Energetisch therapeut - Laren - Anna Ansje Klevering-van Wieringen
  • Anna Ansje Klevering-van Wieringen

  • (4)
  • Laren
  • Energetisch therapeut
  • € 70,00 per 1-1,5 uur

Stuur Anna Ansje Klevering-van Wieringen een bericht

Boek een consult met Anna Ansje Klevering-van Wieringen

Delen:

Over / Bio

Een groot deel van mijn leven ben ik onzeker geweest over mezelf en o.a. over mijn spreken, mijn praten is namelijk niet vloeiend, ik haper. Heel lang heb ik het stotteren genoemd maar dat is het eigenlijk niet. De beste omschrijving is niet vloeiend kunnen spreken en dat heeft me in heel veel dingen weerhouden in mijn leven. Ik durfde veel niet en zo is mijn zoektocht naar heling begonnen, ik heb veel therapieën gedaan maar het had niet het gewenste resultaat. Zo rond mijn twintigste in aanraking gekomen met yoga, adem-coaching, meditatie en healing sessies bij anderen, waardoor ik eindelijk écht contact ging maken met mijn lijf, vertrouwen en veiligheid ging opbouwen om te mogen zijn wie ik echt ben en daar hoort soms niet vloeiend spreken ook bij.
Dit heeft mij zoveel vertrouwen, kracht, rust, balans en mooie inzichten gegeven dat ik écht ben gaan leven, helemaal in het hier en nu. Dit is dan ook mijn grootste verlangen en passie, om anderen ook te laten voelen hoe het kan zijn om écht te leven vanuit een diepe verbinding met jezelf.

Therapieën

Energetische therapie, Ademtherapie, Aura healing, Burn-out coaching, Chakra healing, EFT, Energetische therapie, Healing, Lichaamswerk, Magnetiseren, Meditatie , Medium technieken, Rebirthing, Reiki 2, Reiki 1, Zijns georienteerde coaching.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijns ontwikkeling, Blokkades, Chakra's, Concentratieproblemen, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Depressie, Eigenwaarde, Emotionele blokkades, Energetische balans, Energetische blokkades, Energietekort, Engelenwerk, Faalangst, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, HSP - hooggevoeligheid, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke klachten, Lichamelijke stress, Lichtwerk, Mentale spanningen, Midlifecrisis, Neerslachtig, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Onveiligheid, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overspannen, Overtuigingen, Paniekaanvallen, Persoonlijke ontwikkeling, Posttraumatische stress, Slaapproblemen, Somberheid, Spanningen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Teveel in hoofd, Transformatie, Traumaverwerking, Veel denken, Verdriet, Wisselende stemmingen, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Energetisch; healing, Mentale coaching, Spiritueel; mystiek.

Meer over werkwijze

Na een intake gesprek, werk ik vooral vanuit mijn intuïtie en voel waar iemand behoefte aan heeft op dat moment. Met behulp van de vele tools die ik inmiddels geleerd heb erbij, natuurlijk. Ik neem mensen mee op een innerlijke reis naar binnen via (adem)coaching, healing, (soms) contact met overleden dierbaren en oefeningen zoals bijvoorbeeld EFT.
Mijn werk is mijn passie. Een andere passie van mij is het maken van energetische voorwerpen genaamd Orgonites. Dit kan in vele diverse vormen, waarbij werking van de edelstenen die ik gebruik versterkt worden door de o.a. de hars waar ze in gegoten worden. Vele voorbeelden zijn er te zien op mijn website www.ohmathome.nl. Stenen en Orgonites gebruik ik ook regelmatig bij mijn werk.

Opleiding/cursussen

Reiki 1e en 2e graad volgens het Ursui systeem, Deugden yoga docent (Dolfijnwellness), Adem coach (Herleva), Helen uit het hart (Raphaelsbron), Shin Do healing 1e, 2e graad en 3e graad(Jose Manchado), Levensbronnen coach (Het Levenscollege), Mahatma Healing opleiding, Mediumschaps opleiding afgerond 2021 (bij Janneke Leber). Vanaf 2023 mediumschap bij Eric Sweder.

Testimonials

Ademhaling, je denkt er niet over na, tot je ermee aan de slag gaat en ziet en voelt wat voor invloed ademhalingstechnieken kunnen hebben.
Ik werd geattendeerd door een vriendin om een 'cursus' te volgen bij de praktijk van Ansje.
Het eerste consult was al verrassend om te zien wat je met ademhaling kan doen en welke vorm van ontspanning er mogelijk is.
Na een paar consulten kon ik zélf, zodra ik spanning of stress voelde, mijzelf op eenvoudige wijze weer tot rust krijgen.
Dit is echt een fantastische tool, zeker in mijn drukke zakelijke bestaan. Ook is de wijze waarop Ansje ademtechnieken met een healingsessie mixt heel rustgevend en een uitstekend begin van het weekend in mijn geval.
Ik kan daarom Ansje en haar werkwijze, van harte aanbevelen ! Mario L.

Wat een prachtige en liefdevolle healingsessie heb ik van jou mogen ontvangen.Je doet het met zoveel liefde en energetische schoonheid dat dit nog een week resoneerde in mij. Ik vond het ook erg prettig om van te voren eerst met elkaar af te stemmen hoe het met mij gaat en waar mijn eventuele belemmeringen zitten. Dat gaf mij naast je professionele en kundige healing ook een goed gevoel van ‘gehoord’ worden. In plaats van de verwachte vermoeidheid was ik dagen daarna nog energiek. Zelfs mijn oogwit was weer helder en mijn lijf voelde weer rustig. Geweldig!Ik verheug mij al op een volgende sessie. Liefs Miranda G.

Gisteren een ongekend fijne treatment gehad van Ansje Klevering-van Wieringen... lichaam en geest versmelten weer tot een, mooie boodschappen door gekregen en anderhalf uur even van de wereld in diep contact met mijzelf... aanrader voor iedereen die even back to the Source wil komen. Dank je wel voor de prachtige heling, Namasté, Wendy K.


Kaart

Reviews

Els ten Feld

11-11-2022 14:33
Wat een voorrecht om Anna Ansje te leren kennen !!!! Na 3 sessies heeft ze me al zóveel gebracht. Een super lieve invoelende vrouw waar je direct door geraakt wordt. Een aanrader !!!!

Sandra W

26-09-2022 15:18
Ik ben iemand die heel erg in m’n hoofd kan blijven hangen en ik wil graag meer vanuit mijn kern, vanuit mijn lijf gaan leven. Ik heb nu 3 ademsessies bij Ansje gedaan, en dit is voor mij echt de manier om meer connectie met mijn lijf te maken. Ansje zorgt voor een fijne, vertrouwde sfeer en begeleidt de sessies vanuit een voelbare liefde uit haar hart. Ik kon daardoor het analyseren en beredeneren loslaten en helemaal opgaan in mijn ademhaling. In de sessies heb ik blokkades in mijn lijf kunnen loslaten door, er door heen te ademen en dat voelt als een werkelijk loslaten, niet iets dat tijdelijk is. Aan te raden dus!

Lilian V

26-09-2022 15:17
Ik heb een prachtige ervaring met Ansje mogen hebben , de gesprekken en de healing hebben mij enorm geholpen in mijn proces. Zo blij mee. Dank je wel.

mario

28-10-2017 08:23
Het is onvoorstelbaar wat je met ademhalings technieken kan bereiken. Ik heb hier zeer veel baat bij gehad voor zowel ontspanning als bij inspanning. Ansje kan ik van harte aanbevelen. mario

Schrijf een review