Human design consultant - Almelo - Barbara Le Noble
  • Barbara Le Noble

  • (3)
  • Almelo
  • Human design consultant
  • € 75,00 per 1

Stuur Barbara Le Noble een bericht

Boek een consult met Barbara Le Noble

Delen:

Over / Bio

Als Human Design expert maak ik analyses van individuen en/of relaties. Een analyse geeft meer inzicht in jezelf, maar ook in relaties; de gezinsdynamiek, het optimaal functioneren van mensen, teams en groepen. Kinderen zijn het best geholpen met bewuste ouders. De problemen die ouders ervaren met hun kinderen kunnen veelal op een andere manier worden opgelost zonder dat het kind erbij betrokken hoeft te worden! Aan de hand van persoonlijke analyses kan in kaart worden gebracht welke patronen er spelen en hoe de (emotionele) verhoudingen liggen.

Ik ben zelf een Manifesterende Generator met het 6/2 profiel, hier om te onderwijzen en te leren over zelfkennis als belangrijk instrument voor onze evolutie. Mijn eigen levensweg en authenticiteit zijn de drijfveren en inspiratie. Ik begeleid anderen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling / onderwijs / hoogbegaafdheid / hooggevoeligheid / emotioneel bewustzijn /nieuwetijdskinderen en aandachtsstoornissen.


En nu volgt een persoonlijk verhaal...! Ik voelde me altijd anders en liep regelmatig tegen weerstand op, wist me geen raad met mijn intensiteit en kon moeilijk aarden. Voelde diep van binnen dat er meer inzat maar ipv een carrière in het bedrijfsleven koos ik voor het fulltime moederschap in 2002. Op een gegeven moment daarin vastgelopen en een traject gestart voor zelfontwikkeling. Ik bleek hoogbegaafd/meerbegaafd en dat was een bevestiging, en verklaarde veel ook t.a.v. mijn kinderen. Lang verhaal kort; verschillende therapieën en opleidingen gedaan en geleerd over mezelf en de wereld. De complexiteit van het Human Design systeem bestuderen sluit zo mooi aan bij mijn capaciteiten. Om het écht te kunnen begrijpen en leven zijn jaren van studie en experiment nodig. Gezien de praktische aard van het systeem (het is een experiment) is het vooral geschikt voor kinderen en biedt het toepassingsmogelijkheden voor het onderwijs.

In 2011 is mijn Onderwijsmissie begonnen vanuit het verlangen naar een duurzame wereld waar kinderen zichzelf en anderen leren kennen en emotionele intelligentie ontwikkelen. Iedereen is in potentie hoogbegaafd omdat het onze goddelijke aard is. Waar kan je die missie beter starten dan in het onderwijs? Leerkrachten en kinderen helpen in de ontwikkeling van authenticiteit en zelfvertrouwen. Het Human Design systeem kan je de inzichten geven in je eigen kracht te gaan staan. En eigenlijk alles wat er in de DSM als stoornis bestaat, is te verklaren vanuit je design. Stel je eens voor wat dit kan betekenen voor de vele kinderen die al zo jong vastlopen tegenwoordig? Met Stichting Ridderkind heb ik programma's ontwikkeld over het 'mens-zijn'. Emotionele intelligentie, lichaamsbewustzijn en mentale weerbaarheid. Bewust en afgestemd zijn op je zelf. In januari 2017 vielen alle puzzelstukjes op zijn plek, toen kwam het Human Design Systeem op mijn pad. Iedereen is uniek en door ons eigen systeem goed te kennen ontstaat er een bewuste wereld. Ik kan mijn intellectuele en intuïtieve capaciteiten goed combineren bij het bestuderen van dit complexe systeem met vele lagen. 2020 het jaar van transformatie heeft mij ook in zoverre laten groeien dat ik nu consults geef aan mensen die behoefte hebben aan inzichten over zichzelf, hun relatie of de kinderen. Het is mijn droom dat mensen de tools gaan ontwikkelen om de goeroe in zichzelf te ontwaken. Om zo hun eigen weg te bewandelen en niet het leven van een ander te leven...

Therapieën

Human Design, Business coaching, Enneagram, Human Design, NLP.

Onderwerpen

Adhd/Add, Beroepskeuze, Bewustzijns ontwikkeling, Communicatieproblemen, Eigenwaarde, Energetische balans, Gedragspatronen, Gezinsproblemen, Hoogbegaafdheid, HSP - hooggevoeligheid, Hulp bij opvoeding, Identiteitsproblemen, Kinderen, Liefdesthema's, Nieuwetijdskinderen, Ouderschap, Perfectionisme, Relatieproblemen, Transformatie, Zelfacceptatie, Zelfkennis, Zelfontplooiing.

Werkwijze

Reading, Psychologisch; Coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

"If you want to understand the universe, think in terms of energy, frequency and vibrations" (Tesla)
Bewustwording van je eigen blauwdruk, hoe functioneert jouw systeem, en hoe maak je het beste keuzes als jezelf? Met behulp van het logische Human Design Systeem van frustratie naar tevredenheid.

Wat ik doe in een sessie, is je een handleiding geven voor je leven. Mentaal, emotioneel en fysiek. Inzicht in je levenskracht, rol in het leven en strategie & autoriteit. De thema's die bij je horen en de thema's die je afdrijven van je eigen natuur.

Omdat Human Design een synthese is van 8 wetenschappen, laat het je op een heel eenvoudige en praktische manier zien hoe je op genetisch niveau opereert, en hoe je je eigen autoriteit kunt zijn, en de juiste beslissingen kunt nemen als jezelf. Je krijgt inzichten in je sterke en zwakke punten en je innerlijke genetische strategie en autoriteit. Je bent namelijk je eigen goeroe! Human Design is noch een geloofssysteem, noch een spirituele praktijk, maar een zeer praktische en mechanische wetenschap. Godzijdank, hier valt niets te geloven! Het is een experiment.

Ik help ouders die problemen ervaren met hun kinderen. Laat zien waar de angel zit, aan de hand van de designs van alle betrokkenen. Omdat het visueel en logisch is wordt het nergens zweverig, het is goed te begrijpen en toe te passen voor iedereen. De kennis is in eerste instantie bedoeld voor kinderen; opdat zij de toekomst hebben en de achtergrondfrequentie van de wereld verandert. Zij hebben de kennis nodig om te navigeren als zichzelf door een veranderende wereld.

Maar ook adviserend voor bedrijven. Hoe kunnen we als team beter functioneren? Wie heeft de natuurlijke leiderschapskwaliteiten? Welke combinaties werken wel en niet? Wie is vooral inzetbaar in de logische processen en wie excelleert op abstract ervaringsgericht niveau? Iemands energiecircuit laat veel zien over de strategieën die mensen hebben ontwikkeld.

Beroepsverenigingen

IHDS
HD WorldWide

Opleiding/cursussen

Hoge HotelSchool Den Haag (Bachelor Hotelmanagement)
Spirit in Coaching - Marleen van Wegberg / Psychosofia, Transformatieleergang
International Human Design School /Analyst Training L 1 tm 4 /Living Your Design/ Rave ABC / Cartography
Foto academie
NLP / mindfulness (Wassili Zafiris) en sjamanisme diverse opleidingen o.a. 7 Layers of consciousness/Vision Quest
Aikido trainer (Stichting Zonnekind)
Ervaring voor de klas opgedaan met Stichting Ridderkind tussen 2014 en 2017

Testimonials

"Dank je wel voor alle inzichten, er is niet één kwartje gevallen, maar een hele rits" (Madelon, Enschede)
"Hoe is het mogelijk? Je kent mij niet maar je weet zoveel details, het klopt niet een beetje het klopt precies!" (Mirjam, Almelo)
"Dankzij dit systeem begrijp ik mijn partner en kinderen veel beter, ik zie in dat we allemaal anders zijn en vanuit andere intenties naar de wereld kijken. Iedereen heeft zijn eigen lessen te leren" (Floortje, Rotterdam)
"De relatie met mijn zoon is 100% verbeterd. Ik zag voorheen alleen maar de problemen, nu zie ik niet alleen wat zijn kwaliteiten zijn maar ook wat mijn eigen rol is in het proces" (Saskia, Utrecht)
"Ik dacht altijd dat er wat mis met me was, kon er nooit precies de vinger opleggen maar nu ik het Human Design Systeem heb ontdekt, is het allemaal zo eenvoudig te verklaren. De bevestiging die ik altijd zocht, het te snel doen van beloftes, het gevoel van onder druk staat...het is puur mechanisch en als ik bij mezelf merk dat ik weer in een valkuil dreig te stappen dan zie ik mijn design weer voor ogen en kan ik weer wat meer ontspannen" (Jolanda, Borne)

Kaart

Reviews

Petra Boers

12-12-2020 11:25
Dankjewel Barbara voor de vernieuwende kijk op mijzelf en mijn gezin.

Ralph Wilmes

11-12-2020 12:59
Via Barbara en haar imposante kennis van het Human Design heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ook de verhoudingen binnen mijn gezin werden tijdens de sessie meegenomen. Dank je wel Barbara! Ik kan het iedereen aanraden.

Lola Schier

10-12-2020 22:36
Dit zou ik iedereen aanraden! Je hebt er zoveel aan om te weten hoe je precies in elkaar zit en dit heeft mij dan ook enorm geholpen!

Schrijf een review 

Website

www.barlenoble.nl