Lifecoach & echtscheidingscoach - Amsterdam - Anouk Boering
  • Anouk Boering

  • (4)
  • Amsterdam
  • Lifecoach & echtscheidingscoach
  • € 95,00 per 1 uur

Stuur Anouk Boering een bericht

Boek een consult met Anouk Boering

Delen:

Over / Bio

Je wilt je scheiding zo goed mogelijk afhandelen; waar te beginnen?

Ik begeleid dรฌe personen die zich realiseren dat het scheidingsproces complexer is dan ze hadden verwacht en kunnen overzien.

Ik heb ruime ervaring met het coachen van:
* zowel mannen als vrouwen
* zowel tijdens het complexe afscheidsproces als na de scheiding als alles opnieuw uitgevonden moet worden en alle afspraken in praktijk gebracht moeten worden
* zowel degene die voorop loopt in het proces als degene die achter de (emotionel) feiten aanloopt

Het hebben van een professionele, neutrale, meedenkende, maar ook kalm confronterende sparring-partner is meermaals van grote en positieve invloed gebleken op de (communicatieve) dynamiek tijdens en na de scheiding van mijn klanten.

๐ˆ๐ค ๐ค๐š๐ง ๐จ๐จ๐ค ๐๐ข๐ž ๐ฌ๐ฉ๐š๐ซ๐ซ๐ข๐ง๐ -๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง.

Ik werk samen met een selectie van professionals in aangrenzende expertises, zoals mediators, Kindbehartigers, advocaten, financieel adviseurs, makelaars, Jeugdzorg, Kinderbescherming en meer..

๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ข๐ฃ
13+ jaren ondernemer, 13+ jaren professioneel coach, Communicatie-wetenschapper, 15+ jaren in het buitenland gewoond, (oa Saoedie Arabie, London, Bangkok), Sportliefhebber, Crossfitter, Festivals, Cocooning, Zon, Oordeelloos leven, Connector

Therapieën

Lifecoach & echtscheidingscoaching, Coaching, Communicatiecoaching, Counseling, Creatieve coaching, Echtscheidingsbemiddeling, Focussing, Geweldloze communicatie, Lifecoaching, Narcisme, Personal coaching, Rouwverwerking, Therapy Amsterdam - therapy English -expat coaching, Vadercoaching.

Onderwerpen

Afwijzing, Bewustwording, Boosheid, Communicatieproblemen, Conflicten, Controle impulsief gedrag, Echtscheiding, Emotioneel, Grootheidswaanzin/narcisme, Narcisme, Persoonlijke ontwikkeling, Relatiebreuk, Scheiding, Transformatie, Verdriet, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

My coachees are smart, healthy and whole. You know whatโ€™s best for you. I respect that you already have the answers within you, but you havenโ€™t been able to pinpoint them or put them into action. I am a trained listener. And i am trained to ask questions. When you work with me you will be confronted with questions that follow naturally from everything you bring to the table. These are geared to facilitate you in getting the insights you need to make the changes you want to make, either business wise or personal. I am not scared to also ask you the confrontational questions (the ones you donโ€™t want me to ask), but these go hand in hand with a lot of empathy; they are geared to propel you forward. I am a Transformational and Full Potential Coach.

Beroepsverenigingen

International Coaching Federation (ICF)

Opleiding/cursussen

CoachU- Core Essential program - USA
CoachU Graduate CUG - Advanced Coaching program - USA
Points of You Trainer/Coach Certification program

Testimonials

Marion van Thijn
Manager office / PA to Lars Boering at World Press Photo
" Anouk helpt je op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken, je ware ik te leren kennen, ze leert je te accepteren wie je bent ook met je minder leuke eigenschappen. Hierdoor ga je alles anders beleven. Zowel op het werk als privรฉ. Echt een aanrader met haar in contact te komen als je meer uit je zelf en het leven wilt halen maar gewoonweg even niet weet hoe. Ze helpt je op weg naar wat je ook maar in je toekomst wil bereiken. Wat een inspirerende vrouw."

Kaart

Reviews

Marlina Rachman

28-04-2023 08:31
Coaching van Anouk heeft me zoveel gebracht!

- Ik bepaal. Het draait om mij!
Inderdaad zelf aan het stuur staan.

- Kernwaarden! Ik vond het mooi en erg interessant om mezelf te 'ontleden' en ontdekken wat ik nu écht belangrijk vind in mijn leven en oa in mijn baan.

- Duidelijk grenzen aangeven. En iemand niet laten bepalen hoe ik me voel!

- Luisteren naar mijn gevoel en daar meer op vertrouwen.

- Mijn pad kan hobbelig zijn of obstakels hebben maar dat betekent niet dat ik mijn doel niet kan bereiken. Soms zitten daar een paar tussenstoppen bij en dat is helemaal niet erg.

Als ik je nodig heb, weet ik je te vinden, Anouk ;)

Marlina

Marloes

26-04-2023 15:53
Anouk heeft mij geholpen om te gaan met stress en alle 10.000 dingen in mijn hoofd. Ze zag dat ik juist energie kreeg van alles wat ik doe en hielp mij aan de juiste methoden om daar mee om te gaan. Dit was in de vorm van kleine opdrachten, hierdoor ervaarde ik hoe het anders kan zonder mijn doelen te moeten aanpassen. Ze heeft me zowel privé als in mijn bedrijf/carrière enorm geholpen! Ik ben meer bewust van mijzelf en heb nog meer flow gevonden in wat ik doe. Anouk, met jouw energie, eerlijke, liefdevolle en toegankelijke communicatie/coaching heb je mij geleerd van mijn eigen kracht uit te gaan en waardeer ik nog meer wie ik ben! O ja en die stress is tegenwoordig ver te zoeken!

Super bedankt lieve Anouk! En gelukkig hebben we nog een paar coaching sessies te gaan, helemaal zin in!

Marloes

yella schneller

05-03-2019 10:03
Ik heb Anouk ontmoet toen ik een businesscoach zocht. Anouk helpt de wirwar van gedachtes weer overzichtelijk te krijgen. Ze is net als een vuurtorenlicht, als ik het even niet meer weet, kan ik bij terecht om weer alles op een rij te zetten. Ik ga altijd vol energie en ideeën weer weg na een coachingsessie. En ook heel belangrijk, je bent niet 'gewoon een coachie'. Bij Anouk lijkt het alsof je tijdens de sessies bij een vriendin aan tafel zit. Ze geeft je het gevoel dat ze je echt ziet en hoort, waardoor je echt diep durft te gaan.

Monique van der Zouw

02-03-2019 18:35
Anouk kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Ik was klaar om het ‘anders’ te doen. Maar ja, hoe doe je dat? Ze is niet zomaar een coach maar eentje met levenservaring geduld en zonder vooroordelen en dat maakt haar zo’ n bijzonder fijn persoon om in je leven te hebben. Mede dankzij Anouk ben ik mijn doelen één voor één aan het behalen. En dat voelt goed!

Schrijf een review 

Website

https://demannenscheidingscoach.nl