Holistisch therapeut - Steenwijk - Alina Mihaela
  • Alina Mihaela

  • Steenwijk
  • Holistisch therapeut
  • € 30,00 per 1 uur

Stuur Alina Mihaela een bericht

Boek een consult met Alina Mihaela

Delen:

Over / Bio

Heeft u al langere tijd gezondheidsklachten en knapt u maar niet op? Of voelt u zich moe en lusteloos? Maak dan een afspraak om uw klachten op een natuurgeneeskundige manier te beoordelen en te laten behandelen. U zult in veel gevallen meer inzicht krijgen in uw gezondheidssituatie en hoe deze te verbeteren is. Over onze onderzoeksmethoden en diverse behandelingen leest u hier meer.
Mijn naam is Alina Mihaela Dragan en ik ben in oktober 2017 mijn praktijk gestart. Misschien spreken we elkaar binnenkort, maar eerst zal ik alvast iets over mijzelf vertellen

Mijn jeugd in Roemenië
Ik ben in Boekarest, Roemenië in 1981 geboren. Mijn moeder werkte als doktersassistente in een ziekenhuis in Boekarest en mijn vader was ambulancechauffeur en zijn beiden nu gepensioneerd. Ik heb een fijne jeugd gehad, maar miste mijn ouders vaak omdat ze het erg druk met hun werk hadden en soms zelfs voor spoedgevallen ’s nachts opgeroepen werden. Ik had daar destijds niet veel begrip voor. Nu begrijp ik dat beter.

Passies voor boeken en gymnastiek
Tijdens mijn schooltijd ontwikkelde ik een passie voor boeken en heb ik de hele bibliotheek van mijn ouders gelezen. De meeste boeken gingen over gezondheid of waren studieboeken over anatomie, medicatie en behandelprotocollen.

Mijn grootste passie was in die tijd gymnastiek en ik beoefende de sport op een hoog niveau. Helaas kon ik de intensieve trainingen na een trainingsongeluk niet meer volhouden en ben ik mij gaan concentreren op de studie. Na de middelbare school heb ik een opleiding tot boekhouder gedaan en een aantal jaar later ben ik getrouwd en hebben we twee kinderen gekregen, een dochter en een zoon.

Van vakantie naar wonen in Nederland
Na mijn scheiding heb ik een korte vakantie (dacht ik toen) bij een vriendin in Nederland doorgebracht. Ik ben meteen verliefd geworden op dit prachtige land en vond de meeste mensen heel erg aardig. Meteen voelde ik mij hier thuis en wilde hier graag een toekomst opbouwen samen met mijn kinderen.

In 2006 ben ik naar Nederland verhuisd en heb ongeveer vier jaar in Amsterdam en twee jaar in Zaandam gewoond. Met de Engelse taal kon ik mij prima redden in Amsterdam en ik had ook snel diverse baantjes gevonden. De Nederlandse taal heb ik via een cursus NT2 geleerd en leer elke dag nog bij.
In de loop van die periode heb ik vanwege gezondheidsklachten een reiki-master geraadpleegd. Omdat hij mij zo goed geholpen had, wilde ik heel graag een studie doen om mijzelf, maar ook andere mensen te helpen. Ik heb bij hem een opleiding van anderhalf jaar gevolgd tot ‘leraar holistisch en energetisch masseur’. Toen deze opleiding was afgerond ben ik een praktijk gestart.

In 2012 zijn we naar Uffelte verhuisd, een prachtig Drents dorpje, maar voor mijn kinderen was de afstand naar school wat lastig. We hebben in 2015 besloten om naar Steenwijk te verhuizen waar we nu met veel plezier wonen. Ik heb hier een nieuwe liefde ontmoet, die mijn grote steun en toeverlaat is. Met hart en ziel ondersteunt hij mij bij het opzetten van mijn praktijk.

Therapieën

Holistische therapie, Massage, Massage therapie, Natuurgeneeskunde.

Onderwerpen

Chronische vermoeidheid, Eetproblemen, Eetstoornis, Fysieke balans, Fysieke klachten, Gezondheidsproblemen, Lichamelijke stress, Lusteloosheid, Stress, Zelfontplooiing, Zelfvertrouwen.

Werkwijze

Lichaamsgericht, Fysiek (beweging), Lichaamsgericht, Met apparaat.

Meer over werkwijze

Heeft u al langere tijd gezondheidsklachten en knapt u maar niet op? Of voelt u zich moe en lusteloos? Maak dan een afspraak om uw klachten op een natuurgeneeskundige manier te beoordelen en te laten behandelen. U zult in veel gevallen meer inzicht krijgen in uw gezondheidssituatie en hoe deze te verbeteren is. Over onze onderzoeksmethoden en diverse behandelingen leest u hier meer.

Vitaal door het leven
Dat klinkt eenvoudiger dat het vaak blijkt te zijn. De visie van SanaVital is dat het zeer zeker wel kan. Door de symptomen van klachten te herkennen, te testen en te behandelen zal men zich uiteindelijk fitter en meer in balans voelen.

Samen werken aan herstel
Onze praktijk heeft diverse onderzoeksmethoden en behandelingen, allemaal gebaseerd op natuurgeneeskundige principes en volgens holiststische inzichten.

Naast ons advies en behandeling zal u zelf natuurlijk ook uw steentje bij moeten dragen. Niets gaat vanzelf weten we inmiddels allemaal. Daarom ook: SanaVital; samen werken aan herstel.

SanaVital natuurgeneeskundige praktijk is geregistreerd bij BATC. Met een BATC therapeut heeft u de zekerheid van een kwalitatieve, natuurgerichte vorm van zorg. U kunt er meer over lezen op www.batc.nl.

Beroepsverenigingen

BATC

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review