It’s Just Therapy
Lifecoach & echtscheidingscoach - Amstelveen - Anouk Boering
  • Anouk Boering

  • (2)
  • Amstelveen
  • Lifecoach & echtscheidingscoach
  • € 90,00 per 1 uur

Stuur Anouk Boering een bericht

Delen:

Over / Bio

Als jij je weg naar mij gevonden hebt, dan moet er blijkbaar iets gebeuren..

Er is een reden waarom je hier bent. Waarschijnlijk omdat je denkt dat ik je kan helpen om meer duidelijkheid en meer grip op zaken te krijgen. Of je wilt groeien. Misschien ben je hier omdat je denkt dat ik je kan ondersteunen bij het maken van je carriere-switch? Of je kan hulp gebruiken bij het verwerken van een scheiding/verlies.

Wat het ook is dat je probeert uit te zoeken, ik ben de sparring-partner die je zoekt.

In onze samenwerking beloof ik dat ik je zal steunen en begeleiden. Maar het mooie van een coachings-samenwerking is dat jij in controle blijft over je eigen leven. Tijdens onze samenwerking ben en blijf jij verantwoordelijk voor jezelf. Zoals ik verantwoordelijk ben voor mij. Ik zal je ondersteunen en je sparringspartner zijn, maar jij bent degene die de route bepaalt, die de keuzes maakt en die het werk verricht. Het is namelijk niet aan mij om te bepalen wat goed is voor jou. Dat weet alleen jij.

Ik zal je assisteren om uit te vinden waar je naartoe wilt. En je dan steunen om duidelijkheid te krijgen over je uiteindelijke doel. Om je focus ferm op de horizon te houden en je te begeleiden in het vinden van je weg. En boven alles zorg ik ervoor dat je in beweging blijft, dat je continue een stap vooruit maakt, zodat je uiteindelijk bereikt waarvoor je nu bij mij gekomen bent. En ik vind het fantastisch om de momenten van overwinning met je te vieren.

Tot dat moment hebben we werk te verrichten. Waar wil je naartoe?

Therapieën

Lifecoach & echtscheidingscoaching, Business coaching, Coaching, Creatieve coaching, Leefstijlcoaching, Loopbaan coaching, Narcisme, Reiki 2, Vitaliteitscoaching, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Afwijzing, Bewustwording, Boosheid, Echtscheiding, Grootheidswaanzin/narcisme, Loopbaanbegeleiding, Narcisme, Persoonlijke ontwikkeling, Scheiding, Timemanagement, Zelfontplooiing.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

My Coachees are smart, healthy and whole. You know what’s best for you. I respect that you already have the answers within you, but you haven’t been able to pinpoint them or put them into action. I am a trained listener. And i am trained to ask questions. When you work with me you will be confronted with questions that follow naturally from everything you bring to the table. These are geared to facilitate you in getting the insights you need to make the changes you want to make, either business wise or personal. I am not scared to also ask you the confrontational questions (the ones you don’t want me to ask), but these go hand in hand with a lot of empathy; they are geared to propel you forward. I am a Transformational and Full Potential Coach.

Beroepsverenigingen

International Coaching Federation (ICF)

Opleiding/cursussen

CoachU- Core Essential program - USA
CoachU Graduate CUG - Advanced Coaching program - USA
Points of You Trainer/Coach Certification program

Testimonials

Marion van Thijn
Manager office / PA to Lars Boering at World Press Photo
" Anouk helpt je op weg te groeien, te bloeien, je kwaliteiten naar boven te halen, je valkuilen te ontdekken, je ware ik te leren kennen, ze leert je te accepteren wie je bent ook met je minder leuke eigenschappen. Hierdoor ga je alles anders beleven. Zowel op het werk als privé. Echt een aanrader met haar in contact te komen als je meer uit je zelf en het leven wilt halen maar gewoonweg even niet weet hoe. Ze helpt je op weg naar wat je ook maar in je toekomst wil bereiken. Wat een inspirerende vrouw."

https://www.linkedin.com/in/anoukboering/

Kaart

Reviews

yella schneller

05-03-2019 10:03
Ik heb Anouk ontmoet toen ik een businesscoach zocht. Anouk helpt de wirwar van gedachtes weer overzichtelijk te krijgen. Ze is net als een vuurtorenlicht, als ik het even niet meer weet, kan ik bij terecht om weer alles op een rij te zetten. Ik ga altijd vol energie en ideeën weer weg na een coachingsessie. En ook heel belangrijk, je bent niet 'gewoon een coachie'. Bij Anouk lijkt het alsof je tijdens de sessies bij een vriendin aan tafel zit. Ze geeft je het gevoel dat ze je echt ziet en hoort, waardoor je echt diep durft te gaan.

Monique van der Zouw

02-03-2019 18:35
Anouk kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Ik was klaar om het ‘anders’ te doen. Maar ja, hoe doe je dat? Ze is niet zomaar een coach maar eentje met levenservaring geduld en zonder vooroordelen en dat maakt haar zo’ n bijzonder fijn persoon om in je leven te hebben. Mede dankzij Anouk ben ik mijn doelen één voor één aan het behalen. En dat voelt goed!

Schrijf een review 

Website

www.reinventyourlife.nl