Gestalttherapeut - Velserbroek - Haarlem - Coby Dekker
  • Coby Dekker

  • (1)
  • Velserbroek - Haarlem
  • Gestalttherapeut
  • € 80,00 per 1 uur. Mindfulness wordt meestal voor €350,- vergoed bij aanvullende verzekering.

Stuur Coby Dekker een bericht

Boek een consult met Coby Dekker

Delen:

Over / Bio

Coby Dekker - gestalttherapeut, psychosynthesetherapeut en mindfulness trainer Haarlem. Hoeveel opleidingen je ook doet of deskundigheid je verwerft, dat betekent nog niet dat je je blokkades overwint en zingeving, vrijheid en authenticiteit ervaart. Vanaf het moment dat ik meer ging vertrouwen op ‘wat gebeuren wil‘ en niet op wat 'ik wil dat gebeuren zal', vielen dingen op zijn plaats en werd het leven lichter. Inclusief onontkoombare emotionele pijn en soms ziekte. Ik hoop anderen op die weg te helpen en inspireren met aandacht voor lichaam, hart en geest.

Therapieën

Gestalttherapie, Depressie, Depressie behandeling, gestaltcoaching, Mindfulness, Mindfulness therapie bij PTSS, Psychotherapie, Therapie bij PTSS, narcistisch misbruik, Trauma en PTSS, Traumatherapie, Traumawerk.

Onderwerpen

Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, PTSS, Spirituele ontwikkeling, Traumaverwerking.

Werkwijze

Mystiek/Pyschologisch, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

In mijn werk combineer ik mijn achtergronden (zie onder) tot aandacht voor lichaam, gevoel, verstand en spiritualiteit. Na een intake kijken we samen naar je wensen en doelen en naar mijn werkwijze. Meestal resulteert dat in vijf gesprekken waarna we kijken hoe het gaat, wat bereikt is en of/hoe we verder gaan. Samenhang zien in de dingen die gebeuren in je leven, je reacties daarop doorwerken en de betekenis ervan voor jou ontdekken, blijken vervullend en richting gevend te zijn. Zolang ik daarbij je gids kan en mag zijn zal ik insteken op verlichting van je blokkades en de ontdekking van je eigen innerlijke gids.

Achtergronden: naast mijn opleidingen tot Gestalt- en Psychosynthesetherapeut en mindfulnesstrainer ook basisopleidingen in Familieopstellingen, Systemisch werk en Transactionele Analyse bij Phoenix. Korte studie psychologie aan de VU in Amsterdam. Opleiding in Circling bij Circling Europe. Diverse workshops Enneagram. Sinds 2006 student in de Ridhwanschool van A.H. Almaas, waar spiritualiteit en psychologie gezamenlijk een spiritueel pad vormen. (Zie voor de links onder Contact).

Beroepsverenigingen

VMBN

Opleiding/cursussen

Instituut Psychosynthese Hilversum (destijds in Amsterdam)
Gestaltopleidingsinstituut Multidimens in Antwerpen
Mindfulnessopleiding Hogeschool Utrecht
Basisopleiding Familieopstellingen en Transactionele Analyse bij Phoenix in Utrecht
Enneagram workshops bij Monique Schouten

Kaart

Reviews

Saskia Beugel

26-11-2020 23:44
Vanaf het moment dat ik meer ging vertrouwen op ‘wat gebeuren wil‘ en niet meer alles wilde sturen en controleren, vielen dingen op zijn plaats en werd het leven lichter. Inclusief de onontkoombare emotionele pijn die leven ook betekent.

Schrijf een review 

Website

http://www.vandaarnaarhier.nu/coby-dekker/