It’s Just Therapy
Heart & Soul Healer - Amsterdam - Caroline Schaay
  • Caroline Schaay

  • (5)
  • Amsterdam
  • Heart & Soul Healer
  • € 100,00 per 1,5 uur

Stuur Caroline Schaay een bericht

Boek een consult met Caroline Schaay

Delen:

Over / Bio

Vanaf mijn 17 de jaar ben ik bijzonder gefascineerd geraakt in de kracht van gedachten, zelfhypnose, en hoe het kritische innerlijke stemmetje ons tegen werkt. De zoektocht was niet meer te stoppen. Gelukkig heb ik veel manieren ontdekt die echt werken en mijn leven en dat van vele anderen voor altijd veranderd hebben.
In mijn praktijk in Amsterdam werk ik met effectieve therapieën, coaching en healing technieken om oude beperkende overtuigingen en patronen te transformeren.

Tevens verzorg ik workschops en trainingen in het bedrijfsleven. Daarnaast geef ik 2 keer per jaar samen met Sander Schouten onze intensieve trainingsweek “Thuiskomen in je Zelf”op Ibiza. Bij alles wat ik doe maak ik gebruik van mijn heldervoelendheid zodat ik mij optimaal op jouw proces kan afstemmen.

Ik heb in de afgelopen 30 jaar veel verschillende life-coaching, natuurgeneeskundige en therapeutische opleidingen genoten. Zo ben ik bijvoorbeeld gecertificeerd Heart & Soul Healing practitioner, Jassentechniek-therapeut, trainer en door Byron Katie opgeleid tot “The Work” facilitator. En ik blijf mezelf nog steeds verder ontwikkelen door werkervaringen en studies.

Wat kan het jou brengen?
Je leert:
- je persoonlijke krachtbronnen te versterken
- je intuïtie gebruiken
- beter om te gaan met stressvolle situaties
- tot diepere ontspanning te komen
- meerdere technieken om deze zelf toe te passen in je werk en dagelijks leven

Graag zet ik het beste van mijn kwaliteiten in zodat jij weer vol vertrouwen in het leven gaat staan.

Therapieën

Heart & Soul Healing, Healing, , Mindfulness therapie, Natuurgeneeskunde, Non dualiteit therapie, Psychotherapie, Systeemwerk, The Work (Byron Katie].

Onderwerpen

Afgewezen, Angsstoornissen, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Boulimia, Burn out, Chronische vermoeidheid, Coming-out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Depressie, Donkere kant, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Energetische blokkades, Familieopstellingen, Futloos, Gezondheidsproblemen, Healing, Helderziendheid, Hoofdpijn en migraine, Identiteitsproblemen, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Midlifecrisis, Negatief zelfbeeld, Neurose, Onverwerkte emoties, Onzekerheid, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schaamte, Scheiding, Slaapproblemen, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, Stress, Veel denken, , Winterdepressie, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zwarte magie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

De manier waarop ik werk is bedoeld om je te zuiveren van ballast uit het verleden (denk aan belemmerende patronen en onverwerkte emoties). Vervolgens jou te leren je intuïtie te gebruiken met behulp van de gereedschappen die ik jou aanreik.
Vaak zijn het niet de problemen die het ons zo moeilijk maken, maar de manier waarop we tegen de situatie aankijken.

Beroepsverenigingen

 

Opleiding/cursussen

Lifecoaching, Denken en werken vanuit systemisch perspectief, Hypno & Regressie therapie, Heart & Soul Healing, Journey, Jassentechniek, School for "The Work" van Byron Katie, Merkabalight, Vipassana, Art of living, Geweldloze communicatie, Money Seminar & Teach the Trainer van Peter Koning, Avatar Master& Wizard, & Trinfinity Academy. 

Testimonials

Issues met mijn man, collega’s & mijzelf zijn moeiteloos opgelost na the Work.

Begrijp me niet verkeerd The Work is echt werken, maar met de deskundige hulp van Caroline heel effectief.”

Eelke Janssens- Bontrup
____________________________________________________________________________________________________
Ik vind dit absoluut een van de meest waardevolle trainingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb!

In het 4 maanden programma ga je dieper in op the Work, en leer je de Work echt te doorvoelen en snap je hoe het werkt. Het is echt een aanrader! Het is niet ‘eventjes 4 vragen doornemen en omkeren’, maar er echt bij stilstaan, zodat de antwoorden uit je hart naar boven komen en niet uit je ‘mind’. Caroline begeleidt je hierbij heel goed, en weet precies op het juiste moment de juiste vragen te stellen, waardoor je je pijnpunten helder krijgt. Het leuke is dat deze pijnpunten na het doen van dit onderzoek eigenlijk altijd verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Je leert ook hoe je dit zelf kan doen, op elk moment thuis met pen en papier, of met een maatje via skype. Ik vind dit absoluut een van de meest waardevolle trainingen die ik in de laatste jaren gevolgd heb!

Marjon Vendrig
______________________________________________________________________________________________________

Lieve Caroline,

Met heel wat blijvende verwondering wil ik je berichten over mijn indrukken, waarnemingen en ervaringen na de Heart &Soul Sessie bij jou.
Het was inderdaad een onvoorstelbare reis naar binnen en erna heel verwonderd weer naar buiten, naar de wereld daar buiten, waar ik zoveel moeite mee had om het te vertrouwen.
Direct dezelfde dag was het moeilijk om het te beschrijven, het voelde inderdaad als iets heel intiems, heiligs, waar je niet over praat om het te beschermen.

Het grappige was dan dat het toch wel gelijk begon te regenen met ervaringen – met ervaringen van liefde, schoonheid en bijna kinderlijke vredigheid.
Ik geloof dat ik nog nooit zo een bewuste, dankbare, liefdevolle en fijne dag heb gehad als die dag!
In dezelfde tijd dat ik mij zo “hemels” voelde kwamen ook ervaringen van verdriet en verlies.
De ervaringen waren overweldigend!
Het besef dat het leven een combinatie is van mooi en naar ,van donker en licht en dat het dus de twee kanten zijn van een medaille, die niet afzonderlijk bestaan. En het is alsof ik wat minder angsten ervaar voor alle donkere en duistere dingen omdat ik weet dat er ook zoveel licht is en daar richt ik mij op, zonder de duister te ontlopen. De laatste dagen heb ik ervaren dat die twee dingen heel dicht bij elkaar staan. Dat ik op een dag enorm verdriet kon hebben en mij ook heel bewust van was dat er tegelijk zoveel schoonheid licht en liefde om mij heen was. Heel wonderlijk, het blijft heel moeilijk om onder woorden te brengen.

Wat ik ook heel helder ervaar is de tijdelijkheid van dingen, wat verdrietig is maar ook een aansporing tot meer genieten van het leven in al zijn facetten.
Zoals je hoort, heeft het heel wat met mij gedaan, je sessie heeft iets opengemaakt en het stroomt veel beter. Ik slaap ook veel beter, omdat ik toch meer vertrouwen heb in mijn levensloop en het beter los kan laten...

Kortom het was een geweldige ervaring en ik ben je heel dankbaar dat ik bij je mocht komen en het beleven.
Dank je wel!!
Met lieve groeten,
Bianca
____________________________________________________________________________________________________
Het was een bijzondere ervaring deze trainingsweek.
Achteraf begreep ik pas wat thuiskomen bij je Zelf betekend, wow!
Diepe rust, ontspanning, alles bewust meemaken , het was geweldig, Hier wil ik meer van. Dankzij het goede cursus materiaal kan ik thuis de oefeningen ook doen.
De accommodatie en verzorging hadden mijn verwachting ver overtroffen. En natuurlijk het professionele en warme contact van de trainers.
Caroline en Sander, enorm bedankt en tot snel. Ook voor mensen die al ervaring hebben met mindfulness is dit een enorme krachtige transformatie week!
Ralph Reiniers

_______________________________________________________________________________________________
Thuiskomen in je Zelf heeft me heel veel gebracht!

Een week weg van alles onder begeleiding van Sander en Caroline is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven als je weer dicht bij jezelf wilt komen. Geef je over aan hun warmte in de veilige en relaxte omgeving van Casa Casebo en laat het gebeuren (let it be). Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik op m’n gevoel mag, kan en vooral durf te vertrouwen. Wat je voelt dat is er en waar dat door komt staat daar los van. Jouw gevoel wil je wat vertellen, dus erkennen dat het er zit geeft rust. Als je ook nog kunt achterhalen wat dat gevoel veroorzaakt is helemaal super fijn.
Rust is sowieso belangrijker geworden in mijn leven. Nu ik dit schrijf, 4 maanden na terugkomst, bouw ik nog steeds heel bewust rustmomenten in om alleen te zijn met mijn gevoel en mijn eigen gedachten. Wat doet iets met me en waarom eigenlijk? Dit brengt en houdt me zo dicht mogelijk bij mezelf. Dus die ene week Ibiza heeft nog steeds invloed op hoe ik nu mijn leven leid en ik verwacht dat dat nog heel lang zo blijft. Als je wilt ontdekken wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar mogelijk blokkades zitten, dan is dit de week om er concreet mee aan de slag te gaan.
Marlinde Oosterhoff
__________________________________________________________________________________________
Ik heb het Werken met the Work 4 maanden programma als erg waardevol ervaren.
Caroline is een fijne en ervaren professional. Ze wist perfect hoe ze mij en de andere cursisten moest begeleiden in het onderzoeken van eigen vastgeroeste overtuigingen en angsten. Daarnaast heeft ze ons ook overtuigend gecoacht in het toepassen van The Work op onszelf en hoe we anderen hierin konden begeleiden. Ik voelde me tijdens de cursusdagen en ook zeker tijdens de Skype sessies erg op mijn gemak en veilig, wat voor mij belangrijk is omdat ik ook zeer persoonlijke dingen met haar en de groep deel. Ik kan deze cursus aan iedereen van harte aanbevelen.

Yves Bonroy
______________________________________________________________________________________________
Ik ben opener geworden; durf meer mezelf te zijn.

Door het lifecoaching traject “Rediscover your Self” bij Caroline heb ik weer zin in mijn leven gekregen.
Ik ben opener geworden; durf meer mezelf te zijn.
Daardoor heeft niet alleen mijn vriend, maar ook mijn baas mij veel beter leren kennen en meer vertrouwen gekregen in de manier waarop ik in het leven sta. Eindelijk word ik voor ‘vol’ aangezien en heb ik mijn eigenwaarde weer terug.
Ik heb mij nooit gerealiseerd dat mijn ‘beperkende’ gedrag zo’n invloed had op anderen.

Sophie, Purmerend.
_______________________________________________________________________________________________

“Ik voel me als herboren, een nieuw mens, een nieuwe toekomst.”

Wat doe je als je het gevoel hebt dat je creatief de verkeerde afslag hebt genomen en je terecht bent gekomen op een doodlopende weg?
Wat doe je als je in het doolhof de uitgang niet meer kan vinden?
Wat doe je als je bikkelhard bent geworden, niet alleen voor je omgeving
maar vooral ook voor jezelf?
Wat doe je als je je lijf hebt verwaarloost en de dokter zegt:
” U bent ongeneeslijk ziek, ik geef u nog een half jaar!”

Dan weet je een ding zeker, er moet iets veranderen!
Maar hoe doe je dat ? Waar begin je ? Waar ga je naar toe ?

Lieve Caroline,
Ik heb een aantal sessies bij je mogen doen en ik keek vol bewondering hoe liefdevol en geduldig je was.
Er waren vele onbedaarlijke huilbuien overpeinzingen en openbaringen.

Ik; wars van spirituele prietpraat ging onder leiding van jouw op zoek naar m’n diepste eigenste ik.
Of ik m’n diepste ik gevonden heb weet ik niet, maar ik voel me wel als herboren, een nieuw mens, een nieuwe toekomst.

Lieve lieve Caroline bedankt.
You’re not human you’re an Angel!!

Harm Lust
Schrijver Filmregisseur .
___________________________________________________________________________________________________


Kaart

Reviews

Adrianne Olthof

03-04-2016 07:17
Bij Caroline een Heart & Soul healing gedaan.Eerste kennismaking was al heel prettig en gaf veel vertrouwen door de uitleg, de sfeer en de aandacht. De tweede sessie was langer en intensiever. Deze sessie gaf me het gevoel van heel veel ballast op allerlei gebied verlost te zijn; de wereld was daarna anders en ruimer! Na een week met m’n hoofd in de wolken wel weer meer terug op aarde met alles wat daarbij hoort. Healing is nu drie weken geleden en heeft me deze drie weken veel energie gegeven. Ben benieuwd hoe dit in mijn verdere leven gaat uit/doorwerken…….

Petra Weide

03-04-2016 07:07
Lieve Caroline,

Wat een transformatie heeft plaatsgevonden na de behandeling. Het voelt alsof ik voor het eerst in mijn leven een basis in mezelf ervaar. Er is een enorme rust in mij gekomen en daarmee een intens vertrouwen in hoe dingen allemaal lopen. Mijn haptonoom wist niet wat ze meemaakte en voelde mij voor het eerst overal in mijn lijf.

Ontzettend bedankt voor alles wat je mij door de behandeling hebt mogen laten zien en voelen.
Ik ben thuis gekomen.
Liefs,
Petra

Saskia - It's Just Therapy

24-02-2016 12:26
Ik heb onlangs een hele bijzondere heart and soul healing gedaan bij Caroline. Een paar jaar terug had ik ooit een boekje van Ken Page gelezen en ik begreep dat zij healings in deze lijn gaf. Voor mij was het een soort complete schoonmaak. Allereerst inventariseerde Caroline in een gesprek alle mensen die belangrijk voor mij waren in mijn jeugd en mijn leven (ouders, verzorgers, broers, zussen, belangrijke ooms, tantes, familielieden, buren, vriendjes, ex vriendjes.). Vervolgens ging ik liggen op een heerlijk zacht bed en heeft Caroline mij met vragen door de healing sessie begeleid. Alle energie die niet van mij is heeft ze teruggegeven aan de betreffende persoon en vice versa. Alle lijnen van de moeders kant en vaders kant energetisch gecleared en nog een uitstapje gemaakt naar een vorig leven. Ongelooflijk dat was wel raak ik ben niet echt van de vorige levens (deze al genoeg aan) maar zag het zelf.. ik was een 13 jarig jongetje en zat verstopt in een hooiberg. Muisstil was ik bang dat ik gedood zou worden door de man met de riek.. wat ook gebeurde. Recht in mijn keel. Ik had me bedacht dat ik nog stiller moest zijn en die overtuiging meegenomen in dit leven (als ik mezelf laat zien, als ik mezelf laat horen dan word ik gedood). Dat was er 1 die ik niet had verwacht.. sowiso ben ik niet van de vorige levens maar dit kwam gewoon uit mij.. ik vertelde het zelf. Zou dat ook mijn mond en keelproblemen kunnen verklaren? De kinkhoest die ik een paar jaar geleden had? Zou dat verklaren waarom ik ouders heb uitgezocht waarbij gevoelens, emoties niet besproken kunnen worden en grenzen niet serieus genomen en niet gehoord werden? Die had ik even niet zien aankomen. Niet onwaarschijnlijk. Daarna nog de onvoorwaardelijke liefde verder geintegreerd en dat ik nog meer mag ontvangen na zoveel te hebben gegeven waardoor het een flow word. Caroline was er steeds liefdevol en krachtig en zonder oordeel bij. Raakte ook de juiste punten indien nodig Bedankt!

Loek Scholing

13-02-2016 16:46
In het verleden heb ik bij jou een sessie gedaan mindfulness Heart & Soul healing. dit was een fijne ervaring waarbij ik het meeste plezier heb beleefd aan de reis door mijn lichaam en geest.
Omdat je heldere en simpele suggesties meegeeft heb ik ook in de periode na de sessie nog veelvuldig gebruik gemaakt van je verhelderende ideeën.

Dank voor dit alles en tot spoedig.. X

Laurie Ruiters

13-02-2016 13:44
Ik heb 2 hele mooie sessies mogen ervaren bij Caroline. De eerste sessie was een sessie bedoeld om nader kennis te maken. Nadat we eerst wat informatie hadden uitgewisseld ontstond er een spontane geleide meditatie. De meditatie bracht mij moeiteloos weer helemaal in mijn lijf. Ik voelde me daarna heel ontspannen.

Voor de tweede sessie was er wat meer achtergrondinformatie nodig over de belangrijke personen en gebeurtenissen gedurende mijn leven en wat daar de positieve en negatieve invloeden van zijn geweest. Nadat we deze informatie hadden doorgesproken nam ik plaats op de behandeltafel. Caroline weet een heel veilige sfeer neer te zetten waardoor ik me kon overgeven aan de sessie. Alle doorgenomen belangrijke personen en gebeurtenissen kwamen gedurende de sessie aan de orde. Caroline benoemde het en in de energie gebeurde er veel. Het voelde als een grote opruiming en opschoning. Toen ik de deur uit liep voelde het of ik met een schone lei kon verder gaan.

Het is fijn dat Caroline alle tijd voor je neemt en dat ze zonder oordeel je processen aanschouwt. Het is daardoor voor mij mogelijk om me helemaal over te geven aan wat er gebeurt tijdens de sessie!

Schrijf een review 

Website

www.carolineschaay.nl