Counselor - Amsterdam - Barbara Soesan
  • Barbara Soesan
    Aanvullend vergoed

  • (8)
  • Amsterdam
  • Counselor
  • € 90,00 per 60 minuten

Stuur Barbara Soesan een bericht

Boek een consult met Barbara Soesan

Delen:

Over / Bio

Rouwtherapie - relatietherapie - zingeving - levensvragen - Barbara Soesan - Amsterdam

Counseling en relatietherapie. Je doet het zelf maar niet alleen.
Intuïtief, warm, helder en wijs, zo omschrijven mensen mij. Ik voeg ook graag een vleugje humor toe, juist in donkere tijden. Mijn kwaliteit is dat ik mensen en situaties goed aanvoel. Ik dring snel tot de kern door, doorzie de situatie in haar geheel en benoem wat er werkelijk speelt. Daarbij werk ik niet alleen vanuit het hoofd, maar juist ook vanuit de intuïtie, het onderbewuste en het lichaam. Zonder oordeel zie ik mensen in hun volledige zijn.

Therapieën

Counseling, Burn-out therapie, Coaching, Coaching & Healing, Counseling, Energetische therapie, Energietherapie, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Integratieve counseling, Integratieve psychotherapie, Lichaamswerk, Lifecoach & echtscheidingscoaching, Lifecoaching, Mindfulness therapie Amsterdam, Personal coaching, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, Psychische klachten covid, Psychosociale counseling, Psychosociale therapie, Relatietherapie, Rouwverwerking, Spirituele coach, Stiefoudercoaching, Systeemwerk, Transformatieve coaching, Vruchtbaarheid en kinderwens coaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Angsstoornissen, Angsten, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bijna dood ervaringen, Blinde vlek, Burn out, Coming-out, Conflicten, Contact met mezelf, Echtscheiding, Eenzaamheid, Gedachten, Grenzen aangeven, Groei, Intuitieve ontwikkeling, Laag zelfbeeld, Levensvragen, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, onvruchtbaarheid, Onzekerheid, Overspannen, Persoonlijke ontwikkeling, Piekeren, Psychische klachten, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rouwverwerking, Schaamte, Scheiding, Schuldgevoel, Somberheid, Spirituele ontwikkeling, Stress, Transformatie, Verdriet, Verlegenheid, Voelen, Vruchtbaarheidsproblematiek, Wisselende stemmingen, Zelfacceptatie, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

We hebben niet altijd invloed op wat ons overkomt in het leven, maar wel op hoe we er mee omgaan. Samen kijken we naar jouw ervaringen en vragen en benoemen we wat je wilt bereiken in jouw counseling traject. Ik stem mijn aanpak af op jouw behoeftes en dat wat nodig is bij jouw begeleiding. In een counselingstraject worden alle delen van het mens-zijn betrokken. Gedrag, emoties, denken, lichaam, spiritualiteit en sociale omgeving zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Ik geef je handvatten om vanuit compassie naar jezelf te kijken en stappen te zetten op jouw eigen pad naar de toekomst.

Ik werk vanuit de overtuiging dat de antwoorden op levensvragen al in ieder mens zelf aanwezig zijn. Mijn rol is om jouw bewustzijn te versterken en deze antwoorden naar boven te halen. Om vervolgens met jou een nieuw perspectief te ervaren en stappen naar verandering te zetten. Zo werken we samen toe naar een nieuwe morgen. Daarbij put ik onder andere uit mijn kennis van de Transpersoonlijke Psychologie, energetische therapie, mindfullness en verschillende meditatietechnieken. Dit alles in een compassievolle bedding waarin je kunt rusten en waarin je je eigen veerkracht weer kunt ervaren. Je doet het zelf, maar niet alleen.

We starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek is erop gericht kennis met elkaar te maken en helder te krijgen wat de hulpvraag is. Je bent van harte welkom!

Beroepsverenigingen

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) ( 9759)
Koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) (230289R)
Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) (49482021-01-31)

Opleiding/cursussen

- Transpersoonlijke Psychologie, Academie voor Geesteswetenschappen
- EFT ( Emotionally Focused therapy) relatietherapie bij EFT Nederland.
- Psychosociale Basiskennis (PSBK)
- Medische Basiskennis (MBK)
- Certified Spiritual healing course , Divine Light Ministries
- Reiki Master training, Allison Eaton
- Oneness Deeksha giver, Punu Washu
- Emotioneel Lichaamswerk, Opening en Fundament, Venwoude
- Liefdevol Levenseinde, Rituals to Root
- Doctoraal Communicatiewetenschap, Universiteit van Amsterdam
- Propedeuse Sociologie, Universiteit van Amsterdam


Testimonials

Toen ik bij Barbara kwam, zat ik er helemaal door heen. Ik was onzeker en durfde niets te ondernemen. Ik voelde zoveel belemmeringen, alsof ik stil stond en mijn eigen leven niet kon leiden. Door Barbara's begeleiding en oprechte aandacht tijdens de counseling sessies , voel ik me nu stukken zekerder en heb ik al veel hordes genomen. Ik kan haar van harte aanbevelen!
(Wijnand, 40 jaar)

Ik vind het moeilijk om mijn eigen plek in te nemen en mijn grenzen aan te geven. Ik zit in een moeilijke situatie met mijn man, zijn drie kinderen en zijn ex-vrouw. Wat mag ik wel en wat kan ik niet? Barbara heeft me meer helderheid gegeven over wat ik echt wil en belangrijk vind, waar mijn grenzen liggen en hoe ik beter mijn grenzen kan bewaken. Haar heldere kijk en echt kunnen luisteren hebben me bewustgemaakt van mijn rol in mijn eigen leven. Ik heb haar enorm dankbaar; de relatie met mijn stiefkinderen en man is beter dan ooit.
(Anouk, 32 jaar)

Mijn moeder is overleden toen ik 16 jaar was. Ik ben nu 30 jaar verder maar kan nog steeds veel verdriet voelen als ik aan haar denk. Er was toen ik kind was geen tijd om te rouwen. Ik heb geleerd om door te zetten en niet te zeuren. Door de gesprekken met Barbara en de verschillende oefeningen die zij mij aanreikte , heb ik het gevoel dat mijn moeder weer een beetje terug is in mijn leven en kan ik de verbinding met haar ook echt voelen.
( Hannah, 46 jaar)

Kaart

Reviews

Sharon

21-05-2021 11:58
Thanks Barbara, you are a real professional with a deep understanding and a big heart!

Ruud van Tol

21-05-2021 11:51
Na een scheiding en verhuizing voelde ik mij heel down. Ik wist niet meer waarvoor ik 's morgens moest opstaan en voelde me schuldig en waardeloos. Barbara heeft met haar warme, nuchtere en optimistische benadering mij stukje bij beetje uit mijn dal getrokken. Ik ben haar daar heel dankbaar voor en raad haar van harte aan!

Jo-anneke

21-05-2021 11:47
Ik kwam bij Barbara omdat ik sinds 1,5 jaar samen met mijn vriend zwanger probeer te raken. Ik begon daar heel optimistisch aan maar de laatste tijd merkte ik dat ik niet meer zo vrolijk was, jaloers op anderen en ook de relatie met mijn vriend was niet meer zo leuk. Barbara heeft mij rust gegeven en mij geleerd om ook anders te kijken naar deze situatie. Ook heeft zij samen met mij gekeken naar energetische blokkades. Het is nog steeds een moeilijke periode maar met meer zelfliefde , kan ik het beter aan.

Anna

30-04-2021 17:25
Ik had het gevoel mezelf kwijt te zijn, was erg onrustig en er kwam al maanden niets uit mijn handen. Barbara's heldere blik op de dingen en haar goede vragen hebben mij erg geholpen om weer te voelen wie ik echt ben. Barbara's warme uitstraling zorgde ervoor dat ik meteen op mijn gemak was, en uiteindelijk durfde ik daardoor de diepte in te gaan. Ik zou haar iedereen aanbevelen, ik ben haar enorm dankbaar voor de inzichten die ze me heeft gegeven.

Joost

30-04-2021 17:15
Barbara is is deskundig, luistert zonder oordeel en heeft mij goed gesteund tijdens een moeilijke fase in mijn leven. Bedankt!

Linda

30-04-2021 17:14
Barbara was of great support when I was going through a hard time. She listens carefully, asks relevant questions and provided me with valuable insights. With her help, I got my life back on track and took ownership of it again. Thank you Barbara, for your support, wisdom and kindness. 

Wijnand

30-04-2021 15:37
Al van jongs af aan ben ik onzeker en vind ik mezelf niet veel waard. Hierdoor heb ik bepaalde kansen in mijn leven gemist. Banen, relaties en vriendschappen. Op een gegeven moment was het genoeg en wilde ik hier wat aan doen. Barbara heeft op een zachte en positieve manier mij laten inzien wat mijn blokkades zijn en met oefeningen ben ik positiever over mezelf gaan denken. Ik ben er nog niet maar sinds de therapie onderneem ik meer dingen en denk ik heel vaak, wat heb ik nog te verliezen. Ook ben ik minder somber. Ik kan Barbara van harte aanbevelen!

Monique van Oosten

30-04-2021 15:32
Doo Barbara's warme en persoonlijke benadering voelde ik mij gelijk op mijn gemak bij haar. Ze is kundig, ervaren en heeft me erg geholpen bij het vinden van mijn eigen weg. Het is voor mij vaak lastig om grenzen aan te geven en voor mezelf op te komen. Zeker als stiefmoeder in ons samengestelde gezin. Barbara heeft me bewust van gemaakt van mijn verlangens en mijn eigen patronen . Door te stil te zijn, te praten en oefeningen , weet ik beter wat goed voor me is. Ik voel me nu vrijer en meer mezelf. Dank je wel Barbara!

Schrijf een review