Holistisch therapeut - Amsterdam - Anne Olree
  • Anne Olree

  • (5)
  • Amsterdam
  • Holistisch therapeut
  • € 125,00 per sessie van 1 - 1,5 uur (ex BTW)

Stuur Anne Olree een bericht

Boek een consult met Anne Olree

Delen:

Over / Bio

Senior practitioner coach en holistisch therapeut – Amsterdam – gespecialiseerd in mensen terugbrengen naar zichzelf, naar authenticiteit, eigen-waarde, liefde, wijsheid en kracht - bij levensvragen, stress, burn-out, depressie, eetstoornissen, verslaving, lage eigenwaarde, onzekerheid en hooggevoeligheid.

Baanbrekend resultaat - zonder medicijnen!!! - door te leren (weer) alles uit jezelf te halen. Ik boek fantastische resultaten doordat we vanuit een setting van veiligheid en vertrouwen de diepte ingaan, een thema bij de wortels aanpakken en vanuit daar de transformatie plaatsvindt.

Ik ben een nuchter, doortastend, sensitief en energiek mens. Ik sta met beide benen op de grond, maar kijk vanuit een allesomvatttend holistisch perspectief naar de mens en het leven. Ik heb me verdiept in Westerse coaching en begeleidingsvormen, in Oosterse tradities op gebied van yoga en meditatie en Zuid-Amerikaanse tradities en sjamanisme werkend met plant medicines en psychedelica.

In het begeleiden van jou zet ik alles in wat er in mij zit en wat voortkomt uit jarenlange beoefening, verdieping en studie op het gebied van coaching, therapie, yoga, meditatie, Jungiaanse dieptepsychologie en sjamanisme.

Waar we in een traject mee werken is afhankelijk van wat er speelt in jouw leven en passend bij jouw specifieke wensen en voorkeuren.

Therapieën

Holistisch therapeut, ACT Therapie, Ademtherapie, Assertiviteitsbehandeling, Ayahuasca , Body Mind therapie, Burn-out coaching, Coaching, Depressie behandeling, Droomanalyse, Geweldloze communicatie, Holistische therapie, Hooggevoeligheid, Hoogsensitiviteit coaching, Hypnose, Innerlijk kind therapie, Jungiaanse therapie, Leefstijl & Vitaliteits Coaching, Leefstijlcoaching, Levenstherapie, Lifecoaching, Meditatie , Mindfulness, Persoonlijk leiderschap, Psychedelische therapie, Regressietherapie, Sjamanisme, Spirituele coach, Spirituele Therapie, Systeemwerk, Tekentherapie, Therapie, Transformatieve coaching, Traumatherapie, Visualisaties, Voice dialogue, Zelfcompassie training, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

ADHD, Afwijzing, Agressie, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, Assertiviteitsklachten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Bindingsangst, Blokkades, Boosheid, Boulimia, Burn out, Communicatieproblemen, Concentratieproblemen, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Discipline, Donkere kant, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Familieopstellingen, Gedachten, Gedragspatronen, Gedragsproblemen, Gevoelloosheid, Grenzen aangeven, Grootheidswaanzin/narcisme, Hechtingsproblematiek, Hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, HSP - hooggevoeligheid, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Jaloezie, Keuzestress, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Liefdesthema's, Loslaten, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Missie/passie vraagstukken, Mystieke ervaringen, Nachtmerries, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onrust, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Pesten, Piekeren, Potentieel, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, Relatiebreuk, Relatieproblemen, Rigiditeit, Sabotage, Schaamte, Schuldgevoel, Seksuele problemen, Sexualiteit, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stemmingswisselingen, stoppen met roken, stoppen met wiet en hash roken, Stress, Teveel in hoofd, Timemanagement, Toekomstvragen, Transformatie, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Vergeetachtigheid, Verlatingsangst, Verlegenheid, Verslaving, Vluchtgedrag, Voelen, Vol hoofd, Wisselende stemmingen, Woede, Zelfacceptatie, Zelfbeeld, Zelfkennis, Zelfkritiek, Zelfontplooiing, Zelfsabotage, Zelfvertrouwen, Zielsmissie, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Creatief, Energetisch; healing, Familie; karmisch; systemisch, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Ik werk in het moment en met wat er is. Iedere keer gaan we in gesprek over wat er nu speelt, vanuit daar raken we alle lagen van jouw unieke zijn aan. Op ieder vlak: Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel.

Ik werk met iedereen die de calling voelt om met mij te werken. Vaak zijn dit mannen en vrouwen die klaar zijn om diep innerlijk transformatie werk te doen. Die bereid zijn het donker of de schaduw in zichzelf aan te kijken om daar licht op te schijnen en een vollediger mens te worden. Die een verschil willen maken in de wereld door gewoon zichzelf te zijn, echt, puur en authentiek. Daar is moed voor nodig. En daarmee ben je een voorbeeld en bron van inspiratie voor de wereld en de mensen om je heen.

In mijn sessies maak je weer verbinding met jouw authentieke zelf. Contact maken met je authentieke zelf of ziel betekent contact maken met eigen-wijsheid, met het lichaam, met verlangens, met angsten en met alles wat er verder in jou leeft en gezien wil worden.

Dat is waar we ons op richten – weer contact maken met jouw unieke zelf, aankijken wat in de weg staat om je leven authentiek te leven en leren voelen wat je nodig hebt. Op ieder gebied dat belangrijk is voor jou, voeding, relaties, werk, seksualiteit.

Ik ben slechts een spiegel en kanaal via wie jij jezelf gaat herinneren door alles wat in de weg zit af te pellen en je eigen essentie, bron van licht, kracht en liefde weer gaat ervaren.

Ik zet mijzelf tijdens sessies in als kanaal – je komt met een coach of therapeut namelijk alleen zover als die zelf geweest is – daarom is voor mij mijn eigen tijd, ruimte en ontwikkeling heel belangrijk.

In psychedelic therapy combineer ik coaching/therapie met een truffel ceremonie. Dit zijn op maat gemaakte sessies of pakketten. Neem bij interesse contact met me op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Beroepsverenigingen

Ik ben aangesloten bij NOBCO en CAT.

Opleiding/cursussen

JUNGIAANSE DIEPTEPSYCHOLOGIE, NEW YUNG ACADEMY, NAARDEN
- Jungiaanse Fundering 1 & 2
- Jungiaans Coachen jaar 1 en 2
COACHING, COACHING ACADEMY INTERNATIONAL, NAARDEN
- Leergang Professioneel en Persoonlijk Vakmanschap
- Specialisatie Loopbaan en Levensloopvraagstukken
- Leergang Zelfbewust Coachen
- Leergang Professioneel Coachen
YOGA, KUNDALINI, SHAMANIC EN TANTRA PRACTICES
- Spiritual Sexual Shamanic Tantra Training, Interational School of Temple Arts
- Kundalini Teacher Training
- Yin Yoga Teacher Training, Yoga Garden, Amsterdam
- Vinyasa Yoga Teacher Training, De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam

Testimonials

Mark – Elke sessie was van onbetaalbare waarde en heeft mij geholpen om de stappen te kunnen maken die ik de afgelopen 10 jaar heb geprobeerd zelf te maken. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat neem ik voor altijd mee.

Jessica – Anne is een sprankelende en pure persoonlijkheid die energie uitstraalt en waarbij je jezelf kan zijn. Tijdens de sessies luistert Anne aandachtig, ze vangt de juiste signalen op en weet alles goed samen te vatten. Ze geeft op een heldere wijze feedback en zorgt ervoor dat je meer naar je hart durft te luisteren. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn eigen kracht durf te geloven en zonder oordeel naar mijzelf of andere kan kijken. Ik heb onwijs veel energie gekregen van de sessies met Anne. Aan het einde van iedere sessies had ik handvatten waarmee ik weer aan de slag kon gaan.

Meri – Door Anne kreeg ik kracht, moed en inspiratie om mijn diepste angsten en beren op de weg te herkennen, accepteren en vervolgens te overwinnen… vanuit mezelf, vanuit mijn eigen intrinsieke motivatie. Anne is warm, aandachtig, kritisch, nieuwsgierig, empathisch en doelgericht. Ze gaat diep graven om de kern te vinden maar op zo'n warme manier dat het veilig en vertrouwd voelt. Anne dank je wel, je liet me zien dat wie ik ben en voel meteen invloed heeft op wat ik doe en hoe ik het doe...

Kaart

Reviews

Brit

06-10-2022 11:54
Anne heeft mij in een lastige periode ontzettend geholpen om tot inzichten te komen en vooral rust te krijgen. Haar sessies zijn persoonlijk, warm en voor mij zeer waardevol geweest. Ik kijk met een grote glimlach terug op het traject en ben enorm dankbaar voor alles wat ik van/door haar heb mogen leren.

Sanne

05-10-2022 09:09
Anne vind ik een heel prettig mens, en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Ik heb met haar een 1 op 1 truffelceremonie gedaan, en Anne heeft me hierbij geweldig begeleid. Ze was vol geduld, prettige aanwezigheid en voelde goed aan wat ik nodig had. Een heel fijne ervaring, die ik iedereen kan aanraden.

M sales manager

04-07-2022 19:06
Elke sessie was van onbetaalbare waarde en heeft mij geholpen om de stappen te kunnen maken die ik de afgelopen 10 jaar heb geprobeerd zelf te maken. Daar ben ik heel dankbaar voor en dat neem ik voor altijd mee. Mijn ADHD is beheersbaar geworden, er is veel meer rust in mij, ik heb het naar mijn zin op mijn werk, de relatie met mijn partner en de mensen om mij heen is fijn, ik kan mijn grenzen voelen en uitspreken en ik heb weer plezier in het leven.

Jessica HR-manager

04-07-2022 19:05
Anne is een sprankelende en pure persoonlijkheid die energie uitstraalt en waarbij je jezelf kan zijn. Tijdens de sessies luistert Anne aandachtig, ze vangt de juiste signalen op en weet alles goed samen te vatten. Ze geeft op een heldere wijze feedback en zorgt ervoor dat je meer naar je hart durft te luisteren. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer in mijn eigen kracht durf te geloven en zonder oordeel naar mijzelf of andere kan kijken. Ik heb onwijs veel energie gekregen van de sessies met Anne. Aan het einde van iedere sessies had ik handvatten waarmee ik weer aan de slag kon gaan.

Meri

04-07-2022 19:03
Door de sessies met Anne kreeg ik kracht, moed en inspiratie om mijn diepste angsten en beren op de weg te herkennen, accepteren en vervolgens te overwinnen… vanuit mezelf, vanuit mijn eigen intrinsieke motivatie. Anne is warm, aandachtig, kritisch, nieuwsgierig, empathisch en doelgericht. Ze gaat diep graven om de kern te vinden maar op zo'n warme manier dat het veilig en vertrouwd voelt. Anne dank je wel, je liet me zien dat wie ik ben en voel meteen invloed heeft op wat ik doe en hoe ik het doe...

Schrijf een review 

Website

anneolree.nl