Kundalini Yoga Training - Roosendaal - Amudra Madhura
  • Amudra Madhura

  • Roosendaal
  • Kundalini Yoga Training
  • € 15,00 per 1,5 uur groepsles

Stuur Amudra Madhura een bericht

Boek een consult met Amudra Madhura

Delen:

Over / Bio

De belangrijkste woorden voor mij zijn vrijheid en liefde. Mijn leven is nooit saai en normaal geweest, maar juist ondernemend en flexibel. Dat is wat mij anders maakt, gewoon doen wat ik wil , wel doordacht, maar vooral het creëren, uitvoeren en loslaten, daar draait mijn leven om. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te dansen en de natuur in te gaan met mijn hond Diva, elke wandeling verwonder ik me hoe mooi de natuur die dag weer is en weer net iets anders dan gisteren.

Iedereen is zo uniek, met allerlei uitdagingen en hoe je daar mee om gaat dat is nu juist waar ik jou bij kan helpen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je via diverse werkwijzen helpen om weer helemaal jezelf te worden. Misschien weet je niet eens meer wie je werkelijk bent, dan is het de hoogste tijd om jouw echte ik tevoorschijn te laten komen en vrijheid te ervaren.

Mijn openheid en warme energie geeft vertrouwen en zal je uitnodigen om vanuit je hoofd naar je lichaam te gaan en je gevoelswereld te herontdekken. Daardoor zal je bewustzijn zich verruimen en zullen er facetten van jou naar boven komen waarvan je niet eens wist dat jij ze had.

Ik ben al vanaf mijn 20ste ondernemer, al vroeg wist ik dat dit het juiste pad voor mij zou zijn. Zelf de verantwoording nemen voor alles wat ik wil neerzetten en de vrijheid hebben om dat te doen wanneer ik wil. Ik heb diverse bedrijven gehad en altijd stonden deze in het teken van dienstbaarheid naar anderen.
Door al deze stappen gedurende 27 jaar is er een totaalpakket ontstaan. Ik ben geen standaard leraar of coach, maar denk en handel juist outside the box. Zoals ik eruit zie ben ik ook, een beetje anders dan anderen. Niet zweverig maar juist met mijn beide voeten stevig op de aarde, goed in balans en daardoor erg verbonden met alles en iedereen om mij heen, zichtbaar en onzichtbaar. Altijd handelend vanuit mijn intuïtie en gevoel met daarbij de kennis die ik heb vanuit studies en opleidingen.

Vooral in mijn lessen laat ik altijd weten dat nederigheid voor mij belangrijk is, vanuit een open en warm hart bereik je de ander zoveel beter dan via strikte regeltjes en dingen moeten. Alles wat ik je leer of meegeef hoeft niet jouw waarheid te zijn, daarom is het belangrijk om altijd zelf goed te blijven voelen. En dat voelen is nu juist wat zich ontwikkelt als je bij mij vrijheidstrainingen gaat volgen. Kunnen voelen is zoveel belangrijker dan alle kennis die je vanuit boeken en studies in je hoofd stopt.

Mijn bewustzijnsverruiming heeft mij gebracht naar totale openheid en vrijheid op velerlei gebied. En dat is wat ik jou ook graag wil laten ervaren.

Een hartegroet vanuit liefde en vrijheid,

Amudra

Therapieën

Kundalini Yoga Training en Workshops, Ademtherapie, Body Mind therapie, Burn-out coaching, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Burn-out preventie, Burn-out therapie, Coaching, Coaching via Skype/Zoom, Corona stress behandeling, Corona stress therapie, Counseling, Depressie behandeling, Enneagram, Gedragstherapie, Leefstijlcoaching, Levenstherapie, Lifecoaching, Mannencoaching, Meditatie , , Online mindfulness & therapy, Online therapie, Online trainingen en workshops, Therapie, Therapie online, vind een therapeut, Voedingsadvies, Yoga, Yogacoaching, Yogaretreats, Yogatherapie, Zelfcompassie training.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, adoptie, Afgewezen, Afwijzing, Agressie, Allergie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Anorexia, , Balans, Belemmerende overtuigingen, Bewustwording, Bewustzijn, Bewustzijns ontwikkeling, Bijna dood ervaringen, Bindingsangst, Blokkade, Blokkades, Boosheid, Boulimia, Burn out, Claustrofobie, Conflicten, Contact met lichaam, Contact met mezelf, Corona stress, depressief, Eenzaamheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Eigenwaarde, Emotioneel, Emotionele blokkades, Energetische blokkades, Energietekort, Faalangst, Fobieen, Futloos, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gedachten, Gedragspatronen, Gezondheidsproblemen, Grenzen aangeven, Groei, Hoog ademen, Hyperventilatie, In hoofd zitten, Innerlijke kracht, Innerlijke strijd, Intuitieve ontwikkeling, Inzicht, Kundalini, Laag zelfbeeld, Levensmissie, Levensvragen, Lichaamsbewustzijn, Lichamelijke stress, Loslaten, Mentale spanningen, Missie/passie vraagstukken, Negatief zelfbeeld, Negatieve gedachten, Nerveus, Obesitas, Onrust, Onverwerkte emoties, Onverwerkte ervaringen, Onzekerheid, Overgewicht, Perfectionisme, Persoonlijke ontwikkeling, Potentieel, Psychische klachten, Psychosomatische klachten, Relatiebreuk, Schaamte, Sexualiteit, Somberheid, Spirituele ontwikkeling, Transformatie, Zelfacceptatie, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen, Zielsmissie.

Werkwijze

Psychologisch; Coaching, Fysiek (aanraking), Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Mystiek/Pyschologisch, Non dualiteit; eenheidsbewustzijn, Yoga; yogatherapie.

Meer over werkwijze

Om echt vooruitgang te kunnen boeken in het opschonen van je lichaam en geest is er een traject nodig. Losse sessies zijn goed voor een snelle verlichting maar daarna val je snel weer terug in oude patronen. Een doelgerichte aanpak om alle aspecten aan te pakken.

Laat jouw reis naar Vrijheid vandaag beginnen !

We beginnen bij de basis en werken samen verder om op een zachte manier jouw reis naar vrijheid op te gaan. Door mijn jarenlange ervaring heb ik de ideale pakketten samen kunnen stellen. Wil je alleen een begin.......of ga je er helemaal voor?

Om een goede keuze te kunnen maken bied ik je per telefoon een GRATIS 30 advies gesprek aan.

Ik heb 3 trainingen waar je uit kunt kiezen en daarnaast 1 speciaal voor mannen. De basis training zorgt ervoor dat je herkent wie je bent en waarom jij op bepaalde manieren reageert. Daarnaast beginnen we daar met opruimen van oude beperkende patronen in je leven. Natuurlijk is de basistraining nog maar het begin van je verandering, daarom is het verstandig om voor de plus training te kiezen. Daarin gaan we een stapje verder door ook via diverse privé ademsessies je cellen te ontdoen van alles wat niet meer bij je past. Een waardevolle aanvulling omdat je door op de juiste manier te ademen 70 % van je lichaam kunt detoxen. En als je er echt voor wilt gaan, je leven nu eindelijk eens anders wilt inrichten en het oude achter je laten, dan kies je voor de VIP training. Het zal je openen en je energie zal veranderen zodat iedereen jouw verandering zal zien.

We gaan deze reis naar Vrijheid samen aan, ik begeleid je tijdens je hele proces. De mensen die mij kennen zullen beamen dat je in mijn nabijheid jezelf totaal kunt ontspannen en je vrij voelt om open te zijn en je vol vertrouwen te laten vallen in overgave.

De speciale VIP training voor mannen is nog iets uitgebreider, de specifieke uitdagingen waar mannen in deze tijd tegenaan lopen worden hierin ook meegenomen. Denk aan relatie, omgang met vrouwen en mannen en seksualiteit.

De prive sessies in de trainingen zijn in mijn ruimte in Hoeven of in overleg bij jou thuis, de groepssessies zullen in Roosendaal, Dordrecht of Etten Leur zijn.

Het merendeel van deze trainingen kunnen we nu ook als onlinesessie via Zoom doen. Gemakkelijk als je wat verder weg woont en nu tijdens de Corona maatregelen.

Opleiding/cursussen

Kundalini yoga -KRI
Journey Therapy - Brandon Bays
HBO Voedingsdeskundige


Testimonials

Jeetje... Van haar kan je wat leren! Eigenlijk is het niet in woorden te beschrijven en moet je het voelen... Haar puurheid, kennis, oneindige geduld, liefde, warmte, openheid, zachtheid,... . Telkens opnieuw met een open warme blik en heerlijke armen om je in te sluiten.
Een buitengewoon bijzondere vrouw! - Babsy -

Een liefdevolle, warme, mooie, en zeer wijze vrouw, die haar kennis overbrengt op een heldere toegankelijk manier met humor.
De workshops en lessen zijn voor mij eye openers en brengen mij dichter bij wie ik werkelijk ben.
Amudra werkt vanuit haar hart.
❤️Wilma

Amudra heeft een bepaalde vibe om zich heen, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Alles mag er zijn, zonder oordeel. Ze kan je alles leren op het vlak van gezond leven, of het nu met voeding is, of het loslaten van belemmerende overtuigingen. Dankzij Amudra's inzet, heb ik van alles los mogen laten en ervaar ik nu een diepgaande rust die ik nog nooit eerder heb gekend. Absoluut een aanrader om eens een workshop bij te wonen, of om de gehele retreat te doen ! - Roel -

AmudraMadhura is een warme, zachte en liefdevolle vrouw die met heel veel passie en plezier haar Kundalini lessen geeft. Daarnaast heeft ze veel humor en is altijd vrolijk. Ik ga altijd graag naar haar gezellige lessen toe.
Tijdens de ademhalingssessies biedt Amudra veel veiligheid waardoor je je makkelijk kunt ontspannen en overgeven. Het is een prachtig mens met wie ik ook erg graag samenwerk!
Satnam🙏
Brigitte Bol

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review 

Website

https://amudramadhura.com/