GZ psycholoog - Utrecht - Anjo van Lieshout
  • Anjo van Lieshout

  • Utrecht
  • GZ psycholoog
  • € 75,00 per 1 uur

Stuur Anjo van Lieshout een bericht

Boek een consult met Anjo van Lieshout

Delen:

Over / Bio

Mijn naam is Anjo van Lieshout en ik heb een praktijk aan huis, waarin ik samen met andere professionals eerstelijnspsychologische hulp en diagnostisch onderzoek bied aan zowel kinderen, adolescenten als volwassenen.

Na het afronden van mijn doctoraal klinische pedagogiek aan de rijksuniversiteit Utrecht ben ik mijn eigen praktijk gestart in 1989. Een adviesbureau in de psychologische en onderwijskundige dienstverlening. Sindsdien heb ik een opleiding gevolgd tot GZ-psycholoog (2003, BIG geregistreerd). Ook heb ik een opleiding gevolgd tot regressietherapeut (1992) en trainingen in LIFO (1998) en Emotional Focused Therapy (gevorderd, 2015).

Naast behandeling en diagnostiek geef ik trainingen op het raakvlak van psychologie en communicatie. Ik ben gespecialiseerd in leiderschap en coaching, medezeggenschap, projectmanagement, arbeidsomstandigheden. Daarnaast ben ik coach van werknemers in verbeter en verandertrajecten. Tevens houd ik me bezig met supervisie van psychologen en orthopedagogen.

Therapieën

GZ psychologie, Psychologie.

Onderwerpen

Depressie.

Werkwijze

Mentale coaching.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review