Holistisch therapeut - Warnsveld - Anoushka Ebbinge - van Rappard
  • Anoushka Ebbinge - van Rappard
    Aanvullend vergoed

  • (5)
  • Warnsveld
  • Holistisch therapeut
  • € 80,00 per 1,5 uur en mijn consulten worden vergoed.

Stuur Anoushka Ebbinge - van Rappard een bericht

Boek een consult met Anoushka Ebbinge - van Rappard

Delen:

Over / Bio

Healing, Coaching en natuurgeneeskundige begeleiding m.b.v. de Schussler Celzouten mineralen Zutphen. (nu ook online sessies via Zoom of Skype) Ook nu met Long-Covid klachten, kan een Celzout mineralen kuur enorm ondersteunen in jouw herstel. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb jij een zelfzorg vraag ten aanzien van je preventieve gezondheid? Nu meer dan ooit van groot belang in deze mogelijke zorgelijke situatie. Met behulp van de Schüssler Celzouten mineralen ondersteun je je lichaam en geest met de stress die vooral nu 'sterker' voelbaar is om ons heen en hoogstwaarschijnlijk ook in jou!
Heb jij behoefte aan een ondersteunende sessie op het gebied van jouw zelfzorg? Via skype/facetime kijk ik graag met je mee!

Mijn naam is Anoushka Ebbinge-van Rappard (1967). Na mijn opleiding HBO-V en ruime werkervaring als verpleegkundige en kraamverzorgende, heb ik vanaf 2006 mijn horizon verbreed in het veld van de complementaire, aanvullende gezondheidszorg.

Met massage therapie als basis, heb ik me verder verdiept in de verschillende lagen van ons Mens-zijn. Mijn gereedschapskist is gevuld met ervaring en kennis in de lichaams-gerichte massage therapie, natuurgeneeskunde, Schüssler celzout mineralen therapie, yoga, meditatie, mindfullness, hormoonbalans, innerlijke familie schilden, Bach bloesem remedies, massage bij kanker en sinds heden heb ik me ook geschoold in de Fonoforese - Stemvork resonantie.
Voor het creatieve deel in mijn praktijk werk ik met de Encaustic Art tool. Dit is een intuïtieve, creatieve manier van coachen, waarbij we gebruik maken van bijenwas en een strijkijzertje. Anders kijken naar je hulpvraag, verrast worden door de beeldentaal. Een erge leuke, speelse manier van coachen. Ook deze vorm is online heel goed te volgen.

Als therapeut met een eigen praktijk en in mijn werk als docent en trainer, heb ik mijn inlevingsvermogen en oprechte kijk op mijn medemens kunnen vergroten. In mijn ‘passievolle’ werk én mens-zijn, kan ik op een integere manier cliënten, studenten, werknemers bij hun eigen verantwoordelijk brengen. Ook zie ik het als een uitdaging om het bewustzijn op vele lagen te vergroten. Want dan pas, kan iemand daadwerkelijk ‘een stap verder’ zetten.

Wanneer we kijken naar een ‘vitale’ balans, dan is het zowel op lichamelijk- als op geestelijk niveau noodzakelijk om deze gebieden, allebei, aan te spreken.

Therapieën

Holistische therapie, Bach-bloesemtherapie, Celzouten, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Creatieve coaching, Energietherapie, Healer, Healing Deventer, Healing Zutphen, Innerlijk kind therapie, Kunstzinnige therapie, Lichaamsgerichte therapie, Massage therapie, Natuurgeneeskunde, Online therapie, Schussler celzouten, Spirituele Therapie, Stemvork therapie (fonoforese].

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Adhd/Add, Allergie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Balans, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blaasontsteking, Blokkades, Boosheid, Burn out, Chronische vermoeidheid, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Donkere kant, driftbuien, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energietekort, examenstress, Faalangst, Fybromyalgie, Fysieke klachten, Geheugenproblemen, Gezondheidsproblemen, Gordelroos, Grenzen aangeven, Hartritmestoornissen, Hoofdpijn en migraine, Hormonale problemen, Huidklachten, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Inzicht, Kinderen, Laag zelfbeeld, Leerproblemen, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Loslaten, Menopauze, Midlifecrisis, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nervositeit, Onrust, Onveiligheid, overgangsklachten, Overgewicht, Overspannen, Paniekaanvallen, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Seksuele problemen, Slaapproblemen, Somberheid, Spanningen, Spijsverteringsklachten, Stemmingswisselingen, Winterdepressie.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Creatief, Fysiek (aanraking), Lichaamsgericht, Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

KAN OOK VIA SKYPE EN/OF TELEFOON

Binnen mijn praktijk werk ik met verschillende tools. Therapeutische massage, massage bij kanker zijn de lichaamsgerichte therapieën. Verder maakt de Schüssler Celzout Mineralen kuur een belangrijk onderdeel uit van mijn praktijk. Deze manier van ondersteuning kan ook via skype en/of telefonisch. Vaak zijn met korte handreikingen en adviezen al heel wat te doen met het ondersteunen van je immuunsysteem. Dat is het allerbelangrijkste wat nu, meer dan ooit, van ons gevraagd wordt. Goed voor jezelf zorgen. Goed voor je preventieve gezondheid zorgen.
Naast de celzouten werk ik ook met de Bach Bloesem Remedies. Juist deze 'medicine of the future' brengt veel rust en ontspanning in de drukte van alledag.
Een onderdeel van mijn werkwijze is ook een creatieve tak. Met de creatieve tool van encaustic art ga ik samen met de cliënt aan de hand van een wastekening antwoorden aan het licht krijgen/brengen op een hulpvraag. Een lichte manier van coachen, waarin er vreugdevol gewerkt kan worden naar een antwoord op een vraag. Encaustic Art coaching is bijzonder en brengt je dieper in contact met je onderbewuste en je gevoelens en emoties. Ook patronen kunnen hierin helder naar voren komen.
Sinds heden werk ik ook met de werkwijze van de Fonoforese - Stemvork resonantie. Een super mooie manier om met zeer verfijnde energie te werken binnen de resonaties van het lichaam en de geest.
Al met al een mooi pallet aan activiteiten om de hulpvraag van jou helder te krijgen en samen met jou meekijken naar wat er nu gevraagd wordt en wat er nodig is in het consult.

Beroepsverenigingen

BATC

Opleiding/cursussen

1979-1984: Havo, “ het Nieuwe Lyceum “, Hilversum.
1984-1986: High School en International Baccalaureat, “Chapel American School “, Sao Paulo, Brazilie.
1987-1991: HBO-V, “Hogeschool Holland “, Diemen.
1999-2000: Beroepsonderwijs Verzorgende niveau 3
“ROC Aventus “, Zutphen. (Kraam differentiatie)
2001-2003: Opleiding Spirituele Therapie “Leonardushoeve “, Belfeld.
2005-2006: Opleiding Ayurvedische Massage, Ellecom
2008-2009: Bach Bloesem Remedie Therapeut, TS Products Nederland (geregistreerd)
2009-2011: Docenten opleiding Spirituele Therapie, “Leonardushoeve”, Belfeld.
2011: Opleiding nivo 1 en 2 in de wereld van de “Celzouten” volgens Dr. Schussler.
2012: Nivo 3 “Celzouten” volgens Dr. Schüssler.
2013-heden: diverse intervisie/opleidingsdagen in de Celzouten
2013-2014: diverse trainingen in de Zuid-Afrikaanse Vunkuwa Massage
2014: Nivo 4 “Celzouten” Beroeps-therapeuten opleiding
2014: Massage bij Kanker (landelijk Netwerk Massage bij Kanker)
2016: Basisopleiding Innerlijke familie volgens het model van de Schilden. (Arienne Klein)
Verdieping van Het Schildenmodel: Innerlijke Familie
2018: Orthomoleculair Hormoonspecialist
2018: verdiepingstraining in de "warrior" van de innerlijke familie
2019: Orthomoleculair Darm Specialist
2020: Intuitieve Encaustic art Coach
2021: start van Fonoforese therapie, 'energetisch healen met stemvorken' : Noorderlicht Academie.

Testimonials

Het afgelopen jaar heb ik een aantal cliënten, in een traject mogen begeleiden met de Fonoforese - Stemvorkresonanties. Het zijn mooie trajecten geweest, waarin er gebieden aangeraakt zijn, om zo nog meer verbinding te krijgen met lichaam en geest. Aan de hand van deze reviews kun jij lezen wat er zoal ervaren is. Fonoforese is een methode die je het best zelf kunt ervaren. Je kunt erover praten en uitwisselen, maar de beste ervaring is het zelf 'ondervinden', want er zijn vaak geen woorden voor....
En juist het afspreken van meerdere sessies maakt het contact waardevol, je verdiept dan meer en meer...

Het is letterlijk: De wereld beklinken van binnenuit....

“De stemvorken hebben mij meer inzicht gegeven in mijn vroegere angsten. Ik kreeg er meer zelfvertrouwen door. Mijn lichaam reageerde enorm positief op de trillingen. Kreeg daardoor meer zelfvertrouwen en sta sterker in mijn schoenen, dus echt anders in het leven “….

"Vanwege de opleiding Fonorese de oproep van Anoushka: wie wil dit ervaren, wie voelt een ja! Ja!! ik ben bij Anoushka in haar praktijk in Warnsveld geweest. En dat was heel prettig, een heel "pakket": de trillingen van de stemvorken, het weer ervaren van encoustic art, kennismaken met de innerlijke familie etc. Allemaal heel liefdevol, warm en duidelijk.
Dank je wel, een aanrader"!

"Met Anoushka op reis heb ik ervaren als een avontuur. Een verhelderend avontuur waarin ik meer over mezelf geleerd heb.
Met diverse technieken doet Anoushka de behandelingen.
De stemvorkbehandeling was intens en voelde helend voor mij. Op de zachte behandelbank, onder warme doeken even in volle aandacht voor mijn lichaam voelde elke keer als vakantie.
Het encoustic art koffertje mocht alle weken bij mij blijven. Heerlijk om daarmee verrassend heldere kunst te kunnen maken.
Anoushka's coaching heb ik als no nonsens ervaren, ze stelt heldere vragen over zaken waar ik zelf nog niet bij stil had gestaan. Elke keer had ik meer dan genoeg huiswerk te doen en dat was fijn".

“Ik ben al heel lang klant bij jou, Anoushka….
Wat ik hier ervaar met de stemvorken is zo bijzonder.
Voor mij, écht een behandeling naar ‘binnen’.
In deze tijd, waarin we hollen, druk bezig zijn om alles rond te krijgen, daar in de buitenwereld, is dit een waarachtig ‘verstillend’ kado.
De punten die aan getrild worden is alsof ze met een weefwerk van draden, elkaar opzoeken en verbinden.
De resonanties zoeken elkaar op om in de verbinding te komen met elkaar.
Ze laten mij kleuren zien, WoW….
Het lichaam, de geest word stil én je luistert automatisch naar je innerlijke stem.
Een ervaring voor je zenuwstelsel, een overprikkeld zenuwstelsel.
Naar binnen gaan is als de essentie voelen van het leven….
Ik vind het super fijn om bij jou in de praktijk te kunnen kiezen waar ik behoefte aan heb.
Soms is dat de fysieke aanraking en nu met deze subtiele ‘resonantie’ aanraking,
maakt het voor mij de Cirkel Rond”.

En nu mijn meest 'eigen' ervaringsverhaal....
Al een tijdje ervaar ik de 'verticale as' van waaruit we leven, veel sterker en voelt het als een juist vertrekpunt. Eigenlijk begon deze herkenning, deze verdieping bij mij toen ik kennis maakte met de fonforese - stemvork resonantie.
Het daadwerkelijk voelen van de energietrilling, wat dit doet in je lichaam, heeft indruk op mij gemaakt. Het heeft mijn 'ik-kracht' gevoel versterkt en eigenlijk mijn intrinsieke motivatie, mijn authenticiteit verdiept. Fonoforese geeft gezonde trillingen aan je lichaam, je organen en je geest-zielenleven. Juist hierdoor heb ik gemerkt dat ik in de diepere lagen van mijn levenspad aankom en mijn uitdagingen 'helder' aan kan kijken. Het oppakken van mijn 'congruentie' maakt dat ik mijn 'ik-kracht' sterker voel en hierdoor kan ik mijn ervaringen beter verwoorden.
De stemvork nodigt mij uit om bij mijn eigen ritme te blijven en ik kom meer in verbinding met mijn eigen verhaal.
Ik geloof ook dat je pas iets kan toepassen in een praktijk als je er zelf ervaring mee hebt en het vanuit die ervaring kan delen.
Je praat er dan niet alleen over, het komt dan veel meer van binnenuit....

Kaart

Reviews

Janssen

06-05-2020 09:09
Goed. Vriendelijk. Ze ging op mijn vraag in. Ze kwam (wel) met iets waaraan ik nog niet gedacht had: de celzouten. Wie weet, heb ik er iets aan. Ik houd het in gedachten.

Esther

27-06-2019 20:52
“Celzouten en de groeigroep hebben mij teruggebracht bij mijzelf. Inzicht en daarmee overzicht gegeven over hoe mijn leven in elkaar steekt, ons gezin, familie & mijn levenspad.
Hoeveel er van mezelf en ons als gezin wordt gevraagd in dit leven en de veel meer liefdevolle manier waarop ik naar mezelf ben gaan kijken.
Praktisch gezien is mijn energielevel weer op peil, zit ik goed in mijn vel, ben opener en kan ik beter bij mezelf blijven. Ik ben na het verdiepingstraject celzouten vol vertrouwen om tekorten te signaleren en aan te vullen bij mezelf en anderen. Inmiddels ben ik er van overtuigd geraakt dat het aanvullen van je tekorten gewoon hoort bij het leven, immers je verbruikt & ontwikkelt continu. Celzouten / mineralen zijn een vast onderdeel van mijn leven / praktijk is geworden, die mijns inziens heel mooi aansluiten op de (gezondheids) vragen van deze tijd.

Als docente heb ik je ervaren als inspirerend, liefdevol en open.
Het delen van jouw enorme celzouten kennis/passie gecombineerd met een gedegen balans in theorie en praktijk, zoals het oefenen en ervaringen uitwisselen met mededeelnemers, heeft geresulteerd in deze prachtige leergang/verdiepingstraject celzouten.
Heb de afgelopen 9 maanden als zeer verrijkend ervaren & kan dit traject van harte aanbevelen aan iedereen die interesse heeft in celzouten en persoonlijke ontwikkeling”.

Anita v/d M.

27-06-2019 19:25
Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met massage bij kanker.
Vond het super spannend, maar dat was zo weg. Alles in rust, harmonie en omringd door mijn kleur paars, nam Anoushka mij "in handen"...Veel meer mensen zouden kennis moeten mogen maken met deze vorm van massage. Een oprecht kadootje voor jezelf. Ik kom zeker nog een keer! Dankjewel.......
27 februari 2017

Sandra B.

27-06-2019 19:22
“De kennismaking met celzouten ervaar ik zelf ook wel een beetje als een geboorteproces, een proces van neergroeien. Het geeft mij een bewustwording van iets wat ergens onbewust al in me was. Het als het ware een beetje thuiskomen. Verbonden zijn, verbinding maken met datgene wat onbewust door het lichaam, de cellen wordt gevraagd. Voor mij een plek die als ik mij dat verbeeld veel weg heeft van een baarmoeder”

Wat is groei en ten koste waarvan???
Is alles niet al aanwezig? Alleen de vorm verandert en daarin en/of daardoor het besef.
Neergroeien is (h)erkennen van het andere, het meerdere, het hogere.
De aarde het leslokaal mijn geest en lichaam
het oefenmateriaal.

Manon S.

27-06-2019 19:20
Manon:
“Door de leergang van de Schüssler Celzouten te ‘lopen’ (want dat doe je), heb ik een verdieping in mijzelf kunnen aanboren waardoor er fysiek en emotioneel opgeruimd mag worden. Door dit in een groep, met mezelf en een kenner/lerares in de Celzoutmaterie te mogen doen, zie ik het als een enorme rijkdom van dit leertraject voor mijn welzijn. Ik raad het vele mensen aan. Het is zo’n mooie manier om je te ontplooien en de Celzouten écht goed te leren kennen”.

Schrijf een review