Hypnotherapeut - Zaltbommel - Carla Oostrom - hypnotherapie
  • Carla Oostrom - hypnotherapie

  • (3)
  • Zaltbommel
  • Hypnotherapeut
  • € 120,00 per per sessie

Stuur Carla Oostrom - hypnotherapie een bericht

Boek een consult met Carla Oostrom - hypnotherapie

Delen:

Over / Bio

Hypnotherapie Zaltbommel - Hypnotherapie Den Bosch. Een down-to-earth Hypnose praktijk in Zaltbommel. Hypnose is een snel en krachtige instrument waar ontzettend veel mensen mee kunnen worden geholpen.

Mijn naam is Carla Oostrom. Toen ik te maken kreeg met een burn out kwam ik in aanraking met hypnotherapie. Hypnose was voor mij het middel om weer mijzelf te worden. Snel en effectief. Voor mij een raadsel waarom niet veel meer mensen hypnose kennen. De reden voor mij om een eigen down to earth praktijk te beginnen. Hypnose is een volkomen natuurlijke staat en zeer multi inzetbaar.
Naast mijn praktijk, ben ik getrouwd en heb ik 3 kinderen.

Therapieën

Hypnotherapie, Burn-out preventie, Burn-out therapie, Coaching, Hypnose, Hypnotherapie, Innerlijk kind therapie, Regressietherapie, Stress.

Onderwerpen

ADHD, Adhd/Add, Afwijzing, Agressie, Allergie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Bedplassen, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Boulimia, Burn out, Chronische pijn, Claustrofobie, Dwangstoornis, Eetproblemen, Eetstoornis, examenstress, Faalangst, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Grenzen aangeven, Laag zelfbeeld, Vluchtgedrag, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

.

Meer over werkwijze

Hypnotherapie/ Hypnose is een turbo methode waarbij de oorzaak van het probleem snel kan worden opgespoord. Door direct aan de oorzaak van het probleem te werken is er snel resultaat te behalen. Of het nu gaat om chronische pin te bestrijden of angsten te beteugelen of het vergroten van je zelfvertrouwen.
Voor angsten kan de hypnotherapie aangevuld worden met virtual reality trainingen. Zo kun je ter plaatse in mijn praktijk je angst oproepen en kunnen we de oorzaak aanpakken. Na de hypnose kunnen we nogmaals met de bril kijken of de angst echt geheel weg is.

Beroepsverenigingen

cat/gat

Opleiding/cursussen

OMNI basis hypnotherapie Oosterhout
OMNI med hypnotherapie Oosterhout
OMNI hypnocell Oosterhout
Bezig met OMNI Hypnokids

Testimonials

Marijn (comfortabel bevallen):
Wat heerlijk! Dat is de beste omschrijving.
De sessies brengen je in totale ontspanning, lichamelijk en psychisch. Het is helemaal niet zweverig waar ik vooraf een beetje bang voor was.
De sessies en het huiswerk m.b.v. audio's bereiden mij voor op een comfortabele bevalling

Kaart

Reviews

Kim

05-03-2020 16:23
Nu ik een dochtertje heb wilde ik durven vliegen. En dus met lood in mijn schoenen een VR hypnose geboekt. De bril opzetten om mijn angst te voelen en daarna in hypnose gegaan. Ik denk dat de sessie wel 2,5 uur duurde. Met opluchting stapte ik naar buiten en de volgende dag meteen een vliegreis geboekt. Inmiddels gevlogen met mijn man en dochtertje.

Karin

05-03-2020 16:16
Ik kwam bij Carla omdat ik niet lekker meer in mijn vel zat. Gespannen, moe, onzeker en lusteloos. Eerst heb ik de zelfhypnose geleerd om beter te slapen en weer te leren ontspannen. Tijdens een bijzondere tijdreis in hypnose kwamen we langs mijn jeugd en wat knelpunten. Door ze op een veilige manier, met mijn huidige levenswijsheid te bekijken viel er een last van mij af. Dankbaar dat ik ben geweest.

Jose

05-03-2020 16:09
Emetofobie: angst voor spugen. Niet alleen dat ikzelf ga spugen maar voor iedereen om mij heen (bekenden en onbekenden). Daarbij ontwikkelde ik angst voor mijn angst. Mijn hele leven ging ik aanpassen om maar niet in een situatie te komen waar er een kans was dat mensen moeten spugen. Geen openbaar vervoer, geen lange autoritjes, geen pretparken, geen kroegen etc. Eerst bij Carla geweest voor een gratis kennismakingsgesprek waar ze vertelde over hypnose en hoe het werkt en waar ik al mijn vragen kon stellen. Daarna een afspraak gemaakt voor een 1 sessie en het heeft geholpen. Ik vind spugen nog steeds niet leuk maar kan er nu tegen en vermijdt geen situaties meer, Super fijn

Schrijf een review 

Website

www.ontspanhypnotherapie.nl