Familieopsteller - Amersfoort - Claes Berend van der Kolk
  • Claes Berend van der Kolk

  • (4)
  • Amersfoort
  • Familieopsteller
  • € 75,00 per 1 uur (langere sessies)

Stuur Claes Berend van der Kolk een bericht

Boek een consult met Claes Berend van der Kolk

Delen:

Over / Bio

Al dertig jaar begeleider van ontwikkeling, op zoek naar wat écht werkt. Zowel professioneel als persoonlijk. Kern is dat je wel degelijk het verleden moet opschonen om jezelf te bevrijden van belemmeringen in het nu. Ik werk heel persoonlijk, met warmte en aandacht. Soms confronterend maar altijd accepterend.

Boeken:
De Fontein - Els van Steijn
Bestaansrecht - Maarten Oversier

Therapieën

Familieopstellingen, Energetische therapie, Loopbaan coaching, Regressietherapie, Systeemwerk, Transformatieve coaching.

Onderwerpen

Angsstoornissen, Blokkades, Burn out, Chronische pijn, Communicatieproblemen, Conflicten, Depressie, Dwangstoornis, Energetische balans, Familieproblemen, Hartritmestoornissen, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Hoogbegaafdheid, Identiteitsproblemen, Intuitieve ontwikkeling, Keuzestress, KOPP (kind van ouders met psychische problemen), Levensmissie, Lichamelijke stress, Midlifecrisis, Nachtmerries, Negatieve gedachten, Onverwerkte ervaringen, Overspannen, Paniekaanvallen, Posttraumatische stress, Psychische klachten, PTSS, Relatieproblemen, Sexueel misbruik, Slaapproblemen, Spanningen, Stemmen in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Winterdepressie, Zelfsabotage, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Familie; karmisch; systemisch, Energetisch; healing, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Als coach en therapeut zoek ik met je naar oplossingen voor specifieke symptomen of algemene gevoelens dat het leven beter en leuker kan en werk ik aan gewenste resultaten. Als opsteller werk ik met je familieachtergrond maar ook je bedrijf, organisatie, werk, project en andere systemen. Als regressietherapeut kijk ik met je naar de oorsprong van huidige knelpunten, vaak in de opvoeding, eigen jeugd, soms in traumatische gebeurtenissen en relaties en soms ervaringen van vóór je geboorte (voorouders, vorige levens). Ik zoek liefst dichtbij, maar wel zo ver als nodig. Ik hou het ook graag zo eenvoudig mogelijk, maar als het gecompliceerd is dan ga ik die complexiteit niet uit de weg. Een sessie duurt ongeveer twee uur, ik wil in elke sessie concrete resultaten voor je behalen. Een traject duurt 3 tot 7 sessies, na de 3e sessie zit er vaak meer tijd tussen de sessies.

Opleiding/cursussen

Psychosociale Communicatie (SPSO), HEAO Small Bussiness (Leiderschap/Ondernemerschap), Familie- en Organisatieopstellingen (Bert Hellinger Instituut, Lamet van Zet, Klaus Krochiwiak, Wiesbaden), Regressietherapie (Tasso), Psychosynthese (Lichtpunt), Zelfbezinnende begeleiding (CvZ), Communicatietrainer (COWAG, Erasmus Universiteit). Diverse kortere cursussen en workshops.

Testimonials

85% van mijn cliënten rapporteert een verbetering/oplossingspercentage van 85% van de symptomen.

- Claes-Berend is de beste coach die ik ooit gehad heb.
- Ik was bang, onzeker en had slaapproblemen, na drie sessies voel ik me relaxed en veel meer in mijn kracht.
- Mijn bloeddruk was veel te hoog, nu weer normaal.
- Ik had mijn hele leven om de paar weken een paar depressiedagen, dat is over.
- Ik ben voor een functie aangenomen waar ik voor de sessies nooit voor zou hebben durven solliciteren.
- Vermoeidheid is 80% procent minder, de laatste week eigenlijk helemaal niet meer gehad.
- Claes-Berend begrijpt mij zelfs! Ik voelde me echt gezien.
- Je bent erg goed afgestemd.

Ik vraag cliënten niet naar testimonials, deze en vele anderen kwamen spontaan. Ik vraag wel hoe het staat met de symptomen en het gewenste resultaat. Uit de antwoorden daarop komt het succespercentage van 85%.

Kaart

Reviews

Jan B.

17-05-2022 18:54
Claes-Berend is uiterst vriendelijk, en toch doortastend. Hij combineert familieopstellingen met regressietherapie en het effect daarvan is magisch. Ik heb bijna geen last meer van mijn vermoeidheid en ik heb na jaren eindelijk promotie gekregen.

Tiny de Bruin

23-07-2020 15:36
Goede coach, maakt snel duidelijk hoe de verhoudingen met mensen in mijn omgeving onderling liggen. Ook overgenomen gewoonten van ouders bv.

Sylvia

07-12-2018 11:20
Ik heb Claes-Berend om hulp gevraagd toen ik al maanden slecht sliep. Na een aantal behandelingen (combinatie van regressietherapie en systemisch werk), slaap ik al weer maanden goed.

Marjolijn Meijer

06-12-2018 22:29
Claes-Berend combineert zijn enorme kennis op veel verschillende gebieden van begeleiding van mensen in veranderprocessen met doortastendheid en een vleugje humor. Ik heb veel van hem geleerd!

Schrijf een review