ET Healer - Amsterdam - Coco van Dijk
  • Coco van Dijk

  • (9)
  • Amsterdam
  • ET Healer
  • € 85,00 per per sessie, inclusief intake en evaluatie, meestal 1,5 uur.

Stuur Coco van Dijk een bericht

Boek een consult met Coco van Dijk

Delen:

Over / Bio

Welkom, mijn naam is Coco van Dijk, ik geeft ET healing sessies in Amsterdam. Vanuit mijn ervaring weet ik dat een heel breed scala van vragen/problemen aan de orde kan komen. De ET's, of buitenaardsen, verschijnen spontaan en "doorzien" de oorzaak van problemen en helpen deze te verminderen en/of meer inzicht te krijgen. Zij zullen nooit "ingrijpen" zonder toestemming, informatie wordt met je gedeeld.

Naarmate ik ouder word besef ik steeds meer hoe wonderlijk en ingenieus ons aardse leven is. Hoe ongelofelijk veelzijdig en uniek de mens is. Wij zijn ons meestal niet bewust van onze kracht en zijn geneigd ons vooral klein te maken. Inmiddels weet ik dat veel ET's dat ook vinden en dat ze ons graag willen helpen om "wakker" te worden. Gelukkig zijn we stap voor stap in staat om het contact met onze grotere werkelijkheid te herstellen en lichamelijke en psychische problemen op verschillende manieren op te lossen.
ET healing is voor mij een duidelijk bewijs hier van.

Mijn inmiddels meer dan 40-jarige ervaring als verpleegkundige in diverse settingen (de laatste jaren werk ik op het consultatiebureau) heeft me veel geleerd, zowel over de mogelijkheden als de beperkingen van de reguliere geneeskunde. In het reguliere werk miste ik iets, ik wist/voelde dat er andere manieren van genezen moesten zijn.
Als Muziektherapeute kwam ik er een stukje dichterbij. Het geven van regressie/reïncarnatie therapie, het deelnemen aan veel familieopstellingen, kennis maken met Reiki en Munay Ki droegen bij aan meer inzicht in een "grotere wereld".
Het begeleiden van mensen bij het sterven, de opleiding EFT en de opleiding Luisterkind leerden me oa veel over het zelf helend vermogen van ieder mens. We dragen zoveel wijsheid in ons die nu weer meer toegankelijk wordt.

Mijn spirituele ontwikkeling liep parallel hier aan. Als kind voelde ik veel en "wist" ik soms dingen van te voren. Vanaf mijn 23e ben ik echt op zoek gegaan. Een indrukwekkende week bij een Sjamaan, 18 jaar bij een meditatiegroep/gnostische school (Stichting Ophraeis), regressie/reïncarnatieworkshops bij Henri de Vidal de Saint Germain, hij werkte veel met kinderen. Bij de opleiding ET Healing (Healing Centre Beyond Medicine) leerde ik veel over ET's en kreeg ik de bevestiging van mijn vaardigheden. Door het ontvangen van de Reconnection kwam ik echt "thuis" en werd ik verwelkomd door mijn sterrenfamilie. Regelmatig komen hybride kinderen in contact.
In mijn eigen dagelijkse meditatiesessies ontmoet ik veel ET's en krijg ik onderricht, vaak met humor en altijd liefdevol.
Mijn droom is om ook kinderen te helpen met ET healing, wie weet......
Ik blijf groeien en ontdekken en geniet er van om dat proces te delen, zowel in de ET healing sessies als in de (besloten) channel bijeenkomsten die ik geef.

Therapieën

ET Healing, Energietherapie.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Blokkades, Burn out, Contact met mezelf, Depressie, Echtscheiding, Eenzaamheid, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Entiteiten, Gevoelloosheid, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, HSP - hooggevoeligheid, Huilbaby, Keuzestress, Lichtwerk, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nieuwetijdskinderen, Onverwerkte ervaringen, Psychosomatische klachten, Rouwverwerking, Scheiding, Schuldgevoel, Spirituele ontwikkeling, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Energetisch; healing.

Meer over werkwijze

Je ligt ontspannen op een massagetafel met schoenen uit, zittend kan ook. Ik sta bij je, loop om je heen en stel me open en hoor/voel/weet wat er gebeurt. Meestal gaat er veel energie door mijn handen, aanraken gebeurt zelden.
Ik heb verschillende gidsen en teams die spontaan verschijnen. Zij geven ook uitleg, dit deel ik met je. Tijdens de sessie kun je vragen stellen en worden ervaringen gedeeld. Bij emotionele en/of fysieke problemen komt al snel een diepere oorzaak naar boven. Soms zie ik "operaties" gebeuren, de bidsprinkhanen bijvoorbeeld (meestal Mantids genoemd, omdat ze er uit zien als een soort sprinkhanen, het zijn hoog ontwikkelde buitenaardse wezens) zijn vaak zeer adequate chirurgen. Bijna altijd worden energielijnen hersteld zodat er meer doorstroming kan plaats vinden. Het verlichten van fysieke pijn, die vaak het gevolg is van emotionele gebeurtenissen en onverwerkte zaken, kan ook gebeuren.
In het contact ervaar ik dat de ET's via mij samen werken met o.a. je hoger zelf/je ziel.
Je zelf helend vermogen wordt aangesproken.
Elke sessie is een nieuw avontuur, ik blijf open voor verwondering.
Als cliënt is dat ook de beste houding, de ET's weten wat nodig is, zij kijken vanuit een veel hoger en breder perspectief. Het is jammer om jezelf te beperken door een vast gelegde uitkomst te willen. Laat je verrassen!
Healing op afstand is ook mogelijk.
Mijn praktijkruimte is in hartje Amsterdam, parkeren is lastig en duur. Maar metrostation Nieuwmarkt is 2 minuten lopen, tram 14 komt ook dichtbij. Het Centraal station is 15 minuten lopen.

Beroepsverenigingen

Voor ET healing is nog geen beroepsvereniging.

Opleiding/cursussen

Cursus Sound Healing bij Dymphi Peeters
Opleiding ET Healing Practitioner (Healing Centre Beyond Medicine in Wolfheze)
Opleiding Luisterkind (Diana van Beaumont)
Emotional Freedom Techniques (Stichting Actrom)
Muziektherapie (Academie de Wervel)
Stervensbegeleiding
Cursus Munay Ki (Hettie Wisman)
Verpleegkunde A, Verpleegkundige Maatschappelijke Gezondheids Zorg, docent Verpleegkunde, Kraamverzorging.

Testimonials

In het afgelopen jaar heb ik een aantal sessies bij Coco gehad. Iedere sessie had zijn eigen kwaliteit en ze waren altijd afgestemd op de vragen die er op dat moment bij me leefden.
Ik heb al de sessies als ondersteunend, voedend en verruimend ervaren. De energie die Coco doorgeeft tijdens de sessies ervaar ik als krachtig en licht en maken diepere lagen in me wakker en werken bij mij lichamelijk en geestelijk nog een hele tijd door. Heel prettig vind ik de ruimte tijdens de behandeling om iets te zeggen of vragen te stellen.
Coco staat tijdens de behandeling in contact met haar Gidsen Team.........dat is voor mij een nieuwe wereld en was wel even wennen. Echter de rust en openheid waarop Coco met "hen" communiceert, maakte dat ik me open kon stellen en ten volle kon ontvangen aan "DAT" wat me gegeven werd. Rigt Walon.

Kaart

Reviews

margriet de vries

07-07-2022 11:58
Het was een hartverwarmende ervaring, veel echte aandacht van Coco, rust, een omgeving waarin ik me gehoord en gezien voelde. Bijzonder voor mij was wat er gebeurde, de overledenen die voorbij kwamen, hun aanwezigheid en de steun die er voor mij vanuit ging en gaat. De positiviteit die uit dit alles voortvloeide, de kracht die aangeraakt werd, is nog altijd voelbaar in mij. Ik ben heel blij dat ik dit heb mee mogen maken.

Alan

25-06-2022 07:28
Coco is een prettige persoon. Ze heeft een natuurlijke gave om je op je gemak en welkom te laten voelen. Ze is erg duidelijk in haar uitleg zodat je direct weet waar je aan toe bent. De sessie was voor mij bijzonder en zeer positief omdat ik terug mocht gaan naar eerdere levens zodat ik deze thema's kon plaatsen in het hier en nu. Dit terwijl ik normaliter niet een et healing als voorliggende therapie keuze zou kiezen, omdat ik er te weinig vanaf weet. Van tevoren contact is echter zeer prettig, verhelderend en oprecht geweest. Energetisch bleek ik een knoop te hebben die direct aangepakt kon worden. Na deze sessie voelde ik me weer stromen en heb veel stof tot nadenken gekregen. Aanrader en zeker tot de volgende keer Coco!

Tima

22-06-2022 18:11
Mijn ervaring bij Coco was heel erg fijn. Ze neem de tijd voor je en ze straalt een en al rust uit. De ruimte is ook heel fijn en je voelt je welkom. Tijdens de healing heb ik de energie heel sterk ervaren en er kwam veel door via Coco. Allemaal thema’s die speelden waar ik Coco niet eens over heb verteld. Haar channeling was mooi en verrassend en heel erg raak, zo raak dat ik echt een stuk heling daar op tafel heb gevoeld en geheeld. Ik voelde me een stuk lichter en ruimer na afloop en dat werkt nog steeds door.

Ingrid

30-05-2022 21:09
De ET Healing van Coco heeft blokkades bij mij weggehaald en een nieuwe verbinding gemaakt met de energie vanuit de bron die verdwenen was tijdens mijn geboorte. Hierdoor ervaar ik nu een gevoel van eenheid die ik lang kwijt ben geweest. Ook heeft Coco mij mooie berichten gegeven van de bijen die ik mag verzorgen. Hierdoor kon ik ze op een specifieke manier verzorgen. Ik kijk terug op een bijzondere ervaring en ben blij met de boost in mijn ontwikkeling die ik heb mogen meemaken.

René Rademaker

16-04-2022 22:17
Mijn ET healing was een hele mooie ervaring. De diepgang van Coco’s healing, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Het was heel relaxed, luchtig en ook heel krachtig. Tijdens de sessie kon ik vragen stellen aan Coco en zij had vragen voor mij, die betrekking hadden op mijn healing. Het was zelfs zo mooi dat een vraag in mijn gedachte op kwam, waarna Coco het antwoord gaf, voordat ik de vraag kon stellen. Ik voelde de helende krachten in mijn lichaam aan het werk. Deze heeft mijn gezondheid verbeterd, door energetische blokkades weg te nemen, mijn energie te verhogen en mijn innerlijke kracht te vergroten. Ook zijn er voor mij levensvragen beantwoord.
De locatie vind ik, heel aantrekkelijk. Zo naast de Zuiderkerk, waar een grote energiebron onder zit. Enkele leylijnen lopen onder de kerk door, die in verbinding staan met de grote energiebanen die door Nederland en over de wereld lopen. Deze aardse energie is voelbaar in de behandelruimte van Coco.
Ik vond het meer dan de moeite waard, om mezelf door Coco te laten behandelen en kom zeker bij haar terug!!!
René Rademaker

Lorraine

31-10-2021 11:22
Het heeft even geduurd alvorens ik contact had met Coco. Achteraf gezien kan en ben ik van mening dat het zo had/heeft moeten zijn dat ik bij Coco terecht kwam voor een ET Healing.
Het is nu een week geleden dat ik mijn eerste sessie gehad hebt, ja mijn eerste want er zullen nog meer volgen om de simpele feit dat ik op "Ontdekking Reis" samen met Coco ga.
Bovenstaande statement kan enkel een ding betekenen dat "Mijn ET Healing" sessie dusdanig positief is dat ik samen met Coco op Reis hoop te gaan.
Coco geeft en straalt zoveel rust uit dat er geen ruimte is voor andere energie, haar uitleg is duidelijk van wat er gaat gebeuren en legt duidelijk de verantwoording bij jou "Jij" bent de baas, het is jouw ervaring en dat is fijn.
Dus mijn conclusie is dat een ieder zeker een keer zichzelf een ET Healing sessie van Coco aan zichzelf "Cadeau" moet geven.
Een blije ontdekking reiziger Lorraine .

Sanne

23-08-2021 16:34
De sessie met Coco was een unieke beleving die direct voelde als vertrouwd en veilig. De energie die ik door mijn lichaam voelde stromen was heel sterk en aangenaam. De gehele sessie was er ruimte voor vragen en Coco gaf van tevoren goed aan hoe zij te werk zou gaan. Ook gedurende de sessie wist ze goed te verwoorden wat er gaande was. Al met al een mooie ervaring bij een goede therapeut!

Inca

16-06-2021 20:40
Een paar weken geleden de eerste sessie bij Coco gehad. Een geweldige ervaring. Ik lag in een mooie ruimte op de behandeltafel. Ik had geen vragen maar had het open gelaten zodat komt wat nodig is.
Gelukkig kan ik me heel goed ontspannen en openstellen. Direct was er het contact met een van haar vele gidsen. Degene die zich meldde was Henri die veel met kinderen heeft gewerkt.
De sessie werd echt een reis door de tijd; van heel klein meisje, tiener, jong volwassene en als 50 jarige. Er is heel veel duidelijk geworden en deze sessie was echt een cadeau aan mezelf.
Het werd mij duidelijk dat ik het kleine innerlijk kindje mag knuffelen, troosten en samen met haar mag gaan voelen. Er is een pad geopend waar ik intens blij mee ben.

Philip Fiolet

11-05-2021 12:03
We hebben Coco leren kennen voor het eerst in 2018 tijdens haar opleiding ET-Healing Practitioner en Coco heeft behalve een prachtig contact met haar buitenaardse gidsen ook een enorme drive om samen die ontdekkingsreis te maken gecombineerd met een passie om mensen te helpen.
Die openheid om te leren, nieuwe werelden te verkennen en die liefdevolle passie om het door te geven aan anderen zijn belangrijke eigenschappen die een (ET-) Healing Practitioner nodig heeft om een open en zuiver kanaal te kunnen zijn in het werken met deze liefdevolle buitenaardse wezens.
Wij kennen Coco, we hebben haar 'aan het werk' gezien en ik heb persoonlijk zelf ook sessies bij Coco gedaan en we kunnen met een gerust hart zeggen dat je bij Coco in hele(nde) goede handen bent.

Philip Fiolet
Healing Centre Beyond Medicine

Schrijf een review