Pranic healer - Leiden - Annelies Vloon
  • Annelies Vloon

  • (11)
  • Leiden
  • Pranic healer
  • € 79,00 per 1.15

Stuur Annelies Vloon een bericht

Boek een consult met Annelies Vloon

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Annelies Vloon en vanuit Prana Your Life kan je terecht voor Pranic Healing sessies, volle maan meditaties en de 2 daagse Pranic Healing training.

Pranic Healing is een methode, ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, waarbij gebruik wordt gemaakt van prana of levensenergie om het gehele lichaam te laten herstellen van allerlei klachten.

Voor ondernemers, medewerkers, actieve moeders en voor degene die healing willen leren toepassen geef ik technieken om met levensenergie de gezondheid te bevorderen naar meer effectiviteit en productiviteit.

Zo ben ik van een wetenschappelijke functie naar een sociale functie overgestapt. Daarin staan het doceren van Pranic Healing en Hatha Yoga en werk in de ouderenzorg centraal, omdat ik graag met mensen wil werken.

Dankzij Pranic Healing ben ik er in vele aspecten zo op vooruit gegaan, wat ik zelfs niet had durven dromen, dat ik dit graag met anderen wil delen.

Therapieën

Pranic healing, Pranic healing.

Onderwerpen

Angsten, Blaasontsteking, Blokkades, Burn out, Chakra's, Concentratieproblemen, Contact met mezelf, Depressie, Eigenwaarde, Gezondheidsproblemen, Healing, Onverwerkte emoties, Persoonlijke ontwikkeling, Relatieproblemen.

Werkwijze

Energetisch; healing, Mentale coaching.

Meer over werkwijze

Voor mij is het vanzelfsprekend dat mensen zichzelf bij me mogen zijn waardoor we kunnen onderzoeken waar de klacht vandaan komt. Daarmee gaan we aan de slag in de vorm van een volledige Pranic Healing behandeling met per sessie een persoonlijke oefening om het innerlijke proces te voeden.

De meeste mensen komen met psychische klachten. Healing voor fysieke klacht(en) kan ook, maar dan kijken we ook waardoor deze ontstaan is. Zo kan er daadwerkelijk healing ontstaan. En dat ontstaat vaak al in 3 sessies.

Zo komen mensen naar de praktijk met stress, burn-out, trauma/verdriet bv ivm incest, op zoek naar invulling in het leven qua hobby, werk of pensioen, behoefte aan positiever zelfbeeld en een andere kijk op het leven, relatieproblemen zoals moeder in scheiding.

Ik ben blij met de dankbare reacties van mensen die bij me komen. Daarom stel ik mezelf beschikbaar om mensen mbv de technieken vanuit Pranic Healing datgene te geven wat hij/zij nodig hebben.

Dit kan in de vorm van:
* Open Healing Clinic à 10 euro om kennis te maken
* Pranic Healing sessies à 79 euro per keer
* Twee Harten meditatie à 10 euro voor innerlijke healing en vreugde
* Pranic Healing workshop à 305 euro, een 2 daagse training voor healing voor jezelf, anderen en op afstand.

Beroepsverenigingen

Pranic Healing Nederland & België
CAT - Collectief Alternatieve Therapeuten

Opleiding/cursussen

•Basic Pranic Healing (2008)
•Advanced Pranic Healing
•Pranic Psychotherapy
•Pranic Crystal Healing
•Superbrain Yoga
•Achieving Oneness with the Higher Soul
•Arhatic Yoga (2010 & 2017) in Nederland en Griekenland
•Kriyashikti
•Spiritual Essence of Men
Bovenstaande workshops zijn gevolgd bij Pranic Healing Nederland in Amsterdam
•Saswitha Yoga opleiding voor yoga en wijsbegeerte te Bilthoven (2007)
•Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek (HBO) in Enschede (2005)

Testimonials

"In februari 2016 kreeg ik i​vm​ een heftige ontsteking aan zowel beide ogen als beide oren. Zelf had ik aanvankelijk wel mijn twijfels, maar gaandeweg kreeg ik meer vertrouwen in de healingsessies​. Met dank aan healingen door Annelies die alsmaar zeer toegewijd en vol vertrouwen was, hoorde ik met beide oren ​weer als voorheen.” Mevrouw A.E, 66 jaar, Leiden

“Ik kwam bij Annelies met een burn-out en zat volledig thuis.
Na 5 weken had ik zoveel energie dat ik weer volledig aan het werk ben. Ik ben ook dingen aan het ondernemen. Mensen zeggen dat ik weer straal. Zo kan ik mij beter concentreren, informatie tot mij nemen en leren. Ook kan ik beter herkennen waar het fout gaat en het corrigeren. Het gaat nu zo goed met me dat ik in 4 dagen door Vietnam ga fietsen.” Monique Luijenburg, Voorschoten

“In 2 weken is bozigheid/prikkelbaar met stress en vermoeidheid met 90% verminderd. Nu is het helder in mijn hoofd, innerlijke rust, geen prikkelbaarheid en meer geduld. “Janet Boone, Haarlem

“De workshop trok me aan omdat je zo lekker praktisch en nuchter bent” Ingeborg vd Molen, Leiden

“Ik vond de workshop zeer de moeite waard en je leert toch in twee dagen heel veel. Je deed het erg prettig en daardoor was de sfeer perfect. Ik ga voorlopig maar zoveel mogelijk in het boek duiken, dat lijkt mij het beste om het allemaal onder de knie te krijgen. We zien elkaar weer op de terugkomavond.” Bram Tieman, Haarlem

Kaart

Reviews

Eva Stolk

24-01-2019 11:46
Ik vond het erg fijn om de basis pranic healing workshop bij Annelies te volgen.
Bij binnenkomst voelde ik me meteen welkom. We waren met een klein groepje en
er was veel tijd voor persoonlijke aandacht en vragen. Na de twee daagse workshop, voelde ik me helemaal herladen met positieve energie, heerlijk, dank je wel!
Ook na de workshop hebben we zo af en toe nog eens contact en het is altijd inspirerend om met haar te praten en te brainstormen.

Rianne van Swieten

24-01-2019 11:43
Annelies stemt haar lessen af op het moment en de groep met veel aandacht voor het individu. Ze is kundig, toegankelijk, no nonsense met gevoel voor humor. Yogalessen en Twee Harten meditaties bij Annelies Vloon zijn elke week een terugkerend moment van rust en bewustwording.

Victoria Elderhorst

24-01-2019 11:41
Nadat ik een burn-out bleek te hebben wilde ik alles aanpakken wat mij kon helpen om beter te worden. Via familie ben ik bij Annelies terecht gekomen voor mijn eerste healing. In totaal drie behandelingen gehad. Annelies zelf nodigde mij uit om ook naar de wekelijkse twee harten meditatie te komen, dat heb ik gedaan.

Ik vond het zo ontzettend fascinerend om dit mee te mogen maken, het voelde ook echt als een wonder. Van de weken dat ik aan het hyperventileren was, me totaal opgebrand voelde, had ik ineens weer energie, kracht, ik ben weer begonnen met werk en ik kan weer lachen.

Wat ben ik ontzettend blij dat ik Annelies heb leren kennen. Inmiddels heb ik ook de basic workshop Pranic Healing gevolgd wat mij de kennis heeft gegeven om mezelf maar vooral ook anderen te helpen. Lieve Annelies, dank dank dank.

Bram Tieman

24-01-2019 11:35
Ik vond de workshop zeer de moeite waard en je leert toch in twee dagen heel veel. Je deed het erg prettig en daardoor was de sfeer perfect. Ik ga voorlopig maar zoveel mogelijk in het boek duiken, dat lijkt mij het beste om het allemaal onder de knie te krijgen. We zien elkaar weer op de terugkomavond.

Deborah van Leeuwen

24-01-2019 11:34
In mei 2015 heb ik de pranic healing workshop gevolgd. Het was een leerzaam weekend in een prettige sfeer waarbij alles heel goed werd uitgelegd. Ook het oefenen met medecursisten waarbij je met levensenergie de gezondheid van een ander kan bevorderen vond ik een mooie en vooral wonderbaarlijke ervaring. Zelf ben ik masseuse en pas Pranic Healing regelmatig bij mezelf toe waardoor ik ook goed in balance blijf! Annelies, bedankt voor deze mooie workshop!

Hans

24-01-2019 11:32
Annelies, dank je wel voor de geweldige cursus. Na de opleiding Mesmerisme zocht ik een manier om mijn energie nog beter in te zetten bij mijn werk als hypnotherapeut. Prana is naar nu blijkt een uitstekende manier om energetisch sterker te worden.

Jan van Welie

24-01-2019 11:31
Toen ik thuis in bed stapte zei mijn vrouw: "Al 11 jaar is je lichaam koud als je in bed stapt, maar gisteren niet. Het leek wel alsof je de hele dag in de zon had gelegen". De hele dag vandaag ben ik heel vrolijk met meer energie en glimlach ik. Bedankt voor je gastvrijheid en de behandeling vond ik heel fijn."

Ingeborg vd Molen

24-01-2019 11:30
De workshop trok me aan omdat je zo lekker praktisch en nuchter bent.

Janet Boone

24-01-2019 11:29
In 2 weken is bozigheid/prikkelbaar met stress en vermoeidheid met 90% verminderd. Nu is het helder in mijn hoofd, innerlijke rust, geen prikkelbaarheid en meer geduld.

Monique Luijenburg

24-01-2019 11:28
Ik kwam bij Annelies met een burn-out en zat volledig thuis.
Na 5 weken had ik zoveel energie dat ik weer volledig aan het werk ben. Ik ben ook dingen aan het ondernemen. Mensen zeggen dat ik weer straal. Zo kan ik mij beter concentreren, informatie tot mij nemen en leren. Ook kan ik beter herkennen waar het fout gaat en het corrigeren. Het gaat nu zo goed met me dat ik in 4 dagen door Vietnam ga fietsen.

Mevrouw A.E

24-01-2019 11:27
In februari 2016 kreeg ik i​vm​ een heftige ontsteking aan zowel beide ogen als beide oren. Zelf had ik aanvankelijk wel mijn twijfels, maar gaandeweg kreeg ik meer vertrouwen in de healingsessies​. Met dank aan healingen door Annelies die alsmaar zeer toegewijd en vol vertrouwen was, hoorde ik met beide oren ​weer als voorheen.

Schrijf een review 

Website

www.pranayourlife.nl