Coach - Amsterdam - Annelies Vette
  • Annelies Vette

  • (7)
  • Amsterdam
  • Coach
  • € 99,00 per 1 uur

Stuur Annelies Vette een bericht

Boek een consult met Annelies Vette

Delen:

Over / Bio

Hi! Mijn naam is Annelies Vette. Heel mijn leven ben ik al geïntrigeerd en nieuwsgierig naar wat mensen inspireert en ik kan diep geraakt worden door wat mensen beweegt. Als kind wilde ik mensen helpen en het allerliefste de wereld redden. Toen ik ouder werd, besloot ik dat ik graag met mensen wilde werken. Beïnvloed door anderen, koos ik de 'normale' weg en ik ging Rechten studeren. Ik zou mensenrechtenadvocaat worden! Tijdens mijn studies kwam ik erachter dat ik niet echt warm werd van documenten, contracten en ander soort papier. Maar dat was een nogal groot deel van advocaat zijn. Tijdens mijn stages werd alleen maar bevestigd wat ik diep vanbinnen eigenlijk al wist. Dus meteen na mijn studie maakte ik mijn eerste carrière switch. Tien jaar werkte ik in een corporate omgeving in diverse Human Resources functies waar ik veel met mensen mocht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, hun leiderschapsvaardigheden en ze coachen en trainen. Naarmate de jaren voorbij gingen en ik een aantal keer van rol switchte, ging mijn werk meer en meer over de politiek binnen het bedrijf, beleid maken en uitvoeren en wederom papier werk. Als toetje kreeg ik een mooie burn-out.

Tijdens mijn herstel herontdekte ik yoga en meditatie. Ik volgde twee opleidingen en talloze cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Doordat ik steeds bewuster werd van wat ik echt wilde doen in dit leven trok ik uiteindelijk de conclusie dat ik niet meer gelukkig werd van mijn werk en ik besloot alleen nog dingen te doen die me inspireren.

Dat doe ik nu: door anderen te helpen zelfbewuster en meer in balans te leven. Te kijken hoe en waar ze zich nog meer kunnen ontwikkelen en ze te helpen ontdekken wat hen inspireert.

Therapieën

Coaching, Burn-out coaching, Coaching, EFT, Loopbaan coaching, Meditatie Training, Mindfulness, The Work (Byron Katie].

Onderwerpen

Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkade, Blokkades, Burn out, Emotionele blokkades, Energietekort, Faalangst, In hoofd zitten, Levensmissie, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke stress, Loopbaanbegeleiding, Overtuigingen, Perfectionisme, Piekeren, Stress, Traumaverwerking, Zelfbeeld, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Spiritueel; mystiek.

Opleiding/cursussen

Mindfulness based Emotional Intelligence - Bridgeman
EFT level 1 & 2 voor professionals - Eqlibre
Transformatiecoach opleiding - Bridgeman
Altazar Facilitator Method level 1 - Altazar Rossiter
Altazar Facilitator Method level 2 - Altazar Rossiter (gestart in 2017)
Foundation on Ayurveda - Tory Hyndman
Touch of matrix - basismodule
Professional als coach - De Baak
Professioneel adviseren - De Baak

Kaart

Reviews

Sandra

28-01-2017 11:35
Ik heb bij Annelies een mindfulness training gevolgd van 4 avonden. De training is erg nuttig en de inzichten zijn direct toepasbaar. Annelies laat je in zien waarom de oefeningen zinvol zijn en je oefent direct met haar samen, zodat je weet hoe je het thuis kan doen. Absoluut een aanrader om bij Annelies sessies te volgen!

Lieke

10-01-2017 18:55
Ik heb een vierweekse individuele minfullness cursus gevolgd bij Annelies. Daarin heb ik Annelies als een heel fijne coach ervaren. De cursus bevat zowel theorie als oefeningen in de praktijk. Ik ben dagelijks gaan mediteren en ben hierdoor veel bewuster geworden van mezelf en mijn lichaam. Ook vond ik de gesprekken met haar heel fijn en behulpzaam in het zoeken naar wat meer balans in mijn leven.

Marloes de Boer

10-01-2017 09:19
Ik heb bij Annelies de mindfullness training gevolgd en dat heeft veel impact gehad op mijn leven. Annelies was in staat uit te leggen wat er in mijn hoofd gebeurde en met theoretisch bewijs te laten zien wat Mindfullness meditatie voor impact kan hebben. Ze heeft me technieken bijgebracht en inzichten gegeven welke ik nog steeds dagelijks in de praktijk toe pas. Ik ben er onwijs blij mee en zou het iedereen aanraden!

Lendert

08-01-2017 11:03
Ik heb een mindfulness training gevolgd bij Annelies. Dit heeft me veel gebracht. De combinatie van wetenschappelijk bewijs (theorie), praktijk (zelf ervaren) en huiswerk is erg fijn. Ik beoefen nog steeds bijna dagelijks mindfulness dus voor mij heeft de training blijvend toegevoegde waarde!

Jasper

07-10-2016 12:32
Ik heb Annelies 8 maanden als coach gehad. Dat heeft mij heel veel opgeleverd!
Ze luistert goed en voelt haarfijn aan wat het probleem is. Vervolgens formuleert ze het probleem heel kundig en begeleidt ze mij goed in het heelproces.

Wat Annelies in mijn ogen onderscheidend maakt is haar corporate achtergrond en holistische benadering. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (neuro)wetenschap en ze weet inzichten goed te koppelen aan stromingen binnen de psychologie en zelfs spiritualiteit. Zelfs komt ze uit de corporate wereld, waardoor ze als geen ander weet wat een dergelijke omgeving met je doet.
Ik beveel Annelies bij iedereen aan!

Sven

05-10-2016 10:34
Annelies heft mij het afgelopen jaar goed geholpen. Mede door de sessies met haar ben ik zelfbewuster geworden, heb ik meditatie en mindfulness ontdekt en ben ik positiever in het leven gaan staan. Annelies is in staat om Oost en West met elkaar te verbinden, om het hoofd te bieden aan de hedendaagse verwachtingen in de corporate wereld. Haar ervaringen in deze wereld, inclusief eigen burn-out, helpen hier erg bij. Net als dat ik al doe bij collega's en vrienden, kan ik Annelies van harte aanbevelen.

N. Verboom

05-10-2016 10:29
Ik ervaar Annelies als een erg fijne en prettige coach. Ze is meelevend en betrokken, maar zeker ook inzichtgevend en confronterend als nodig. Annelies straalt warmte en acceptatie uit zonder haar professionaliteit te verliezen. Ze luistert goed en weet je vaak met simple oefeningen terug te brengen naar de kern. Ze geeft je praktische tools en tips om wat je hebt geleerd te integreren in je dagelijks leven en meer balans te ervaren.  Ik heb erg veel gehad aan onze gesprekken en kan een traject bij haar van harte aanbevelen.

Schrijf een review