It’s Just Therapy
Loopbaan coach - Amsterdam - Anuroopa Kataria
  • Anuroopa Kataria

  • (3)
  • Amsterdam
  • Loopbaan coach
  • € 87,00 per 1 uur

Stuur Anuroopa Kataria een bericht

Boek een consult met Anuroopa Kataria

Delen:

Over / Bio

Zit je vast in je rol op je werk of vind je het lastig kiezen als afgestudeerde met hoge verwachtingen van het werkende leven? Voel je vaak onrust of een knagend gevoel, pieker je veel waardoor je geen keuzes durft te maken? Of ben je vaker wel dan niet gestresst, vind je het moeilijk om een goede work-life balance te vinden, wil je altijd alles perfect doen en ben je erg kritisch op jezelf? Of stel je te vaak dingen uit, uit vrees om wat anderen denken of bang dat je het fout doet?

Ik ken dit en heb dit zelf ook allemaal meegemaakt. Ik dacht zelf het helemaal gemaakt te hebben toen ik na mijn studie een baan met goede toekomstperspectieven op de Zuidas te pakken had. Maar er bleef iets knagen in mijn hoofd. Waarom voelde het niet alsof ik op het goede pad was? Dit was toch wat ik wilde en waar ik zo hard voor had gewerkt, dit waren toch mijn #goals? Ok, mijn work-life balance was een struggle, mijn carrièrepad was iets meer bumpy dan verwacht maar dat had iedereen in mijn vriendenkring? Dus waarom die twijfel, waarom dat gefrons? En toen had ik het door, de enige manier om iets te veranderen, was als ik zelf iets verander. Die verandering moest vanuit mij komen. Ik zegde mijn baan op en maakte een carrièreswitch en heb mezelf omgeschoold naar coach en counselor.

Mijn ervaringen kunnen jou helpen om helderheid te scheppen in de wolken van twijfel die je hoofd doen overlopen. Samen gaan we verkennen en herkennen, het eindresultaat hoeft helemaal niet zo life-changing te zijn als een carrièreswitch of je baan opzeggen, maar kan dat wel zijn. Ik ben je carriere coach & counselor en help jou om te komen naar waar jij wilt zijn. En onthoud, I’m not your therapist. Ik ben de coach van team Jou.

Therapieën

Loopbaan coaching, Business coaching Amsterdam, Coaching, Cognitieve therapie, Cognitive gedragstherapie, Counseling, Loopbaan coaching, Millenial Coaching, Personal coaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Angst- paniekaanvallen, Assertviteitsklachten, Balans, Bindingsangst, Boosheid, Burn out, Communicatieproblemen, Eenzaamheid, Emotioneel, Faalangst, Gedachten, In hoofd zitten, Inzicht, Jaloezie, Keuzestress, Loslaten, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onzekerheid, Perfectionisme, Piekeren, Schaamte, Schuldgevoel, Spanningen, Veel denken, Verdriet, Verlegenheid, Vluchtgedrag, Voelen, Woede, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

De eerste stap naar meer rust in je kop, is het verkennen naar wat de onrust veroorzaakt. Samen kijken we naar je huidige situatie, je ideale situatie en alles wat er tussen zit. Na de verkenning, kunnen we samen gaan erkennen wat het is waardoor je vastloopt. We gaan het gepieker aanpakken met concrete en praktische plannen die gelijk handvatten bieden waar je altijd op terug kan grijpen. We gaan samen focus aanbrengen zodat jij kan doorpakken om de versie van je professionele zelf te zijn die je wilt zijn. Want focus helpt je om in het moment te zijn waardoor je meer helder gaat denken. Met mijn coachingsprogramma, bestaande uit 3 duidelijke delen, werken we samen naar een tastbaar resultaat die je helpt meer focus toe te passen, dat je vertrouwen gaat geven zodat je beter kan genieten van werk én van je privéleven. In het eerste deel ga je doelen stellen, waar sta je nu en waar wil je naar toe? Tijdens deel 2 gaan we toepasbare strategieën maken, welke we in deel 3 samen gaan uitvoeren. Elk deel bestaat zelf uit 5 behapbare heldere stappen die je begeleiden naar het volgende deel van mijn coachingsprogramma.
Mijn stijl van coachen is hands-on, nuchter, eerlijk en door mijn expertise in counseling, zorg ik ook voor een betrouwbare en comfortabele setting om je op je gemak te voelen.

Beroepsverenigingen

NOBCO

Opleiding/cursussen

Integratieve Counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Coach Practitioner aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Msc Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam
Bcs Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam
Cambridge Advanced Certificate aan Cambridge

Testimonials

Anuroopa heeft mij geholpen uit mijn sleur te komen en weer plezier te hebben in de dingen die ik doe. Ze kon heel goed de kern uit mijn verhaal halen en verbanden leggen waardoor mijn probleem steeds inzichtelijker werd en de oplossing steeds duidelijker. (R.A. 28 jaar)

Alles wat ik zei was oké. Anuroopa had een open houding en door haar nuchterheid en humor voelde ik me op mijn gemak. Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk de carrière switch heb gemaakt waar ik eerst zo bang voor was (L.M 32 jaar)

Ik voelde de druk om voor het begin van het nieuwe schooljaar een opleiding te vinden die bij mij past. Ik zat helemaal in de stress en had geen overzicht. Door een concreet stappenplan, huiswerkopdrachten en oefeningen die we in de sessies deden had ik binnen een paar weken helder waar ik voor wilde gaan (S.K 20 jaar)

Kaart

Reviews

Sabrina

30-10-2018 18:47
Anuroopa had zo een fijne open houding waardoor ik me gelijk om me gemak voelde. Door haar manier van samenvatten kreeg ik snel nieuwe inzichten. De oefeningen die we deden om mijn patronen te doorbreken begeleiden zijn op zo een fijne manier. Ze hield rekening met mijn tempo en alles wat ik deed en zo was okee. Ik keek er elke keer naar uit om weer bij haar langs te gaan.

Het traject heeft mij veel inzichten en heel veel rust opgeleverd. Ik gun mezelf nu tijd om te kiezen wat ik echt leuk vindt.

Yanna Borst

30-10-2018 18:46
Ik was eerst een beetje sceptisch om met iemand te gaan praten. Ik wist niet zo goed wat 'praten' zou veranderen in mijn leven. Anuroopa heeft mij laten ervaren hoe fijn het is om de tijd voor jezelf te nemen, te reflecteren op je leven en de dingen die ik zo lang aan het vermijden was eindelijk een keer aan te pakken! Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan.

Sarah Kat

30-10-2018 18:46
Dankjewel Anuroopa! Wat een fijn traject heb ik gehad. De visualisatie en imaginatie technieken hebben mij zo verrast. Ik had geen idee dat ik dingen van binnen kon aanpakken zodat ik mij daarbuiten zoveel prettiger voelde. Zonder er te lang over te praten! Met de kortdurende trajecten had ik binnen een maand bereikt wat ik wilde. We zijn hard aan de slag gegaan. Daar houd ik van!

Schrijf een review