It’s Just Therapy
Shiatsu therapeut - Maarssenbroek - Boško Bob Petrov
  • Boško Bob Petrov

  • (10)
  • Maarssenbroek
  • Shiatsu therapeut
  • € 60,00 per 60min. Shiatsu therapie wordt ruim gedekt van de aanvullende zorgverzekering

Stuur Boško Bob Petrov een bericht

Boek een consult met Boško Bob Petrov

Delen:

Over / Bio

Bent u op zoek naar ontspanning of naar een behandeling van uw klachten?
Ervaring leert dat er steeds meer behoefte is aan behandelmethodes die verder gaan dan alleen symptoombestrijding. Dit is drijvende kracht achter Helios-Medica een praktijk waar de klacht als een geheel wordt gezien binnen het functioneren van het menselijke lichaam.
“Wie zijn bestemming weet, vindt de weg.”
Lao Tze

Even voorstellen
Mijn naam is Boško Bob Petrov,
Nuchter en met beide benen op de grond, maar openstaand voor andere mensen en nieuwe inzichten, kwam ik persoonlijk in aanraking met de Shiatsu therapie.
Deze therapie liet mij inzien en ervaren dat er naast de reguliere westerse geneeskunde meer mogelijkheden zijn om mensen te helpen met hun klachten op lichamelijk en geestelijk gebied.
Met mijn kennis en ervaring opgedaan in verschillende technieken van de oosterse geneeskunde ( SiVas acupunctuur, polsdiagnostiek, auriculo-ooracupunctuur, EHBO enz.) heb ik een goede basis gelegd naast mijn professionele opleiding tot Shiatsu therapeut bij de Shu Ha Ri (Qing Bai Academie). In 2017 heb ik mijn diploma HBO Medische Basiskennis behaald bij opleidingsinstituut Con Amore. Dit is een CPION/SRNO geaccrediteerde HBO opleiding, waardoor de praktijk opgenomen is in de zorggids per 2017. Sinds de opening van mijn praktijk voor oosterse en complementaire geneeswijzen Helios-Medica te Maarssen volg ik regelmatig bijscholingen in verschillende oosterse technieken. Naast de verschillende therapeutische behandelingen kunt u bij mij ook terecht voor ontspanningsmassages of Reiki.
In mijn eigen praktijk, gelegen in een prachtige ruimtelijke omgeving ontvang ik mijn cliënten in een mooie ruimte waar je de rust en de kleuren van de natuur terug vindt.

Behandelingen:

Mijn behandelingen, zowel op Reikigebied als complementair therapeut, zijn erop gericht om het welzijn en welbevinden van u te ondersteunen en verbeteren. De massages die ik geef zijn stevig (in overleg met u) waarbij ik het bindweefsel losmaak voor een goede opruiming van de afvalstoffen die zich in uw spieren ophopen. Een Reikibehandeling kunt u kiezen om een diepe ontspanning te bereiken maar ook om blokkades op energie niveau te verminderen/ weg te nemen. Deze blokkades kunnen bij u voor lichamelijke of emotionele klachten zorgen.

Persoonlijke ontwikkeling:

Voor persoonlijke ontwikkeling kunnen mensen ook bij mij terecht in de vorm van de traditionele Reiki Usui Natural Healing methode. Beide geef ik tot en met de Mastergraad.

Ik hoop u, met de moderne en sfeervolle uitstraling van mijn praktijkruimte, optimaal te kunnen behandelen en begeleiden. Belt u mij voor een afspraak? U bent van harte welkom!

Vriendelijke warme groet,

Therapieën

Shiatsu, Acupunctuur, Chakra healing, Energetische therapie, Healing, Homeopathie, Lichaamswerk, Manuele therapie, Massage therapie, Natuurgeneeskunde, Reflexologie, Reiki 2, Reiki 1, Shiatsu.

Onderwerpen

Bewustwording, Bewustzijn, Blokkades, Burn out, Chakra's, Chronische vermoeidheid, Energetische balans, Energietekort, Lichamelijke stress, Nieuwetijdskinderen, Voelen.

Werkwijze

Chinees; Taoistisch, Creatief, Energetisch; healing, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht.

Meer over werkwijze

In mijn behandelingen neem ik ruim de tijd voor je klacht, de analyse en het verhaal erachter. Iedere cliënt en klacht zijn immers uniek. De behandeling daarom ook. Om een gedegen behandeling te kunnen geven, heb ik inzicht nodig in de aard en oorsprong van je klacht. Hiervoor stel ik een aantal vragen over je gesteldheid, beoordeel je
polsslag en bekijk je tong. U hoeft zich niet uit te kleden. De behandeling wordt, als ik geen olie gebruik, over de kleding gegeven. Draag daarom comfortabele en soepele kleding. Om het herstel te bevorderen en de werking van de behandeling te ondersteunen geef ik vaak bewegingsoefeningen en voedingsadvies mee. Het is raadzaam deze op te volgen.

Beroepsverenigingen

Aangesloten bij het R.B.C.Z & V.B.A.G

Opleiding/cursussen

Basis beroepsopleiding B.V.O(Complementary & Chinese Medicine). Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.
Shiatsu Therapeut 3 jarige opleiding aan de Shu-Ha-Ri- Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.
Hbo-bachelor Medische Basiskennis volgens Plato-eindtermen of vrijstelling voor Plato ConAmore.
EHBO diploma inclusief Reanimatie/AED Rode Kruis. EHBO (klassikale module),AED.
AcuNova Moderne acupunctuur, Akupunktur Universitetet ApS. Ziegelbrücke /Zwitserland.
SIVAS-opleidingen Polsdiagnostiek, Acupunctuur,Auriculo.
Docent: Reiki Inwijdingen en praktijklessen CIVAS Haarlem.
Stichting Instituut CAM: Balans in je brein - Psychose, oorzaken en genezing.
Vakgerichte bij- en nascholing: Vakopleiding Traditioneel Chineese Geneeswijze Qing-Bai Academie Geaccrediteerd door: FONG

Testimonials

Een heel bijzondere, haast magische ervaring, waarbij al langer vastzittend verdriet kon loskomen. Deze empathische man nam echt de tijd voor me! Sven Fennema
Mijn eerste shiatsu ervaring en verrast positief. De therapeut is zeer deskundig waardoor je snel op je gemak voelt. Je voelt je naderhand ontspannen en energiek. Ik kan Helios Medica zeker aanraden. Paulien Lensink
Hele fijne behandeling met een prettige uitleg. Er wordt echt tijd voor je genomen. Ontzettende aanrader! Angela Van Kooten
Boško neemt echt de tijd voor je en doet de behandeling met veel compassie. Ik had me de hele week down gevoeld. Na de behandeling was ik herboren. Lisa Kersbergen
Mooie praktijk. Bijzondere combi binnen de praktijk van Shiatsu, Reiki, Acupunctuur. De behandeling was zeer ontspannend. Echte aanrader! Mavis Rikumahu
Dhr. Petrov is aardige man, goed opgeleid en uiterst rustig; stelt de client eerst volkomen op z'n/haar gemak. Na afloop geheel soepel. Prima. H.J. Kuijt
Everything was great! i had the shiatsu and it was super relaxing! Allison Creutzmann
Fijne en betrokken man, geeft een goede en kundige behandeling. Heeft alle diploma’s en is lid van de beroepsvereniging . Kwaliteit gewaarborgd. Hilly Van Haaften
Heb nu zowel accupunctuur als shiatsu bij Helios-Medica gedaan. Kan niet anders zeggen dan dat het heel goed is bevallen. Heb er echt veel baat bij.M Derraz
Al een paar weken geleden maar de shiatsu behandeling heeft mijngoed gedaan. De service en vakbekwaamheid zijn uitstekend! Gemma Maris

Kaart

Reviews

Gemma Maris

29-10-2018 06:25
Al een paar weken geleden maar de shiatsu behandeling heeft mijngoed gedaan. De service en vakbekwaamheid zijn uitstekend!

Lisa Kersbergen

29-10-2018 06:24
Boško neemt echt de tijd voor je en doet de behandeling met veel compassie. Ik had me de hele week down gevoeld. Na de behandeling was ik herboren.

Allison Creutzmann

29-10-2018 06:22
Everything was great! i had the shiatsu and it was super relaxing!

Mo Derraz

29-10-2018 06:20
Heb nu zowel accupunctuur als shiatsu bij Helios-Medica gedaan. Kan niet anders zeggen dan dat het heel goed is bevallen. Heb er echt veel baat bij.

Angela Van Kooten

29-10-2018 06:19
Hele fijne behandeling met een prettige uitleg. Er wordt echt tijd voor je genomen. Ontzettende aanrader!

H.J. Kuijt

29-10-2018 06:17
Dhr. Petrov is aardige man, goed opgeleid en uiterst rustig; stelt de client eerst volkomen op z'n/haar gemak. Na afloop geheel soepel. Prima.

Hilly Van Haaften

29-10-2018 06:16
Fijne en betrokken man, geeft een goede en kundige behandeling. Heeft alle diploma’s en is lid van de beroepsvereniging . Kwaliteit gewaarborgd.

Mavis Rikumahu

29-10-2018 06:14
Mooie praktijk. Bijzondere combi binnen de praktijk van Shiatsu, Reiki, Acupunctuur. De behandeling was zeer ontspannend. Echte aanrader!

Paulien Lensink

29-10-2018 06:13
Mijn eerste shiatsu ervaring en verrast positief. De therapeut is zeer deskundig waardoor je snel op je gemak voelt. Je voelt je naderhand ontspannen en energiek. Ik kan Helios Medica zeker aanraden.

Sven Fennema

29-10-2018 06:11
Een heel bijzondere, haast magische ervaring, waarbij al langer vastzittend verdriet kon loskomen. Deze empathische man nam echt de tijd voor me!

Schrijf een review