik hier vragen over. Ik heb nu 4 keer een healing gehad bij Demi en er is echt een wereld voor me open gegaan. Alleen het voelen van de energie tijdens de healing en het loskomen van emoties hierdoor is al bijzonder, maar de uitleg die Demi hierbij geeft achteraf en het gesprek dat hierover ontstaat is dat ook zeker! We gaan bijna iedere healing weer door een diepere laag en ik begrijp mijn gevoeligheid, het ontstaan van mijn psychische en lichamelijke problemen en mijn doel in dit leven steeds beter. Met iedere laag komt weer bepaald verdriet of een tot dan toe soms onbekende angst naar boven en als het lukt om deze toe te laten en echt te accepteren, kun je het ‘helen’ in de periode erna bijna letterlijk voelen!

Nicole Poog

04-03-2020 16:02
Super fijne healing en goede handvatten meegekregen!

Schrijf een review 

Website

https://demimaatman.nl/