Integratief counselor - Rotterdam - Anneke A. Boer
  • Anneke A. Boer
    Aanvullend vergoed

  • (4)
  • Rotterdam
  • Integratief counselor
  • € 85,00 per 1 uur

Stuur Anneke A. Boer een bericht

Boek een consult met Anneke A. Boer

Delen:

Over / Bio

Integratieve Counseling/ Coaching - volwassenen - online en praktijk - Rotterdam
www.re-make.nl

Ik ben Anneke A. de Boer (1969), de persoon achter RE-MAKE; praktijk voor integratieve counseling en coaching.

Als kunstenaar, heb ik 24 jaar werkervaring als maker, producent en regisseur. Voor mijn projecten, ben ik vele intensieve samenwerkingsverbanden aangegaan met mensen uit verschillende beroepsgroepen.
Zo ook ben ik als gastdocent verbonden geweest aan kunstacademies en ontwikkelde in binnen en buitenland lesprogramma's, workshops en masterclasses

Een bijzondere interesse in individuele veranderingsprocessen, heeft me doen besluiten me als integratief counselor te specialiseren. Hiervoor heb ik gestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Ik ben expert op het gebied van op maat gemaakte, kortdurende begeleiding voor volwassenen (1 -15 sessies).

Waarvoor kan je bij mij terecht?
In mijn praktijk zie ik mensen met velerlei hulpvragen en ontwikkelwensen.
Mijn specialisatie is de begeleiding van vraagstukken betreft: identiteit, rollen waarmee we ons identificeren en de idee van zelfbeeld.
Gerelateerde thema's als je uitspreken, 'je eigen stem vinden', je een nieuwe rol eigen maken, lastige gespreksvoering, spanningsklachten en grenzen stellen komen vaak aan de orde.

Therapieën

Integratieve counseling, Burn-out preventie, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Counseling, Familieopstellingen, Intake consult, Integratieve counseling, It's Just Therapy, Lifecoaching, Online coaching en therapie, Personal coaching, Rouwverwerking, Trainingen en workshops, vind een therapeut, Visualisaties, Voice dialogue.

Onderwerpen

adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Ambitie, Angsten, Assertiviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Blinde vlek, Blokkade, Blokkades, Communicatieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Discipline, Donkere kant, Echtscheiding, Eenzaamheid, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Faalangst, Familieopstellingen, Familieproblemen, Fysieke klachten, Gedachten, Grenzen aangeven, Groei, hoogsensitiviteit, Identiteitsproblemen, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke motivatie, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Levensmissie, Levensvragen, Overtuigingen, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Veel denken, Verdriet, Voelen, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Mentale coaching, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Omdat iedereen anders is, wordt mijn begeleiding op maat aangeboden; passend bij jouw vraag, het doel dat je wilt bereiken, het proces waarin je zit en het tempo waarin het proces verloopt.

Verandering
Veranderen betekent: ‘ergens verandering in brengen.’ Ieder mens beschikt over de capaciteiten en hulpbronnen om het eigen zelfhelend en zelfgenezend vermogen in te zetten voor verandering. Het eigen zelfhelend en zelfgenezend vermogen is gericht op het realiseren en onderhouden van een staat van welzijn, waarin het geestelijk, lichamelijk en sociaal goed met je gaat.
Het doel van de integratieve benadering is dan ook, om de gezond makende processen in jezelf te mobiliseren, te activeren en te richten. Je gaat de uitdaging aan om jezelf in staat te stellen gebruik te maken van je eigen potentieel om te veranderen.

Verandering kan bestaan uit anders omgaan met jezelf, het probleem, een situatie, een persoon, het leven, de dood. Verandering kan ook betekenen: bepaalde vaardigheden en capaciteiten vergroten.

Wat is integratieve counseling en coaching?
Bij de integratieve benadering is de basisgedachte, dat gedrag en denken, emoties en lichaam, sociale en spirituele kanten van de mens elkaar beïnvloeden.
De begeleiding van verandering, bekijk ik vanuit deze verschillende invalshoeken.

Beroepsverenigingen

Mijn praktijk is ingeschreven in het RBCZ register voor therapeuten.
En erkend door de NFG: De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Opleiding/cursussen

OPLEIDING:
2021- 2022
Praktijkonderzoek en SNRO certificaat, De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam.
2019-2021
Integratieve Counseling: De Nederlandse Academie voor Psychotherapie,
Amsterdam.
2019-2020
Counseling & Coaching, Beroepscoach Practitioner, De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam.
2019-2021
PSBK Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis, (CPION).

CURSUSSEN/TRAININGEN:
2022
Systemische Opstellingen, De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Amsterdam.
2017
Basistraining Voice Dialoque: onderzoeks- en coachingsmethodiek, B.E.E.R- Collewijn/Mulder opleidingen, Amsterdam. (NOBCO, ABvC en NIP).
2019
Workshop Psychiatrie in de praktijk van de thuiszorg, Nu’ 91, Verian, en Lokerse
Consultancy, Rotterdam.

Kaart

Reviews

Matthias

20-01-2022 17:58
De sessies hebben me duidelijk gemaakt dat het antwoord in mezelf besloten ligt. Opvallend genoeg is mijn conclusie dat er aan mijn situatie in concrete zin niet zoveel veranderd is.
Ik zèlf ben veranderd, en daarmee mijn houding ten opzichte van wat er speelt in mijn leven.
Zo heb ik meer grip gekregen op mijn werkelijkheid.
Door zelfbegrip is het makkelijker om onderscheiden welke zaken ik moet accepteren en welke ik kan veranderen.
Na de juiste sturing te hebben gehad van Anneke kan ik dit nu zelf.

Catharina

20-01-2022 10:56
Anneke neemt alle tijd en aandacht voor je. En vraagt door zodat je tot de herkomst van een bepaald gevoel kunt komen.
Samen met jou doet ze allerlei oefeningen waarmee je vast kunt oefenen om bepaalde situaties in de toekomst anders aan te pakken, of om juist te bekijken wat voor een gevoel bepaalde situaties je geven en waar dit vandaan komt.
Ze geeft je gevoel de ruimte waardoor je het kunt duiden en in een ander perspectief kunt plaatsen. Dit heb ik als erg prettig ervaren omdat ik soms de overtuiging heb dat ik me niet moet aanstellen of dat dingen te lang duren.
Mijn ervaring is nu, door er juist naar toe te gaan, je het beter kan verwerken en accepteren.

Ik voelde me bij Anneke erg op mijn gemak, ze gaf mij de ruimte om vrij te praten en zo mijn onzekerheden te doorgronden, zonder daarover te oordelen.
Nu voel ik me zekerder in wie ik ben, zo ook in het aangeven van mijn grenzen en mening.
Ze heeft mij geholpen mijzelf te accepteren, zodat ik me niet altijd meer aanpas aan mijn omgeving, maar gewoon kan zijn wie ik ben.

Annejette

19-01-2022 11:48
In de sessies met Anneke heb ik een veilige vertrouwensbasis ervaren. Voor mij was dit van belang om de confrontatie met mezelf te durven aangaan. En na te gaan wat er nou precies speelt in voor mij probleemsituaties.
Door de oefeningen in de sessies heb ik nieuw gedrag kunnen uitproberen; me uitspreken zoals ik wil.
De begeleiding vind ik effectief, ik grip gekregen op mijn situatie en het lukt me nu dicht bij mezelf te blijven in lastige gespreksvoering.

Sanne

19-01-2022 09:50
Anneke gaat respectvol te werk en is aandachtig om tot de kern van het probleem te komen. Doordat ik werd begeleidt in dit zelfonderzoek, kon ik tot een constructieve oplossing voor mezelf komen.
Door de integratieve counseling sessies met Anneke, heb ik problemen waarvan ik dacht dat het jàren zou duren om die op te lossen, binnen een korte periode weten te begrijpen en om kunnen zetten in iets positiefs.

Schrijf een review