Lifecoach & echtscheidingscoach - Amsterdam - Anouk Boering
  • Anouk Boering

  • (2)
  • Amsterdam
  • Lifecoach & echtscheidingscoach
  • € 95,00 per 1 uur

Stuur Anouk Boering een bericht

Boek een consult met Anouk Boering

Delen:

Over / Bio

Opnieuw je leven op de rit krijgen na een break-up: natuurlijk is het niet makkelijk en niet leuk. Én natuurlijk wilde je graag dat het allemaal anders was gelopen. Maar het feit ligt er en nu moet je door. Maar hóe het allemaal verder moet, dat is nog niet duidelijk. Er moeten praktische beslissingen genomen worden, terwijl je in een emotionele rollercoaster zit. En deze beslissingen hebben verregaande gevolgen, die van grote invloed zijn op hoe de rest van je leven eruit gaat zien.

Wil jij op een positieve en opbouwende wijze aan jezelf te werken tijdens een scheiding? Wil je in je kracht komt te staan, zodat je evenwichtiger, gezonder en sterker uit deze periode tevoorschijn komt?

Ik ben er voor degene die vastbesloten is om tijdens/na de periode van een scheiding aan het stuur te gaan zitten van zijn/haar eigen verhaal en juist begeleiding wil om dot zo goed mogelijk te doen. Je krijgt hier vaak maar 1x de kans voor.

Ken je iemand waarvan je weet dat hun relatie in zwaar weer is komen te staan of die al in scheiding ligt? Stuur ze naar mij.

Ik respecteer de restricties die samenhangen met de Corona situatie en mijn clienten hebben op dit moment allemaal de keus gekregen om sessies of online (via Zoom, FaceTime) of via een uur wandelen (rond de Bosbaan met anderhalve meter afstand in acht nemend) in te vullen.

Therapieën

Lifecoach & echtscheidingscoaching, Business coaching, Coaching, Creatieve coaching, Echtscheidingsbemiddeling, Leefstijlcoaching, Loopbaan coaching, Mentaal Gezond, Narcisme, Paardencoaching, Reiki 2, Vitaliteitscoaching, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Afwijzing, Bewustwording, Boosheid, Echtscheiding, Grootheidswaanzin/narcisme, Loopbaanbegeleiding, Narcisme, Persoonlijke ontwikkeling, Scheiding, Timemanagement, Zelfontplooiing.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

My coachees are smart, healthy and whole. You know what’s best for you. I respect that you already have the answers within you, but you haven’t been able to pinpoint them or put them into action. I am a trained listener. And i am trained to ask questions. When you work with me you will be confronted with questions that follow naturally from everything you bring to the table. These are geared to facilitate you in getting the insights you need to make the changes you want to make, either business wise or personal. I am not scared to also ask you the confrontational questions (the ones you don’t want me to ask), but these go hand in hand with a lot of empathy; they are geared to propel you forward. I am a Transformational and Full Potential Coach.

Beroepsverenigingen

International Coaching Federation (ICF)

Opleiding/cursussen

CoachU- Core Essential program - USA
CoachU Graduate CUG - Advanced Coaching program - USA
Points of You Trainer/Coach Certification program

Testimonials

Marion van Thijn
Manager office / PA to Lars Boering at World Press Photo
" Anouk helpt je op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken, je ware ik te leren kennen, ze leert je te accepteren wie je bent ook met je minder leuke eigenschappen. Hierdoor ga je alles anders beleven. Zowel op het werk als privé. Echt een aanrader met haar in contact te komen als je meer uit je zelf en het leven wilt halen maar gewoonweg even niet weet hoe. Ze helpt je op weg naar wat je ook maar in je toekomst wil bereiken. Wat een inspirerende vrouw."

Kaart

Reviews

yella schneller

05-03-2019 10:03
Ik heb Anouk ontmoet toen ik een businesscoach zocht. Anouk helpt de wirwar van gedachtes weer overzichtelijk te krijgen. Ze is net als een vuurtorenlicht, als ik het even niet meer weet, kan ik bij terecht om weer alles op een rij te zetten. Ik ga altijd vol energie en ideeën weer weg na een coachingsessie. En ook heel belangrijk, je bent niet 'gewoon een coachie'. Bij Anouk lijkt het alsof je tijdens de sessies bij een vriendin aan tafel zit. Ze geeft je het gevoel dat ze je echt ziet en hoort, waardoor je echt diep durft te gaan.

Monique van der Zouw

02-03-2019 18:35
Anouk kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Ik was klaar om het ‘anders’ te doen. Maar ja, hoe doe je dat? Ze is niet zomaar een coach maar eentje met levenservaring geduld en zonder vooroordelen en dat maakt haar zo’ n bijzonder fijn persoon om in je leven te hebben. Mede dankzij Anouk ben ik mijn doelen één voor één aan het behalen. En dat voelt goed!

Schrijf een review 

Website

www.reinventyourlife.nl