It’s Just Therapy
Lifecoach - Haarlem - Cisca Metselaar
  • Cisca Metselaar

  • (10)
  • Haarlem
  • Lifecoach
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Cisca Metselaar een bericht

Boek een consult met Cisca Metselaar

Delen:

Over / Bio

Na mijn bijna doodervaring op m'n 19e jaar ben ik als mens door een transformatie gegaan.
Over deze ervaringen heb ik een boek geschreven: "En hij gaf mij adelaarsvleugels" ISBN NR.978-94-6008-063-0
'Een verslag van een bijna doodervaring'.

Een interview over mijn boek en andere ervaringen staan op mijn website: www.ciscametselaar.nl en op youtube.
Zoek op mijn naam Cisca Metselaar.
Naast het geven van consults, lezingen over mijn boek, geef ik ook workshops mindfulness.
In 2013 werd ik benaderd door een leerling van de Dalai Lama en heb ik hem ontvangen in de praktijk in Amsterdam voor een bijzondere samenwerking.
Lezingen over de leer van de Dalai Lama, met als doel een schoolproject voor de kinderen in Tibet te realiseren.
De opbrensten zijn naar de kinderen in Tibet gegaan.
Momenteel gaat een gedeelte van de opbrengst van mijn werk naar de stichting 'Save The Children'.
Daar ik er waarde aan hecht dat kinderen wereldwijd onderwijs, gezond voedsel, schoon drinkwater en medische hulp ontvangen.
Als Coach ben ik er om de client te begeleiden.
Door samen in gesprek te gaan kunnen we de antwoorden verkrijgen op jouw levensvragen. Door coaching kunnen we opnieuw structuur aanbrengen in de gedachten, aandacht besteden aan je persoonlijke wensen en dromen, nieuwe doelen stellen en bespreken hoe deze doelen behaald zouden kunnen worden.
We richten ons vooral op de voortgang! We kijken dus niet teveel achterom, maar gaan concreet aan de slag met de vraag: 'Hoe nu verder?' Er zijn vraagstukken die aan bod zullen komen. Hoe sta jij in het leven? Wat zijn je principes?
Maar ook je familie, je jeugd en carrièrekeuze spelen een belangrijke rol.
Het doel van het coach gesprek is:
Welke perspectieven wil jij benadrukken?

'Waar bevinden we ons?
Altijd in het nu.
Nergens anders'
'Want het nu creëren we zelf' *Eckhart Tolle

Therapieën

Lifecoaching, Aura healing, Burn-out coaching, Chakra healing, Coaching, Geweldloze communicatie, Lifecoaching, Mindfulness, Mindfulness therapie, Narcisme, NLP, Therapie.

Onderwerpen

Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Assertviteitsklachten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bijna dood ervaringen, Blokkades, Chakra's, Conflicten, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Gezinsproblemen, Grenzen aangeven, Healing, Helderziendheid, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Keuzestress.

Werkwijze

.

Meer over werkwijze

Durf jij naar jezelf te kijken?
Twijfel je vaak aan jezelf en zou je graag wat zekerder zijn over de keuzes die je moet maken?
Ga dan weer geloven in jezelf.
Ik vind het waardevol als jij in je kracht gaat staan en je zelfvertrouwen terugwint.
In mijn praktijk ga ik zoveel mogelijk uit van de positieve psychologie van Chris Peterson.
Hij deed veel onderzoek naar geluk.
Vaak gaat er teveel energie naar dat wat niet lukt in je leven, wat er ontbreekt.
Ik wil graag met je kijken naar dat wat er al is en hoe je hier positief mee verder kunt. Ieder mens heeft sterke kanten.
Binnen de positieve psychologie kijken we hoe jij meer aandacht kunt besteden aan deze sterke kanten.
www.ciscametselaar.nl

Testimonials

Client Casper Slee:
Review*
Ik heb afgelopen dinsdag een prachtig consult gekregen van Cisca Metselaar, Met heel weinig informatie van mijn kant gaf ze vanaf mijn jeugd tm heden een zeer gedetailleerd beeld met inzichten welke mijn verstand te boven ging. Cisca gaf me goede handvaten om te gaan met de vicieuze cirkel waartegen ik steeds oploop. Zonder overdrijven en hoog van de toren te blazen kan ik iedereen een consult aan raden , want wie wil nu niet zijn/haar levensvreugde verhogen ! Jouw gave is echt ongelofelijk zuiver.

Kaart

Reviews

Emily Perez

19-09-2018 22:58
Cisca is een hele bijzondere dame! Met een hele bijzondere heldervoelende gave. Dat bestaat dus echt! Ik ben best sterk, maar er zijn een paar momenten geweest in mijn leven dat ik écht even niet meer wist hoe verder. Cisca is op die momenten een engel voor mij geweest die mij de weg wees. Haar bijzondere spirituele gave geeft een diepere dimensie aan een consult en je voelt dat ze een missie heeft, de mensen helpen vanuit liefde en spiritualiteit. Haar boek vond ik ook erg bijzonder. Ik denk dat het veel mensen veel kracht kan geven. De observaties, adviezen en zekerheden die ze kon aangeven is zeer van invloed geweest op mijn leven...tot vandaag de dag. Hier ben ik dankbaar voor. Met name als je je ervoor openstelt heb je bij Cisca een inzichtgevende en bijzondere ervaring!

Simone

19-09-2018 20:46
Cisca tilt je op, laat je dingen zien die je voelt maar nog niet kan duiden, wanneer alles door elkaar dwarrelt zorgt Cisca er bij mij voor dat alles weer een plekje krijgt, orde in de wanorde, dat ik weer verder kan. Cisca leert me kritisch naar mijzelf en keuzes te kijken en terug te gaan naar mijzelf en mijn eigen gevoel... dankjewel lieve Cisca

Francel

19-09-2018 10:52
Ik ben fan van Cisca! Ik vind haar fantastisch. Ik kwam in het begin van mijn burn-out door mijn eigen zoektocht bij haar terecht. Na de eerste 5 minuten wist ze al zoveel rake dingen te vertellen, dat ik gelijk alle opgekropte emoties voelde stromen door mijn lichaam. En dat had ik lang niet gevoeld omdat ik een soort robot was geworden in de aanloop naar mijn burn-out. Ze weet de dingen heel krachtig en duidelijk te duiden. Kijkt dwars door je heen, je kunt niks anders dan je helemaal overgeven aan haar. En dat voelt zo goed. Ze is warm en ontzettend lief. Ze weet ook altijd de dingen te zeggen waar je je zekerder door gaat voelen, wat je eigen kracht is en waarom je zo'n mooi mens bent. Ze ziet en voelt ook veel van de mensen waar je het over hebt of waar het op dat moment over gaat en geeft daar dan ook weer haar hele rake inzichten over. Dingen die zo kloppen en die ze nooit had kunnen weten. Dat kan ze 'gewoon'. Ze kan ook ineens iets vertellen over wat ze in haar oor gefluisterd krijgt door iemand aan 'de andere kant'. Elke sessie is weer anders en kom er altijd vol van terug. Ik raad Cisca heel erg aan, ook bij mijn vriendinnen (waar er al een paar van naar Cisca zijn toe geweest en net zo enthousiast zijn als ik).

Ron Woortmeijer

18-09-2018 20:44
Gelijk bij binnenkomst een warme vertrouwelijk sfeer. Het leek alsof het eerste gesprek het zoveelste gesprek was. Ze wist mij gelijk op punten te raken waarvan ik nog niet eens wist dat ze gevoelig waren. Zeker aan te raden!

Perry

18-09-2018 16:37
Bij binnenkomst voel je al gelijk Cisca energie. Warm en betrokken.
Ik voel me altijd gelijk op mn gemak.
Vooral omdat de gesprekken vaak organisch ontstaan. Cisca kan heel goed een energielevel aantappen en legt gelijk haar vinger op cruciale onderwerpen. Dat is meestal pijnlijk maar daardoor juist zo belangrijk. Alsof ze in je ziel kan kijken. Tijdens een sessie komen veel (onderdrukte) zaken naar boven die ik zelf niet had kunnen inzien. Een coaching sessie bij Cisca plan ik nu iedere 6 maanden in. Het is nu onlosmakelijk verbonden met mijn bewustwordingsproces.

Marrie

23-09-2016 15:34
Het was ontzettend mooi, Cisca is een lieve en warme vrouw, ze hoorde mijn stem en wist gelijk te vertellen waar ik me zorgen om maakte, ik werd rood en warm tegelijk en dacht wauw hoe weet ze dit, ik neem zeker nog een keer contact met haar op, dank je wel voor het fijne gesprek, ik heb een diep geloof en vertrouwen in je, en ik neem weer gauw contact op

Simone

20-09-2016 21:41
Op momenten in mijn leven waar verdriet en wanhoop soms de overhand kregen, lukte het Cisca om te duiden wat er gebeurde en kon ze me laten inzien waarom ik in welk proces zat en zit. Naast het inzicht geven is ze inlevend, begripvol en warm. Ze is echt een coach die begaan is met mensen, werkt vanuit liefde en zo helpt ze mij om met vertrouwen en kracht door te gaan op het levenspad. Dat is voor mij heel waardevol. Ik ben haar dan ook erg dankbaar. Namaste, Simone

Desiree

20-09-2016 18:45
Op een liefdevolle manier
wist Cisca
een veilige
en betrouwbare
omgeving te creëren
Waarbij ik
mezelf kon zijn
en waarbij zij
m.b.v. haar gaven
de vinger,
op de zere plek
kon leggen.
 
De inzichten
die ik daardoor
heb gekregen
hebben mij
ontzettend
verder geholpen
in mijn leven.

Ik ben Cisca nog altijd dankbaar.

Farah

19-09-2016 22:10
Ik ben een keertje bij Cisca op consult geweest. Ik wilde heel graag in contact komen met mijn overleden vriend, het is me ook gelukt! Het gesprek met Cisca heeft me echt geholpen om op te kunnen staan en verder te kunnen gaan met het leven en het heeft me heel veel dingen geleerd, zoals hoe ik om kan gaan met het verdriet van m'n overleden vriend. Ik heb twee keer haar boek gelezen, nog steeds krijg ik niet genoeg!

Elly Smit

19-09-2016 17:43
Ben drie keer bij Cisca op consult geweest en ga zelfs binnenkort weer.
Het heeft me echt een beetje opgetild ,ik was vastgelopen en Cisca gaf mij inzichten waar ik mee verder kon, ook heb ik via Cisca een heel verhelderend gesprek gehad met een overledene wat me vooruit heeft geholpen.
Zelfs mijn dochter is overtuigd door mijn enthousiasme en gaat binnenkort.
Cisca is een hele warme persoonlijkheid bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde.
Er speelt nu weer iets in mijn leven en Cisca helpt me er wederom doorheen, ik heb hier echt veel aan!
Bedankt lieve Cisca.

Schrijf een review 

Website

www.ciscametselaar.nl