Psycholoog & Healer - Amsterdam - Alex te Paske
  • Alex te Paske

  • (7)
  • Amsterdam
  • Psycholoog & Healer
  • € 60,00 per per half uur / €95 voor 1 uur

Stuur Alex te Paske een bericht

Boek een consult met Alex te Paske

Delen:

Over / Bio

Graag wil ik me voorstellen: Alex te Paske, Sociaal Psycholoog (BSc), Pranic Healing therapeut, gelicenseerd Basic Pranic Healing (nivo 1), Advanced Pranic Healing (nivo 2) & Superbrain Yoga trainer in Nederland en eigenaar Healing Miracles.

Mijn reis in Pranic Healing begon in 2004. Ik was zelf in 1994 begonnen met reiki, massage en diverse spirituele ontwikkelingstrainingen. Toen ik Pranic Healing tegenkwam was 1 van de eerste behandelingen die ik onderging voor koorts. Ik kreeg een behandeling op afstand en de koorts was een paar uur daarna weg! Daar was ik erg van onder de indruk.

Pranic Healing combineerde ook het wetenschappelijke en het mystieke in 1 systeem, het leek ook een synthese van wat ik door de jaren heen had gelezen en geleerd.

Na mijn eerste workshop paste ik Pranic Healing toe eerst met simpele dingen, zoals een vriend met verkoudheid, een hand met RSI klachten, maar ook bij een mevrouw om haar te ondersteunen met haar chemokuur. Mooie resultaten hierbij, maar bovenal was ik zelf verbaasd dat ik dat opeens kon! Mijn nieuwsgierigheid was gewekt.

Ik ontmoette Master Choa Kok Sui, de grondlegger van Pranic Healing, in 2005 in Duitsland, als docent bij de Arhatic Yoga. Dit heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik besefte, terwijl ik al 10 jaar bezig was met spiritualiteit, healing en meditatie, dat ik voor de eerste keer een echt spiritueel leraar ontmoette. Ik had mijn leraar en pad gevonden.

De jaren erna deed ik alle workshops die er te doen waren en reisde ik naar verschillende landen om trainingen te volgen. Ook hielp ik mee als vrijwilliger bij de diverse activiteiten en evenementen van Pranic Healing in Nederland. Het was een leerzame tijd voor me om mensen te behandelen, twee harten meditaties te begeleiden en te assisteren bij de Pranic Healing trainingen. Ik besloot ook de opleiding te doen om gelicenseerd Pranic Healing trainer te worden. Ik wilde graag wat mij had geraakt en zo had geholpen graag doorgeven.

En daar sta ik nu. Als Pranic Healing trainer help ik mensen zelf healing te leren, doceer ik de Twee Harten meditaties, organiseer ik evenementen en doe persoonlijke sessies. Ik nodig je hierbij van harte uit om het "wonder' van Pranic Healing te ervaren en een stukje mee te lopen met me in deze bijzondere reis.

Therapieën

Psychologie en healing, Chakra healing, Coaching, Energetische therapie, Feng Shui, Healer, Healing Amsterdam, Huisclearing , Meditatie , Meditatie Training, Pranic healing, Relatietherapie, Stervensbegeleiding, Vitaliteitscoaching, Voedingsadvies.

Onderwerpen

Ademhalingsproblemen, Adhd/Add, Allergie, Angsstoornissen, Angst- paniekaanvallen, Angsten, Autisme, Bedplassen, Bewustzijns ontwikkeling, Blaasontsteking, Boosheid, Burn out, Chakra's, Chronische pijn, Chronische vermoeidheid, Coming-out, Concentratieproblemen, Depressie, Eetstoornis, Entiteiten, Fybromyalgie, Gezondheidsproblemen, Healing, Hoofdpijn en migraine, Hoogbegaafdheid, HSP - hooggevoeligheid, Intuitieve ontwikkeling, Levensvragen, Onverwerkte ervaringen, Overgewicht, Overspannen, Paniekaanvallen, Psychose, Psychosomatische klachten, Pyschopathie, Rouwverwerking, Rug- en nekklachten, Schizofrenie, Spirituele ontwikkeling, Stress, Traumaverwerking, Verslaving, Vruchtbaarheidsproblematiek, Zwarte magie.

Werkwijze

Energetisch; healing, Psychologisch; Coaching, Reading.

Meer over werkwijze

Beschrijving
Wat kan Pranic Healing voor je doen?

Even voorstellen, Alex te Paske, eigenaar van Healing Miracles. En graag wil ik je meenemen in de wondere wereld van Pranic Healing en levensenergie.

Gezondheid, fysiek en geestelijk, is een bijzonder iets. Als je het hebt, lijkt het vanzelfsprekend. Als het (tijdelijk) minder wordt weet je weer hoe belangrijk het is.

Pranic Healing kan je helpen met al je fysieke & geestelijke gezondheidsklachten omdat het je eigen zelfherstellend vermogen versterkt. Zoals hoofdpijn, pijnklachten, stress, somberheid of gewoon voor meer energie en lekker in je vel zitten. Ook kan je het zelf makkelijk leren toe te passen in een workshop op jezelf en anderen, al in twee a drie weekenden!

Natuurlijk kan je meteen een consult bij me boeken, live bij mijn praktijk aan huis in Amsterdam of op afstand via telefoon / internet.

Consult tarieven:

- Power consult 10 min, kennismaking & korte behandeling - Gratis
- Half uur consult, Pranic Healing, coaching - €50
- House Energy Clearing - op afstand - €50
- 1 uur consult: Pranic Healing & coaching - €85
- Pranic Feng Shui sessie 2 uur, fysiek en energetisch - vanaf €300

Workshops:

Superbrain Yoga workshop - €80
Basic Pranic Healing (nivo 1) workshop - €305
Advanced Pranic Healing (nivo 2) workshop - €424

Stuur me een bericht voor meer informatie over de verschillende soorten consulten en energiewerk wat ik aanbied of kijk op mijn website www.healingmiracles.nl.

Als het het fijn vind om eerst te ervaren wat Pranic Healing voor je kan doen en mij als therapeut te ontmoeten, bied ik ook een 10 min power consult als kado aan via de telefoon of internet/skype.

Wil je kijken of het iets voor je is?

Stuur je verzoek voor het 10 minuten power consult via het berichten formulier. Handig voor mij is dat je vast kort laat weten waarvoor je een sessie wilt, dan kan ik je het beste helpen :-)

Wat kan ik al voor je doen in die 10 minuten:

- Energetische scan van je aura & chakra's met tips en advies voor jou.
- Korte healing van specifieke klachten (denk hierbij aan pijnklachten, stress, vul maar in).
- Samen energie werk doen voor succes in je werk, je financiën of projecten.
- Specifieke energetische bescherming opzetten voor jou of je dierbaren.
- Je relatie met je dierbare helpen harmoniseren.

Ik vind het leuk je te ontmoeten en te kijken of ik je kan helpen met hetgeen waar je hulp bij wilt. Ik wacht je bericht af!

Beroepsverenigingen

 Aangesloten bij de Pranic Healing Vereniging Nederland.

Opleiding/cursussen

Hier, in het kort, een overzicht welke trainingen van Pranic Healing ik gevolgd heb in de afgelopen jaren in Nederland, India en in andere landen:

*Basis Pranic Healing, Gevorderde Pranic Healing, Pranic Psychotherapy en Crystal Pranic Healing
*Achieving Oneness with the Higher Soul workshop, Arhatic Yoga voorbereidings workshop, Arhatic Yoga 1 & 2
*Kriyashakti, Superbrain Yoga, Psychic Self Defense, Higher Clairvoyance en Pranic Feng Shui
*Docentenopleiding bij Life is Good! (nu Pranic Healing Nederland & België )
*Diverse Arhatic Yoga retreats in Nederland en India

Ook heb ik een Bachelor Sociale Psychologie aan de UvA behaald en diverse trainingen en workshops gevolgd door de jaren:

*Usui Reiki 1 & 2
*Tera Mai Reiki 1,2 en 3
*Intuïtieve ontwikkelings trainingen
*Diverse massage trainingen
*SKHM
*Esoterische Genezing en Raja Yoga opleiding bij Frank de Boer
*Communicatietrainingen

Testimonials

Dit was voor mij weer een nieuwe uitdaging, toen ik de Pranic Healing work shop bij Alex te Paske volgde.

Heb dit weekend veel geleerd over de inhoud van pranic healing, hoe je iemand kan behandelen, maar ook een stukje persoonlijke groei. Ik heb diverse keren een behandeling van Alex ontvangen, voelde me daarna rustiger in mijn hoofd en veel meer lichamelijke energie.

Tevens volg ik zeer graag de lessen van de ‘Twin heart meditatie’ deze meditatie geeft mij zeer veel positieve energie. Maar ook een gevoel van dankbaarheid voor ons leven op deze aarde. Zeker de meditaties op de dag van de volle maan zijn zeer intens.

In een liefdevolle warme sfeer is het altijd fijn om je batterij weer even op te laden door middel van een behandeling van Alex of door de meditatielessen te volgen.”

Warme Groet,

H.


Pranic Healing

Sinds ik de Basic Pranic Healing workshop heb gevolgd behandel ik mensen regelmatig met resultaat. Ik heb bijvoorbeeld mijn moeder veelvuldig behandeld voor haar overgang, vermoeidheid en spierpijn klachten. Ze voelde zich na de behandeling stukken beter en ik leer van de ervaring waardoor ik mensen zoals mijn moeder nog beter kan helpen. Ik heb mezelf ook behandeld voor een verscheidenheid aan kwaaltjes en belemmeringen. Deze zelf healings hebben er toe geleid dat ik meer energie heb en een stuk bewuster ben geworden van wat er met mijn lichaam gebeurt. Een goed voorbeeld: Ik raakte verbrand op mijn arm doordat de zon scherp scheen. Ik heb mezelf er meteen voor behandeld en per direct verdween de verbranding. Mijn oplettendheid aan waar ik mijn lichaam blootstel is tevens toegenomen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Met deze nieuwe set van energetische handvaten waar ik in mijn ervaring veel goeds mee doe is mijn gevoel voor eigenwaarde gegroeid. Eveneens mijn doelgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Mijn bedrijvigheid in het beoefenen van Pranic Healing in de loop der tijd is niet alleen te danken aan mijn eigen inzet. Alex te Paske, mijn docent van de Basic Pranic Healing workshop en toegewijd Pranic Healer in het algemeen heeft mij veel steun verleend. Hij heeft consequent contact met me onderhouden na afloop van de workshop en mij op verschillende manieren geassisteerd. Hij heeft mij regelmatig geadviseerd en geduldig antwoord gegeven op vragen die ik tegenkwam tijdens mijn beoefening. Hij herinnerde me er ook regelmatig aan dat Pranic Healing een hele positieve bezigheid is door mij aan te steken met zijn vrolijkheid en enthousiasme.

S.

Kaart

Reviews

H. Tienstra

24-01-2016 11:15
Dit was voor mij weer een nieuwe uitdaging, toen ik de Pranic Healing work shop bij Alex te Paske volgde.Heb dit weekend veel geleerd over de inhoud van pranic healing, hoe je iemand kan behandelen, maar ook een stukje persoonlijke groei. Ik heb diverse keren een behandeling van Alex ontvangen, voelde me daarna rustiger in mijn hoofd en veel meer lichamelijke energie.Tevens volg ik zeer graag de lessen van de ‘Twin heart meditatie’ deze meditatie geeft mij zeer veel positieve energie. Maar ook een gevoel van dankbaarheid voor ons leven op deze aarde. Zeker de meditaties op de dag van de volle maan zijn zeer intens.In een liefdevolle warme sfeer is het altijd fijn om je batterij weer even op te laden door middel van een behandeling van Alex of door de meditatielessen te volgen.”Warme Groet,H.

Caroline van Menk

24-01-2016 10:49
Synthese van vele stromingenAl vele jaren ben ik bezig met energiewerk. Op een bepaald moment kwam ik de Pranic Healing tegen. Met het volgen van de Pranic Healing basiscursus had ik het gevoel dat heel veel kennis die ik in andere cursussen had opgedaan in deze cursus bijeen kwamen. Pranic healing kun je wat dat betreft zien als een synthese van vele stromingen.Wat mij aanspreekt is dat het een goed onderbouwd systeem is, het lijkt simpel maar het is gedegen opgebouwd. Bij het geven van een healing werk je met protocollen, hiermee worden de healings meer toetsbaar. Wat dat betreft is het een stroming die zowel toegankelijk is voor spiritueel geïnteresseerde mensen maar ook voor mensen die een meer wetenschappelijk manier van denken of kijken naar de wereld hebben.Pranic healing biedt behalve een methode van healing ook een visie op de wereld die mensen in meer of mindere mate een verdieping in hun leven kan geven. Wat ik daarnaast ook mooi vind is aan dit systeem is dat het je aanmoedigt kritisch na te denken over hetgeen je krijgt aangeboden. Hoe ik Pranic Healing ervaar is het een systeem wat heel veel tools en handreikingen biedt om zowel jezelf als anderen goed te kunnen helpen.”Drs Caroline van MenkCoach, Aurareader, Pranic Healerwww.carolinevanmenk.nlPranic Healing

Angela van Maurik

24-01-2016 09:05
Alex heeft een hele fijne energie en tunede mooi op mij in. Hij heeft veel rake observeringen gemaakt en me veel moois meegegeven aan energie en aan tips. advies. Hij heeft zelf een hele fijne meditatie ingesproken en die stuurde hij me nog na als kadootje, ik heb er nog steeds veel aan. Persoonlijke aanpak, vriendelijk, humor, \'gezellig\'. Een aanrader!Angela van Maurik

Janet Boone

24-01-2016 08:50
Instant genezing van een snijwond, feit of fictie?Voor mij is deze bijzondere techniek om een verse wond (in mijn geval een snee in mijn vinger van mijn zeer scherpe vleesmes) bijna ogenblikkelijk te helen zeker bewezen! Bij het voorbereiden van het eten heb ik mij in mijn duim gesneden. Alex heeft deze snee in ongeveer 7 minuten weten te ‘sluiten’. Na de healing was de snee dicht… natuurlijk moest ik nog wel voorzichtig doen, maar de volgende dag was hij echt goed dicht gegroeid, een resultaat waar mijn lichaam normaal gesproken dagen over zou hebben gedaan.”Janet Boone

Anahita

23-01-2016 17:41
Ik wilde je graag nog even bedanken voor afgelopen weekend. Ik heb het echt als een verrijking ervaren en heb heel veel geleerd waardoor ik anderen kan gaan helpen en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik ga over twee weken aan de slag in combinatie met de astrum stargate en hopelijk ben ik in september klaar voor de gevorderden cursus. Ik ben diep onder de indruk van de methode, helemaal omdat ik in twee dagen meer heb geleerd dan in de twee jaar dat ik aan de HGU heb gestudeerd :-). In ieder geval bedankt voor je toewijding, inzet en aanwezigheid op deze planeet :-)LiefsAnna

Annelies Vloon

23-01-2016 17:37
Alex motiveerde en ondersteunde me in mijn persoonlijke ontwikkeling mbv regelmatige healing en gesprekken. In gesprekken vertelde hij me wat ik op dat moment nodig had. Zo maakte ik verbazend snel stappen vooruit.Ervaring: Zeer vermoeid lag ik op de bank. Na een korte healing stond ik energiek op en heb ik in huis schoongemaakt en daarna een verjaardag gevierd.Resultaat: zelfstandiger, meer zelfvertrouwen, verbeterde communicatie, liefdevoller en vriendelijker naar mezelf en anderen.Ik ben Alex erg dankbaar voor zijn begeleiding, inzet, enthousiasme, warmte en zorgzaamheid.Annelies

Debbie Berger

23-01-2016 16:06
I am so grateful to Alex te Paske for offering Pranic Healing for me and guiding me with the Divine Invocation for blessings, and teaching me breathing exercises. He has listened and been there for me as I work through releasing everything that is not for my highest good. I am so grateful.

Schrijf een review 

Website

www.healingmiracles.nl