It’s Just Therapy
Massage therapeut - Eindhoven - Cleo Willemse Schmidhamer
  • Cleo Willemse Schmidhamer

  • (1)
  • Eindhoven
  • Massage therapeut
  • € 60,00 per 50 minuten

Stuur Cleo Willemse Schmidhamer een bericht

Boek een consult met Cleo Willemse Schmidhamer

Delen:

Over / Bio

Massage Therapy Eindhoven. Begonnen in 1983 als Schoonheids Specialiste en gezien dat ik masseren het leukste vond. Daarna ben ik van de ene cursus en opleiding in de andere gerold. Ik ben merendeel klachtgericht bezig en dat vind ik ook het leukst om te doen. Mensen helpen om van hun klachten af te komen. Of ze te helpen om zich te kunnen ontspannen na een stress periode of een drukke werkweek door een heerlijke Ontspanningsmassage te geven. Ik vind het fijn om mensen te zien vertrekken met een lach op hun gezicht! Masseren is mijn passie. Maak gerust een afspraak. Je zult er geen spijt van krijgen. Kwaliteit gegarandeerd.

Therapieën

Massage therapie, Bewegingstherapie, Bodywork, Manuele therapie, Massage therapie, Triggerpoint Massage.

Onderwerpen

Allergie, Blokkades, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Contact met lichaam, Fysieke balans, Fysieke klachten, Lichamelijke stress.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Fysiek (aanraking), Fysiek (beweging), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

Ik stem mijn behandelingen af naar wat een client op dat moment nodig heeft. Bij therapeutische massages voer ik de diepte van de massage grepen op, van zacht naar wat harder en dan dieper om de juiste behandeling te geven.
Combinatie massages met gezichtsbehandelingen zijn altijd mogelijk in overleg. Graag van te voren eerst douchen i.v.m. hygiene. Annuleren minimaal 24 uur van te voren, anders wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Voor Sport- Wellness- Therapeutische massages en Gezichtsbehandelingen.

Opleiding/cursussen

NGS Sportmassage, Klassieke-, Zweedse-, Pitjit-, Balinese-, Bamboemassage, Hotstonemassage, Indiase Hoofdmassage, Triggerpoint Therapie, Myofasciale Therapie, Voetreflex Therapie, Rugpijnmassage, Bekkenmassage, Kinesiotaping, Bindweefselmassage, Cupping, Lymfedrainage, Cellulitemassage, Zwangerschapsmassage, Dorntherapie, Scapula release, Specialisatie Sportmassage bij wielrenners, Verschillende Gezichtsbehandelingen.

Testimonials

Reeta Balakrishnan 2018
Ik heb sportmassage bij Cleo gehad. Het was geweldig, zij stelde me op mijn gemak. Tijdens het massage, zei zij ook wat voor methode zij gebruikt en af en toe, vroeg zij of het te hard of zacht was. Ik ben zo gewend om een krachtige massage te hebben, dus ik kom zeker vaker naar massage therapy eindhoven!

Kiki de Groot 2019
Gister een heerlijke verlichtende zwangerschapsmassage gehad! Cleo stelt je op je gemak en past de massage aan op je wensen. Zeker een aanrader!

Josje 4-02-2019
Pregnancy massage was very relaxing, professional and done with commitment. Cleo is very nice and professional person how will explain everything and cares about your comfort. I will back for sure ! Thank you!

Claudia 10-5-2019
Wat ben ik verschrikkelijk blij met Cleo! Ze wist meteen wat met mijn rug/schouderblad aan de hand was en ze heeft geprobeerd mijn Triggerpoints wat soepel te maken. Cleo is zeer professioneel in haar aanpak en geeft altijd wat oefeningen voor rug/schouders. Top! Bedankt!

Dragana 29-04-2019
The massage helped me a lot with the back pain, and was relaxing at the same time. Definitely will be coming back to this place!

Lucy 19-04-2019
De bamboo is ontzettend aangenaam met een hele fijne unieke touch! Heel ontspannend. Unieke beleving (dit is mijn eerste keer Bamboo maar nu definitief een van mijn favoriet✨👀) zeker aangeraden!

Charlotte 12-04-2019
Voelt heel goed, veel minder pijnlijk dan dry needling. Ik merk na iedere behandeling veel verschil!

Charlotte 14-03-2019
Geweldige massage gehad van een zeer ervaren masseuse. Ze paste zelfs de behandeling aan op mijn specifieke rug en nek klachten. Super!

Laura 14-03-2019
Feeling much better after so few times. Would suggest to everyone massage with Cleo!

Agnieszka 29-01-2019
Massage was very relaxing, professional and done with commitment. Cleo is very nice and professional person how will explain everything and cares about your comfort. I will back for sure ! Thank you!

Mariella 13-01-2019
Ze weet wat ze doet, is vriendelijk en ik merk al iets van verschil in mn rug en nek. Daar ik een iets groter rugprobleem heb, dan een dat je met een gemiddelde welnessbehandeling opgelost krijgt kom ik gauw weer terug.

Carin 13-01-2019
Een top massage en cleo weet uitstekend wat ze doet.

Irma Vries 2018
Vandaag voor het eerst een gezichtsbehandeling gehad van Cleo en de massage die daar bijhoort was heerlijk nog nooit zo'n fijne massage gehad! Meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

Lucy 20-11-2018
Beste massage waar je daadwerkelijk word gemasseerd! Ze nam de tijd voor je en elk lichaamsdeel (letterlijk van top tot teen) werd grondig gemasseerd. De vloeiende bewegingen waren erg rustgevend en de olie die werd gebruikt rook heerlijk! Het allerbeste voor mij was de massages op de drukpunten in het lichaam! Ik voelde me na de massage helemaal wakker en energiek en de rugpijn waarmee ik origineel binnen kwam is volledig verdwenen. Personeel is heel ervaring rijk en erg vriendelijk! Nogmaals bedankt! Ik kijk al uit naar de volgende keer!

Anoniem 9-08-2018
Erg fijne behandeling en adviezen gekregen van Cleo. Ze is professioneel, duidelijk en erg aardig. Ik kom zeker terug en zou haar ook aanbevelen aan andere mensen.

Linda van de Crommert 8-03-2018
Als zijnde zelf een massage therapeut ben ik al een tijdje zoekende naar een therapeut die bij mij past en aansluit op mijn voorkeuren. Het was een fijne ontspannende behandeling waarbij er geluisterd wordt naar de wensen van de cliënte. Cleo ging kundig te slag en kon mij duidelijk vertellen wat mijn 'problemen' waren en wat ik hieraan kan doen. Bedankt en ik kom graag weer terug.

Windi Wasti
Had the sport massage, it was above my expectation! I'll recommend this to everyone. Stop looking elsewhere, just book a massage in this practice.

Greta
Great place to have a massage! Sport massage + triggerpoint is something you have to experience! Once you there, you'll be willing to come back #countingdays.

Twan van Schijndel
Ik heb een Balinese Massage gehad. Deze was van begin tot het einde zeer ontspannend en constant van kwaliteit. Absolute aanrader voor iedereen die van een stevige en absoluut ontspannende massage houdt.

Daniel Kawarmala 1-11-2018
Heb al vaker massages gehad maar bij Cleo is het anders. Ik ging voor een deep tissue massage ivm schouderblessure. Maar zij gaf aan om een Triggerpoint massage te doen en dat was me toch een ervaring. Ze wist precies de Triggerpoints te pakken en te behandelen. Het was maar een half uurtje, maar dat half uurtje heeft veel bij me losgemaakt. Ik merk een enorme verbetering. Ik ga binnenkort weer een afspraak boeken. Tot de volgende keer!!

Kaart

Reviews

Pongrácz

24-06-2020 18:50
Supergoede behandeling gegeven. Betrouwbaar en deskundig!

Schrijf een review 

Website

www.massage--therapy.com