It’s Just Therapy
Zangcoach - Vijfhuizen - Anita Sanders
  • Anita Sanders

  • Vijfhuizen
  • Zangcoach
  • € 55,00 per 50

Stuur Anita Sanders een bericht

Delen:

Over / Bio

Drijfveren en je stem.

Coaching obv kernkwaliteiten en drijfveren: Ik combineer daar het gebruik van de stem bij. Jouw stem. Onze stem.

Ik geef workshops en trainingen voor persoonlijk trajecten | gezinnen | teams | docenten en leidinggevenden, over rouw persoonlijke ontwikkeling en conflicthantering.

Enneagramcoach
Jouw enneagramtype brengt jou kernkwaliteiten en hoe jij jouw stem en energie gebruikt in een ontmoeting.
Als ervaren coach geef ik workshops en training in persoonlijke trajecten | gezinnen | teams | docenten & jongeren, over groei, elkaar niet begrijpen, en verdriet.

Website

www.anitasanders.nl

Therapieën

Stemwerk en zangcoaching, Burn-out coaching, Business coaching, Business coaching Amsterdam, Communicatiecoaching, Enneagram, Familieopstellingen, Rouwverwerking, Systeemwerk.

Onderwerpen

Conflicten, Ouderschap, Zelfacceptatie, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Energetisch; healing, Lichaamsgericht, Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

Je krijgt in het leven niet altijd wat je wilt, maar vooral wie je bent. En dat is niet altijd makkelijk, soms zelfs behoorlijk confronterend. Moet je dingen loslaten die je had willen behouden, en weet je niet altijd hoe je lastige situaties moet doorstaan.
Je hebt alles bij je wat je nodig hebt en gaandeweg leren dat ‘valkuilen’ eigenlijk schaduwkanten zijn van niet goed toegepaste kwaliteiten, sterkt je in het besef dat je de antwoorden wel hebt.

Erkenning voor drijfveren.
Na jaren communicatiemanager, en leidinggevende in de zakelijke dienstverlening, kwam ik op interim opdrachten in de non-profit sector steeds vaker in een coachende rol. In 2006 ben ik zelfstandig teamcoach|personalcoach|jongerencoach geworden. Ik deed mijn opleidingen bij de School voor coaching, en het Enneagram.

Zangeres
In 2015 ben ik mijn zangstem bewust gaan gebruiken. Heel erg kwetsbaar voelde dat, maar kwetsbaar durven zijn is eigenlijk mega krachtig. De emoties en interacties die je bij het zingen ontmoet, zijn geweldige bijzondere verbindingen die je nieuwe vriendschappen en prachtige momenten zullen bezorgen.
Muziek (melodie) is een bijzondere schakel tussen ons en de wereld.

Door een sterk vertrouwen in mijn intuitie (het oude weten van mijn ziel), en in de verbinding van de energie tussen mensen, durf ik een hoop los te laten.

Opleiding/cursussen

HBO Communicatie SRM, Middle Management ISW, Conflictbemiddeling School voor Coaching, Teamcoaching School voor Coaching, Enneagramtraining in Nederland Platform EnnegramProfessionals

Testimonials

GEK werd ik van mijn moeder. Dat praten om het praten. Laat mij m’n gang gaan, ja ik doe dingen anders, maar ik weet ze dan ook wel heel zeker dat ik ze wil’. Het gesprek met Anita hielp mij zo goed dat ik moeite had nog een keer aan tafel te schuiven voor een vervolggesprek. Bleek ook wel weer nuttig, want toen konden we het over mijn talenten en kracht hebben. Hoe die met elkaar te maken hebben. Als 8 bleek ik dan wel dominant te zijn in mijn communicatie, toch praat ik lastig over dingen die ik voel en denk. Ik ben beter in handelen, haha..

Dochter van 21 jaar.

Al na het eerste gesprek was er rust en een merkbaar verschil in mijn dochter haar houding. Er kwam een ander kind binnen. En plots door ons inzicht in ons beider enneagramprofiel, konden wij zonder ruzie met elkaar praten. Goh, nooit gedacht dat we elkaar ZO konden zien. het knalt nu nog soms wel, maar ik kan haar beter hebben.

Moeder van 21 jarige dochter

En nog een relatie in een gezin, een zoon en zijn moeder.

Ik vond het goed. Omdat het werkt. Ik liep vast op school, over situaties in de klas die niet gingen zoals ik wilde. Ik haal het liefst 10-en met plusjes (die krijg je bij extra inzet).
Door mijzelf beter te begrijpen.. te oefenen in hoe ik situaties, mijn juf en mijn klasgenoten beter kan begrijpen en iets vergevingsgezinder te zijn kan ik me beter concentreren.

Zoon 11 jaar

Ik vond Anita haar uitleg heel erg verhelderend hoe de typen onderling werken en verbonden zijn.
Goed duidelijk.
De inzichten in het gezin vond ik zeer leerzaam, het gaf mij handvatten waar ik veel aan heb in het gesprek en het begeleiden van mijn kinderen. Blij dat ik hier terecht ben gekomen, ipv bij de psychiater/psycholoog.

Moeder van 11 jarige zoon

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review