Persoonlijk leiderschapscoach - Schijndel - Alexander van Hedel
  • Alexander van Hedel

  • (2)
  • Schijndel
  • Persoonlijk leiderschapscoach
  • € 75,00 per 1 uur (soms aanvullend vergoed)

Stuur Alexander van Hedel een bericht

Boek een consult met Alexander van Hedel

Delen:

Over / Bio

Bij Mindful Perspectief geloven we dat Vitaliteit en Gezondheid in werk & Leven belangrijk en waardevol is. Het hebben van werk draagt bij aan inkomen, structuur, contact, waardering, ontwikkeling en zingeving. Gebruik de kracht van werk!
Als ondernemercoach en begeleider staan wij in deze moeilijke tijd klaar voor je met - online en offline coaching. Heb je behoefte aan behandeling van je hulpvraag of wil je even sparren, reflectie & ontspanning ? Boek nu bv je sessie online of offline. Veilig vanuit professie. We zijn aangesloten bij de Vitaliteitsgroep en werken samen met Power4People. We bestrijken met meer dan 20 locaties, heel Nederland.

Jij verdient toch ook om weer richting en verwondering in je leven te krijgen? Weer meer kunnen voelen? Meer jezelf kunnen zijn of heb je moeite met grenzen stellen en je behoeftes te uiten? Ervaar je zelfs wel eens depressieve gevoelens of terugkerende patronen? Of zijn er al Stress, Burn-Out of zelfs Bore-Out signalen? Maar weet je dat je diep van binnen dat bruisende, levenslustige en zelfvertrouwen gewoon hébt? Als je dit leest dan ben je al bereid om echt naar jezelf te kijken en heb je al de eerste stap gezet op de weg van je hoofd naar je hart! Dan zit je bij mij op je plek. Stap twee is dan: boek een gesprek met mij!

Ik kan je steunen en met je meelopen, gelijkwaardig. Ik werk praktisch, laagdrempelig, psychologisch, spiritueel, lichaamsgericht niveau en maak gebruik van methodes als mindfulness, lichaamsgerichte psychotherapie, hypnotherapie en NLP met reading en healing kracht. Dit voor je leven en je loopbaan! Samen komen we tot de kern en je komt dichter bij je gevoel. Ik ben zelf ook door waardevolle verdiepende (spirituele) processen gegaan die me veel inzicht en kracht hebben gegeven dus kan je niet alleen vanuit mijn opleidingen bijstaan, maar ook vanuit mijn eigen levenservaring.

Mijn achtergrond en bio: tijdens een reis door Nepal, een expeditie naar de Mount Everest, kwam ik in aanraking met sherpa's en monniken die een levensstijl onderhielden wat staat op yoga en mindfulness (meditatie en leven). Ik verbleef enige tijd in een internationaal gezelschap van interessante mensen, topsporters van het leven. Voor mij was bewegen in de bergen ' het loslaten van de normale gebaande paden van het leven'. Daar was ik goed in. Toch had ik het diep in mijn hart nog nooit echt intens ontdekt. Hoewel dat de trektocht goed voorbereid was, ik in een topconditie verkeerde had ik het toch zwaar. Op de derde dag spookte er van alles door mijn hoofd door vermoeidheid en disbalans in mijn energiehuishouding. Ik vroeg aan mijn hoofdsherpa: 'hoe ver en hoe zwaar is de tocht morgen?. Eerst kreeg ik geen antwoord. Ik dacht, hij heeft mij niet gehoord. Dus ik stelde de vraag nog eens. Deze trotse en kundige sherpa schudden zijn hoofd, keek mij aan en spark met de woorden: Vandaag is vanfdaag en morgen is morgen! . Hoewel ik op dat moment echt totaal niets met dat antwoord kon bleef het toch de helen dag en nacht in mijn hoofd spoken. De volgende ochtend waaren we el anekel uren op pad. Plots stond de sherpa waar ik gisteren mee sprak stil en reikte mij zijn hand? Onbewust gaf ik mijn hand. Hij trok zo hard, dat ik een meter naar voren schoot! Waarom deed hij dat? Het antwoord was meteen duidelijk. Direct achter mij viel ee lawine van sneeuw en stenen naar beneden. ! De sherpa omhelsde me en sprak nogmaals de woorden uit: Vandaag is vandaag en morgen is morgen! Hier is het kwartje voor ij echt gevallen! De kunst van nu is om te leven, beleven en voelen, in het hier en nu! Het ging ineens niet meer om resultaat en prestatie en de beste en snelste te hoeven zijn!
Hier is mijn fundering geboren om o.a. Burn-out of zelf Bore-out te voorkomen, Verkeerde Stress te voorkomen en belemmerende gedachtes of gewoontes te elimineren. Ik ging daarna Mindfulness/ NLP/ Coaching studeren en kwam zelf (opnieuw)in beweging! Dit kan jij ook! Ik help je daar graag bij. Ik wil naar je luisteren, steunen en met je meelopen! Het enige wat je nu nog hoef te doen is een afspraak te boeken! Niet morgen maar probeer het nu, anders gebeurd het waarschijnlijk niet meer!
Mindful Perspectief, mijn trots, mijn bedrijf heb ik vorig jaar voor jouw in de markt gezet. Ik maak daarbij gebruik van mijn ervaring uit mijn verleden en vanuit het dagelijkse leven. Ik werk met drie ankerpunten Verbondenheid, Kracht en Toewijding. Voor leven en loopbaan.
Loop je even vast, was je een doorzetter of ben je het nog maar weet je even niet hoe? Net als de (ex)Topsporter, (oud)Marinier, ondernemers net als ik, of juist die werknemer die vooruit wil! Loop je nu bijna of echt helemaal vast?
En heb je daarbij even geen zin in een psychologen praat, maar wel tijd om in gesprek te komen om je leven weer een boost te geven! Neem dan ASAP contact met me op.
Jij bent vastgelopen, maar wil weer jezelf ontwikkelen, (opnieuw) beter worden in je werk, Meer energie en werkplezier, dan is het tijd voor een nieuwe stap! Je balans Privé en werk weer terugvinden! Neem dan ook contact met mij op voor een oriënteerend kennismakingsgesprek.
Volgens onderzoek loopt één op de vijf werknemers het risico op een burn-out, maar over bore-out wordt een stuk minder gesproken. Toch is een bore-out net zo funest voor je gezondheid en je werkplezier.
Nu verveelt iedereen zich natuurlijk wel eens op het werk, maar wanneer je voortdurend eentonig of weinig uitdagend werk moet doen, loop je de kans om zo moe en doodongelukkig te worden dat je zelfs dat eenvoudig werk niet meer voor elkaar krijgt. Bovendien doen mensen met een bore-out vaak uitschijnen dat ze het razend druk hebben, omdat ze zich onterecht schamen dat ze zich vervelen. Werk moet volgens de algemene opinie namelijk een aaneenschakeling zijn van uitdagende taken die leiden tot zelfontplooiing, niet één of andere saaie job die jij niet eens krijgt klaargespeeld. Jij vraagt en wij kijken naar de mogelijkheden!

Ik werk graag Creatief, Preventief, Opluchtend en vooral stress verminderend. Deze combinatie van Mindful Perspectief en bewegen is een krachtig recept zonder medicijnen.
Ik zeg:
Zonder actie tot beweging geen verandering!
Motto:
'Wie vanuit discipline en vertrouwen de actie tot beweging terug vindt, om naast ons huidige gedrag en kennis, de verschillen te omarmen en durft los te laten, zal een nieuwe wereld ontdekken waarin competenties twijfel, nieuwsgierigheid, luisteren en onzekerheid sleutels zijn voor je ideale | carrière| vrijheid | levens perspectief, waarbij stress en angst geen belemmeringen meer zijn, maar een uitdaging en kracht! Zelf heb ik dit ervaren en geleerd van mijn inspiratiebron en coach!

Heb jij vragen waar je mee blijft zitten of heb je de belemmerende blokkades die echt parten spelen en spelen dit soort vragen door je hoofd? Zou je hier eens over willen sparren tijdens een vrijblijvend Carrière-Balans gesprek? Ik plan graag een afspraak met je in!
Of heb je andere vragen of kwesties over Werk en Privé dan ben ik ook zeer, zeker bereid om naar je te luisteren om de dilemma's samen met je in kaart te brengen, zodat we vitaal naar een mooi nieuw perspectief kunnen gaan werken.

Je kunt bij Mindful Perspectief ook terecht voor:
•. Vitaal loopbaan carrièreadvies en begeleiding en Ontwikkeling
•. Vitaal beweging en ontspanning met Mindful bewegingstraject.
•. Mindful Rouw | Verliesverwerking. Individueel als groep coaching en training.
• Diverse workshop en trainingen op maat voor (loopbaan - carrière)ontwikkeling en andere
levensvragen waarbij denkt vast te gaan lopen.
* Hypnotherapie. Hiermee gaan we op zoek naar je belemmerende gedachtes en angsten om deze aan te pakken en waar mogelijk te elimineren.
*Yoga/meditatie/mindfulness trainingen brengen je nieuwe inzichten, creativiteit en energie en levenslust.

Werkwijze voorbeeld:
Laagdrempelig door constructie van Mindful Run, Korps Mariniers, Yoga, NLP en Loopbaan Advies en Coaching.
Elk traject begint met een goed gesprek (vaak is dit al voldoende voor je eerste stappen vooruit) dit kan online, face-tot face of tijdens een wandeling. Niet voldoende? Dan gaan we gewoon verder en duiken dieper in deze stof. Samen onderzoeken we ‘wat is de situatie', welke vraag heb je, hoe zou je geholpen willen worden en wat zijn je verwachtingen? We gaan je kwaliteiten in kaart brengen, je talenten ontdekken, wat kun je, waar liggen je interesses, waar krijg je energie van? Met de antwoorden uit dit koersenonderzoek komen we bij de vraag ‘wat wil je bereiken’ en waar ligt je loopbaandoel?
Wanneer gewenst help ik ook met zaken als je nieuwe moderne CV, vacatures zoeken, contacten leggen, (leren) solliciteren en gesprekstechnieken. Ook netwerken en omgang met socialmedia, kan tot de mogelijkheden horen. Als (oud) marinier en (ex)topsport deelnemer help ik je om ook deze trotse mensen in beweging te zetten!
Elk traject is maatwerk. Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op met me op en stel je vraag!

Therapieën

Persoonlijk leiderschap, Bewegingstherapie, Burn-out coaching en vitaliteits coaching, Coaching, Counseling, Hypnose, Hypnotherapie, Lichaamswerk, Lifecoaching, Loopbaan coaching, Meditatie , Meditatie Training, Mindfulness, NLP, Personal coaching, Persoonlijk leiderschap & vitaliteits coaching, Reiki 2, Reiki 1, Teamcoaching, Vitaliteitscoaching, Yogacoaching.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Ambitie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angst- sociale angst, Angsten, Balans, Belemmerende overtuigingen, Beroepskeuze, Blokkades, Boosheid, Burn out, Faalangst, HSP - hooggevoeligheid, In hoofd zitten, Keuzestress, Lichamelijke stress, Loopbaanbegeleiding, Paniekaanvallen, Spirituele ontwikkeling, Stress, Timemanagement, Verslaving, Voelen, Zelfvertrouwen, Zingevingsvragen.

Werkwijze

Fysiek (beweging), Creatief, Fysiek (beweging), Mentale coaching, Mindfulness; meditatie; non dualiteit.

Meer over werkwijze

(Loopbaan)advies gecombineerd met Mindful Run en NLP werkgebied ook in de natuur, tijdens een wandeling of een Runsessie!
Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het hardlopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Jij brengt in wat er speelt en daar kijken we naar. Ik 'volg' jou in jouw proces en we doen (afhankelijk van wat er speelt) mindfulness oefeningen, ademhalingsoefeningen, lichaamsgericht werk, bewegen, voice dialogue en vooral je innerlijk kind wordt herontdekt, dit werkt om je eventuele blokkades op een veilige manier op te lossen. Ik geef je ook praktische tools en inzichten.

Belangrijk is wel dat je echt bereid bent echt naar jezelf te kijken en te voelen. Dit betekent soms ook dat er gevoelens uit je verleden opkomen of dat oude emoties op borrelen (boosheid, wanhoop, verdriet). Ik bied je daarvoor, zonder oordeel, alle ruimte. Vervolgens leer je deze om deze te integreren zodat je meer 'heel' bent en meer kracht voelt om je eigen ruimte in te nemen en een gelukkiger leven te leiden.

Mensen omschrijven mij als warm, hoogsensitief, iemand met een groot inlevingsvermogen, eerlijk, geestig, betrouwbaar en ook nuchter, liefdevol, krachtig, professioneel en bovenal zonder oordeel. Ik zal niet schromen om ongeziene (schaduw) zaken aan het licht te laten komen.

Als je bij mij een mindfulness-sessie of een traject boekt dan krijg je een gedegen programma waarin je o.a. diverse mindfulness oefeningen krijgt met reflecties. Reflecteren is jezelf een spiegel voor houden. Je ontwikkelt jezelf waarbij je bent verzekerd van groei, inzicht en resultaat!

Intake: gratis
Traject
Prive: 1,5 uur / €95,- incl. btw
Privé traject: 6 sessies a 1,5 uur / € 550,- incl. btw (inclusief thuisoefeningen, tips)
Voor andere of zakelijk (loopbaan)trajecten zie ook www.mindfulperpsectief.nl of neem contact op via info@mindfulperspctief.nl

* eventueel factuur op je onderneming
Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel mensen ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt, zelfs topsporters. Binnen Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je in ademt, hoe meer zuurstof en minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn. Dus meer rust. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond.

Beweging zowel mentaal als fysiek is belangrijk. Bewegen op ieders niveau en voor iedere leeftijd heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig bewegen helpt preventief bij een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter te veel prestatiedoelen op. Mindful Bewegen leert je, hoe je volop van het bewegen kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'.

Vaardigheden:
Goed gesprek / vertrouwen / openheid / eerlijkheid
Mijn gereedschap gebruik ik uit mijn ervaringen en uit mijn studies zoals
Mindful / NLP
Verdieping Rapport
Verdieping submodaliteiten
Taalpatronen en Metaforen
Multi-level Communication
Strategieën en Modelleren
Waarden
Neurologische Niveaus Dilts
Meta Programma's
Waarde-hiërarchieën
Meta-Frames en S.O.M.
Oplossen van conflicten
NLP Technieken
Chain of Anchors
TOTE Model
Strategieën Installeren
Drop Down Through Technique
Verdieping Time Line Therapy®
Mapping Across
en nog veel meer

Beroepsverenigingen

Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP)
Internationaal erkend 'The American Board of NLP (ABNLP)
The American Board of Hypnotherapy (ABH),
NOLOC
StiR
Mindful Run Nederland
VistaNova School voor Coaching, loopbaan en Leiderschap
NOLOC beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches


Ik bezit de certificaten met logo van:
Het logo van de American Board of NLP (ABNLP)
Het logo van de American Board of Hypnotherapy (ABH)
Het logo van de International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (INHNLP)
Het logo van de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP)

Opleiding/cursussen

Nova Vista opleidingsinstituut (Noloc Erkend)opleiding tot loopbaancoach,Academie (Master practitioner en coach NLP/Hypnose/Reiki II)
Mindful Run Nederland Academie
Avans Hoge School bedrijfskunde ad Den Bosch
Defensie (Korps MAriniers)
Justitie (leidinggevende in het gevangeniswezen)

Testimonials


Roger
Alex van Hedel ken ik als een zeer gedreven therapeut/ loopbaancoach die de patiënt centraal stelt. Wat zijn de wensen en behoeften en in hoeverre is dat realiseerbaar. Alex van Hedel is daarin zeer creatief om tot oplossingen te komen met een plan van aanpak en zo de patiënt meer inzicht te geven in zijn of haar mogelijkheden om de gestelde doelen te bereiken. De samenwerking met Alex van Hedel is zuiver in aanpak en daarbij is Alex een deskundige die zijn werk serieus en verantwoord uitvoert. Verhelderend in de dialoog en Alex stelt zich daarbij meedenkend en flexibel op. Ik kan dan ook Alex van Hedel van harte aanbevelen indien mensen met een hulpvraag zitten.

Ugur Sahin
Ik heb Alexander van Hedel | als Life + Loopbaan coach van ‘MindfulPerspectief.nl’ voor "doorzetters" leren kennen. Hij helpt je daadwerkelijk groeien in de ideale carrière, vrijheid & leven. Alexander is zelf een echt doorzetter en ervaringsdeskundige. Op zijn website ‘www.mindfulperspectief.nl kun je beleven wat Alexander ook voor jouw kan betekenen. Heb je in je jongere loopbaan topsport bedreven? Alles aangepakt waar je maar kon. 200% gegeven, steeds nieuwe uitdagingen aangegaan, steeds grenzen verlegd? In het hier en nu voelt het plots toch anders! Je denk nu misschien wel dat je er alles al aan hebt gedaan, Je passie lijkt weg te meppen, je ziet momenteel geen uitdaging meer maar je moet nog zo lang! Wat nu....? Wacht niet te lang! Neem met Alexander van MindfulPerspectief.nl contact op en leg je dilemma | probleemvraag voor. Alexander helpt je ideale carrière, vrijheid en leven een boost te geven zodat je zelfstandig duurzaam weer verder kunt i.p.v. in een neerwaartse spiraal te komen!


Heidi Arts-Roelofs
teamleider bij Apotheek Berghem B.V.
Ik was zoekende naar wat ik zou willen met mijn loopbaan en wist niet waar ik moest beginnen. Alexander heeft mij aan het denken gezet en door wat zaken letterlijk zwart op wit te zetten zie je wat echt belangrijk is. Soms is het fijn om wat te “sparren” met iemand die uit je comfortzone haalt. Alexander bedankt voor je tijd en als ik weer vastloop weet ik je te vinden!

Willie van den Bergh
Gisteren mijn laatste cursusdag Mindful Run gehad bij Alex van Hedel in de gemeente Meierijstad Nabij Eindhoven plaats: Schijndel.
Was zeer interessant en leerzaam, het heeft veel bij mij los gemaakt.
Ik ga nu zelf op eigen kracht hiermee door om mezelf, nog verder te ontwikkelen en te verdiepen.
Alex heeft me de stap en de kracht gegeven om hiermee door te gaan.
Heb 5 ontzettende gave weken gehad en zal hier nog lang aan terug denken.
Mindful past echt bij me, voelt zo ontzettend fijn.
Ik ga dit gevoel en ervaring ook door geven aan mensen die ik ken en hiervoor open staan.
Tot slot een gaaf t-shirt gekregen, wat ik omgedoopt heb tot mijn wedstrijd t-shirt.
Zodat ik tijdens mijn vele wedstrijden de aandacht kan trekken op mindful.
En ben er trots op dat ik dit mag en kan dragen .

Helga Janssen
Ik heb Alex leren kennen als een gedreven, sociale en loyale (people) manager. Door zijn ingetogen persoonlijkheid weet hij mensen aan zich te binden. Hij neemt ruimte om zaken te beschouwen, stelt zijn oordeel uit, is kritisch en gaat aan de slag als hij overtuigd is dat hij het juiste doet. Dat zorgt voor vertrouwen in de samenwerking. Alex is daarmee betrouwbaar. Iemand die doet wat hij zegt en wellicht iets meer mag zeggen wat hij allemaal doet. Maar Alex, ook bescheidenheid is een mooie eigenschap.

Christian Mathijssen
Ik heb het genoegen gehad met Alexander als studie en trainingsmaatje te kunnen werken.
In zijn rol als Coach is hij goed in staat procesmatig naar dingen te kijken en op de juiste manier over te brengen. Vanuit zijn enthousiasme en entrepreneurs schap zet hij de mensen aan tot actie. Het is zijn vriendelijke en ambitieuze houding die snel wordt opgepakt waardoor hij iedereen meekrijgt.
Binnen onze groep heb ik veel van hem kunnen opsteken, en ik kan hem van harte aanbevelen voor als Coach en Trainer.

Joop Bergman,
Alexander heb ik leren kennen als iemand met een visie en zeker op sportief gebied om te excelleren. Alexander is een persoon met social skills waardoor hij mensen kan motiveren. Ik ben Alexander dankbaar als persoon met de wil om te presteren.

Kaart

Reviews

Team D

09-05-2019 11:19
Wij missen je heel erg :-( , we hopen dat we het zonder jouw gaan redden!!

Willie van den Bergh

04-03-2019 12:49
Willie van den Bergh

Mijn laatste cursusdag Mindful Run gehad bij Alex van Hedel in de gemeente Meierijstad nabij eindhoven plaats: Wijbosch
Was zeer interressant en leerzaam , het heeft veel bij mij los gemaakt .
Ik ga nu zelf op eigen kracht hiermee door om mezelf , nog verder te ontwikkelen en te verdiepen.
Alex heeft mij de stap en de kracht gegeven om hiermee door te gaan.
Heb 5 ontzettende inspirerende en rustgevende weken gehad en zal hier nog lang aan terug denken.
Mindful past echt bij mij , voelt zo ontzettend fijn.

Ik ga dit gevoel en ervaring ook door geven aan mensen die ik ken en hiervoor open staan.
Tot slot een gaaf t-shirt gekregen , wat ik omgedoopt heb tot mijn wedstijd t-shirt.
Zodat ik tijdens mijn vele wedstrijden de aandacht kan trekken op mindful.
En ben er trots op dat ik dit mag en kan dragen .

Schrijf een review 

Website

https://mindfulperspectief.nl/personal-coaching/