It’s Just Therapy
Loopbaan coach - Eindhoven omgeving - Alexander
  • Alexander

  • Eindhoven omgeving
  • Loopbaan coach
  • € 105,00 per 1,5 uur (soms aanvullend vergoed)

Stuur Alexander een bericht

Delen:

Over / Bio

Zonder beweging geen verandering!
Motto:
'Wie vanuit zijn kwetsbaarheid de kracht vindt om (naast wat we al weten en doen) de diversiteit te omarmen en durft los te laten, zal een nieuwe wereld ontdekken waarin competenties twijfel, nieuwsgierigheid, luisteren en onzekerheid sleutels zijn om aan een nieuwe toekomst te werken, een waarbij stress en angst geen belemmeringen meer zijn maar een uitdaging die je vol positieve energie durft aan te gaan!

Vakgebied (individueel) coach/consultant/traject ondersteuner, instructeur en (coach en loopbaan)adviseur.Hulp nodig bij stress of juist voorkomen hiervan, angststoornissen, trauma's? Ook ondersteuning/aansluiting vanuit de basis bij je eigen deskundige of therapeut is mogelijk, hierbij neem ik je mee de natuur in, maak gebruik van stukje Mindfulness, ademhalingstechnieken in combinatie met beweging en stabiliteit.
Werkgebied veelal buiten wat u rust geeft, waarbij u nieuwe creativiteiten ontwikkelt en nieuwe energie opdoet! Hiermee creëer je je beweging en dat lijdt tot de gewenste (innerlijke)veranderingen.

Specialisatie:
Coaching
Mindful (Trail)Run en walk
Ademhaling
Beweging
Timeline Therapie
Hypno-Therapie
Loopbaan adviseur/coach

Deskundigheid en kunde:
-Master NLP en Master Coach
-Mindful Run instructeur

Website

https://www.mindfulrun.nl/meierijstad

Therapieën

Loopbaan coaching, Bewegingstherapie, Burn-out coaching, Coaching, Counseling, Hypnose, Hypnotherapie , Intake consult, Life coaching, Loopbaan coaching, Meditatie Training, Mindfulness, NLP, Reiki 2, Reiki 1, Slaapcoaching, Teamcoaching, Vitaliteitscoaching, Yogacoaching.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Burn out, Fobieen, Hoofdpijn en migraine, Hoog ademen, In hoofd zitten, Keuzestress, Lichamelijke stress, Loopbaanbegeleiding, Midlifecrisis, Paniekaanvallen, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Spirituele ontwikkeling, Stress, Timemanagement, Voelen.

Werkwijze

Fysiek (beweging), Creatief, Fysiek (beweging), Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit, Psychologisch; Coaching.

Meer over werkwijze

Mindful Run en NLP werkgebied in de natuur.
Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het hardlopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel hardlopers ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je in ademt, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het hardlopen.

Hardlopen & Wandelen op ieders niveau en voor iedere leeftijd heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'.


Vaardigheden Mindful / NLP
Verdieping Rapport
Verdieping submodaliteiten
Taalpatronen en Metaforen
Multi-level Communication
Satir-categorieën
Strategieën en Modelleren
Waarden
Neurologische Niveaus Dilts
Meta Programma's
Waarde-hiërarchieën
Meta-Frames en S.O.M.
Oplossen van conflicten
NLP Technieken
Chain of Anchors
TOTE Model
Strategieën Installeren
Drop Down Through Technique
Verdieping Time Line Therapy®
Mapping Across

Beroepsverenigingen

Nationaal en internationaal erkend
MindfulRun
Internationaal Erkend
SenSolid hecht hoge waarde aan kwaliteit. Onze NLP Master Practitioner is dan ook internationaal erkend door The American Board of NLP (ABNLP), The American Board of Hypnotherapy (ABH), The International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP).

Het logo van de American Board of NLP (ABNLP)
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH)
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP)
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP)

Opleiding/cursussen

Nova Vista opleidingsinstituut (Noloc Erkend)opleiding tot loopbaancoach
SenSolid Academie (Master practitioner en coach NLP/Hypnose/Reiki II)
Mindful Run Nederland Academie
Avans Hoge School bedrijfskunde ad Den Bosch

Testimonials

Willie van den Bergh (donderdag, 20 december 2018 09:44)

Gisteren mijn laatste cursusdag Mindful Run gehad bij Alex van Hedel in de gemeente Meierijstad Nabij eindhoven plaats: Schijndel.
Was zeer interressant en leerzaam , het heeft veel bij mij los gemaakt .
Ik ga nu zelf op eigen kracht hiermee door om mezelf , nog verder te ontwikkelen en te verdiepen.
Alex heeft mij de stap en de kracht gegeven om hiermee door te gaan.
Heb 5 ontzettende gave weken gehad en zal hier nog lang aan terug denken.
Mindful past echt bij mij , voelt zo ontzettend fijn.

Ik ga dit gevoel en ervaring ook door geven aan mensen die ik ken en hiervoor open staan.
Tot slot een gaaf t-shirt gekregen , wat ik omgedoopt heb tot mijn wedstijd t-shirt.
Zodat ik tijdens mijn vele wedstrijden de aandacht kan trekken op mindful.
En ben er trots op dat ik dit mag en kan dragen .

Helga Janssen
12-december 2018

Ik heb Alex leren kennen als een gedreven, sociale en loyale (people) manager. Door zijn ingetogen persoonlijkheid weet hij mensen aan zich te binden. Hij neemt ruimte om zaken te beschouwen, stelt zijn oordeel uit, is kritisch en gaat aan de slag als hij overtuigd is dat hij het juiste doet. Dat zorgt voor vertrouwen in de samenwerking. Alex is daarmee betrouwbaar. Iemand die doet wat hij zegt en wellicht iets meer mag zeggen wat hij allemaal doet. Maar Alex, ook bescheidenheid is een mooie eigenschap.


Christian Mathijssen

5 september 2018,
Ik heb het genoegen gehad met Alexander als studie/trainingsmaatje te kunnen werken.
In zijn rol als Coach is hij goed in staat procesmatig naar dingen te kijken en op de juiste manier over te brengen. Vanuit zijn enthousiasme en entrepreneurship zet hij de mensen aan tot actie. Het is zijn vriendelijke en ambitieuze houding die snel wordt opgepakt waardoor hij iedereen meekrijgt.
Binnen onze groep heb ik veel van hem kunnen opsteken, en ik kan hem van harte aanbevelen voor als Coach en Trainer.

Joop Bergman, 3 maart

Alexander heb ik leren kennen als iemand met een visie en zeker op sportief gebied om te excelleren. Alexander is een persoon met social skills waardoor hij mensen kan motiveren. Ik ben Alexander dankbaar als persoon met de wil om te presteren.

Kaart

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven.

Schrijf een review