It’s Just Therapy
NEI therapeut - Vianen - Claudy Schonis
  • Claudy Schonis

  • (8)
  • Vianen
  • NEI therapeut
  • € 90,00 per 1 uur

Stuur Claudy Schonis een bericht

Boek een consult met Claudy Schonis

Delen:

Over / Bio

Ik ben Claudy Schonis-Vermij (1978). Ik ben o.a. NEI-therapeut en voedingscoach. Ik doe tevens geleide meditaties, geef chakra healing en healing op afstand. Ik ben heel lang aan het worstelen geweest met mijn gezondheid. Rond m’n twintigste voelde ik me wel tachtig….. Geen energie, moe en altijd buikpijn.
Met behulp van homeopaten, orthomoleculaire artsen en acupuncturisten ben ik enorm opgeknapt. Toch merkte ik dat ik steeds weer terugviel en ik wilde ook graag zelf mijn gezondheid meer in de hand hebben. Uiteindelijk ben ik me gaan verdiepen in voeding en dat was het begin van een echte oplossing!

Van verschillende opleidingen in voeding (natuurvoedingsadviseur, orthomoleculair therapeut etc) ben ik vervolgens in aanraking gekomen met NEI therapie. Voor mij was dat nog een heel nieuw terrein maar wat heeft me dat veel gebracht. Met de NEI therapie kun je emoties die tot klachten leiden in een hele korte tijd weghalen zonder het te moeten herbeleven. Ik was zo onder de indruk van wat ik zelf ervaren heb met NEI maar ook wat ik bij anderen gezien heb, dat ik ervan overtuigd was dat ik deze methode ook wilde leren om anderen mee te kunnen helpen. En dat is gelukt. Met de NEI kun je zoveel oplossen. Veel meer dan je in eerste instantie zou verwachten, Van fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn, pijn aan rug, pijn aan schouder, pijn aan knie, migraine, keelpijn, overgewicht) tot meer mentale/psychische ongemakken (onzeker, laag zelfbeeld, stress).

Inmiddels is mijn praktijk uitgegroeid tot een plek waar ik via diverse methoden mensen begeleid bij verschillende vraagstukken. Dat kunnen lichamelijke klachten zijn en mentale of emotionele uitdagingen. De oplossing is nooit hetzelfde. Ieder mens is anders. Ik geniet ervan om mensen verder te helpen bij de oplossing van hun uitdagingen!

Mocht je vragen hebben of interesse hebben in een consult, zoek dan contact met mij. Dat kan via mail info@claudyschonis.nl of via telefoon 06-48174885.

Ik hoop dat ik je wat inzicht kan geven en reacties zijn zeker welkom.

Lieve groet Claudy

Therapieën

NEI, Bio Tensor Therapie, Chakra healing, Healing, Homeopathie, Kruidengeneeskunde (fytotherapie], Leefstijlcoaching, Meditatie , Mindfulness, Natuurgeneeskunde, NEI, Orthomoleculaire therapie (voedingsgeneeskunde], Reiki 2, Reiki 1, Soul Body Fusion, Vitaliteitscoaching, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Adhd/Add, Allergie, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Blokkade, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Eetproblemen, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energietekort, Fybromyalgie, Gezondheidsproblemen, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hormonale problemen, HSP - hooggevoeligheid, Huidklachten, Huilbaby, Onrust, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, overgangsklachten, Overgewicht, PMS, Slaapproblemen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Reading.

Meer over werkwijze

Wat zou jij graag willen, wat wil je veranderen? Dat is de insteek waar ik mee begin. Van daaruit ga ik aan de slag. Dat doe ik door vooraf contact te maken met jouw energie en dan kan ik al een beeld vormen in welke hoek we moeten beginnen. Zit het in voeding, emotionele blokkades , hormonen of iets anders. Op basis daarvan ga ik met jou aan de slag. Dat kan dus bij iedereen anders zijn, ook al hebben twee mensen dezelfde klachten of wensen. Maatwerk, op jouw energie afgestemd.

Beroepsverenigingen

Nvt

Opleiding/cursussen

- Energy healing practitioner: Academy of Energy Healing
- Opleiding NEI therapeut: Natuurgeneeskundig Centrum Alkmaar
- Opleiding Integra: Natuurgeneeskundig Centrum Alkmaar
- Opleiding Bach bloesems: Natuurgeneeskundig Centrum Alkmaar
- HBO Voedingsdeskundige: CIVAS
- Opleiding natuurvoedingsadviseur: CIVAS
- Opleiding orthomoleculaire voeding: CIVAS

Kaart

Reviews

Erik

25-12-2019 10:37
Ik liep al jaren met hooikoortsklachten. Iedere lente en zomer was het raak met niezen, een loopneus en waterige en jeukende ogen. Mijn vriendin vertelde over haar goede ervaring met de behandelingen van Claudy. Meestal ga ik naar de apotheek voor hooikoorts tabletten maar door het enthousiasme van mijn vriendin was ik nieuwsgierig naar wellicht een betere oplossing voor mij.
Ik e-mailde Claudy er vertelde over mijn klachten. Zij schreef een homeopathisch middel voor dat opgestuurd werd. Ik kreeg de instructie om tijdens de kuur geen koolsoorten te eten. De kuur was afgelopen eind zomer/begin herfst 2018. Ik had geen klachten maar het hooikoortsseizoen was ook voorbij dus ik had het succes van de behandeling toen nog niet door.
Ik ben nu een jaar verder en heb het afgelopen jaar geen hooikoorts pillen nodig gehad. De hooikoorts is gewoon echt weg, heel fijn!

Sharon

25-12-2019 10:36
Hallo lieve mensen,
In augustus 2019 heb ik de hulp van Claudy ingeschakeld. Ik was diep ongelukkig en kwam er maar niet uit, sliep slecht, at slecht en was meer negatief dan positief. Ik kom uit een narcistische relatie waarin ik mezelf compleet verloren ben, ik voelde me verslaafd aan hem en had boosheid en verdriet. Werd belazerd, belogen, bedreigd, gechanteerd, gemanipuleerd en ingeruild voor een ander.
Ik kwam zelf niet uit m’n emoties en kon er geen positieve draai meer aan geven. Claudy heeft door middel van NEI Therapie mij zo ontzettend geholpen. Ben 2 x geweest en voelde me iedere week meer opknappen! En echt ik ben niet zweverig! Claudy deed testen bij mij. Daaruit kwamen ook dingen uit het verleden naar voren die ze nooit kon weten; dingen die gebeurd zijn met ook nog hoe oud ik ongeveer was. Ook uit mn jeugd. Ik was perplex, alles klopte daarvan! Ik ben zo opgeknapt; ben weer gelukkig, ook in mn eentje en ben weer positief en slaap prima! Daarbij is Claudy gewoon ontzettend aardig, objectief, sociaal en empatisch! Ik voelde me voor het eerst een keer echt gehoord!
Claudy bedankt! Ben echt van de duisternis naar het licht gegaan.

Arnoud

10-09-2019 10:05
De conclusie na een hartritme-onderzoek via het ziekenhuis; "Óf je moet er mee leren leven, óf je slikt beta-blokkers. En trouwens, door die beta-blokkers kun je niet meer sporten zoals je gewend was."
De conclusie na één bezoek bij Claudy; "Je komt magnesium te kort door dat je veel sport. Dat heeft je hart hard nodig, dus begin er maar gelijk mee." Gevolg: geen hartkloppingen meer, geen angstige momenten meer. Letterlijk een life changer...

Fenna

12-06-2019 20:30
Claudy helpt mij met verschillende dingen. Van mijn spirituele ontwikkeling, hoog sensitiviteit, lichamelijke klachten tot mijn voedsel intoleranties. In de reguliere geneeskunde kom ik maar niet verder. Door Claudy gaat steeds beter met mij en heb ik hoop dat het uiteindelijk helemaal goed komt. Vorig jaar (2018) heeft Claudy mijn vriend behandeld voor zijn hooikoorts. Hij was van te voren een beetje twijfelachtig of het zou werken. Inmiddels is het juni 2019, hebben we al meerdere heftige pollen dagen gehad en hij heeft nergens last van. Zo fijn!

Simone

13-05-2019 15:12
Claudy Schonis is een hele fijne, hartelijke en warme persoonlijkheid. Ik heb aan haar als therapeut veel gehad. Zowel bij de behandeling bij haar in de praktijk aan huis als bij de behandelingen op afstand merkte ik snel effect op lichamelijk en emotioneel niveau. Claudy is zeer goed bereikbaar en behandelt op korte termijn, communiceert helder en open en denkt met je mee. Ik had hiervoor nog geen ervaring met NEI-therapie, maar ben er zeer enthousiast over. Na een behandeling merk ik dat vage klachten, spanning en emoties snel afnemen of verdwijnen. Soms komt er juist na een behandeling even een emotie los, maar ook dat voelt goed; het ruimt de boel als het ware op. Ik heb het idee dat ik door deze therapievorm steeds een stapje verder kan zetten in mijn eigen proces, oude pijn die ik op wil ruimen maar soms moeilijk los te laten is, kan ik hierdoor makkelijker loslaten. Ik zou Claudy van harte aanbevelen aan iedereen die vitaler, stabieler, energieker en meer ontspannen in het leven wil staan.

Suus

13-05-2019 12:50
Claudy is een lieve vrouw met hart voor haar vak en voor haar klanten. Ik ben bij haar terecht gekomen in de moeilijkste periode uit mijn leven. Ze kijkt naar je klachten en je problemen maar laat je soms ook met een andere blik naar bepaalde dingen of zaken kijken. Ik heb grote stappen gezet met haar behandelingen. Ik ben er nog niet maar met haar steun en hulp kom ik wel waar ik zijn wil

Henry

13-05-2019 12:43
Sinds een jaar of vijf word ik mede door Claudy behandeld in verband met hardnekkige huidklachten, een burn-out en hooggevoeligheid. Deze worden met name veroorzaakt door intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen en door niet verwerkte emoties en zelfbeschermingsmechanismen. Claudy behandelt mij o.a. met NEI, Integra en voedingstesten. Het is een lange weg die ik afleg, maar stapje voor stapje boeken we vooruitgang. Claudy is een kei in haar vak, staat altijd voor mij klaar en gaat tot het zogenoemde gaatje om te achterhalen wat er aan de hand is en hoe we daarmee weer een stap kunnen maken. Ik kan me geen betere therapeut wensen!

José

13-05-2019 12:41
In haar vak als NEI therapeute is zij kundig en vol passie. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Ik heb nog altijd baat bij de behandelingen die ik bij haar heb ondergaan op het gebied van hoogsensitiviteit en migraine.

Ook op het gebied van voeding en voedingstoffen is zij zeer kundig. Zo wist zij precies aan te geven welke mineralen en vitaminen ik nodig had door haar NEI methode.

Het is tevens een feestje haar te volgen op Instagram via @claudy_schonis, waar ze oa gezonde smoothies, hippe vegan restaurantjes en coffeebars met ons deelt. Hier is ze actief als het gaat over de laatste nieuwtjes over haar vakgebied etc.

Schrijf een review