Vind een therapeut, onze therapeuten werken op basis van een gelijkwaardige relatie

 • Geschreven door Saskia Beugel
 • laatst bewerkt Dec 22, 2021
Deel dit artikel:

vind een therapeut

Vind een goede therapeut. Zoek zelf een goede therapeut of wij matchen je met de juiste!

Wil je blokkades oplossen, je emotioneel en persoonlijk ontwikkelen? Heb je eenzaamheidsklachten of last van depressie Weet je niet waar je moet beginnen? Welke professional is goed en past je? Welke methode is voor jou nu het meest geschikt? Als je al weet wat er met je aan de hand is. Niet onbelangrijk, want de match met de juiste therapeut bepaalt voor 90% het resultaat van de behandeling. We kennen al onze therapeuten persoonlijk, kwaliteit verzekerd

Wat is een goede therapeut die je kan helpen in de zoektocht naar jezelf? 

Het is een keuze om aan jezelf te gaan 'werken' en het leven te zien als een zoektocht naar wie je bent. Dit betekent ook bereid zijn om je maskers en verdedigings-mechanismes af te leggen. Zodat je meer voelt, meer jezelf wordt en zodat je een liefdevoller mens wordt (in eerste instantie voor jezelf ). Zo was dat in ieder geval voor mij en zo heb ik dat ervaren.

Waarom kunnen wij je daarbij goed ondersteunen en helpen? Gedegen opgeleid en ervaringsgericht!

Om dit uit te leggen neem ik je even mee op mijn eigen reis. Mijn persoonlijke avontuur brak aan in 2007, na een carrière als marketeer bij de VNU Na een tijd met veel uitdagingen en emoties brak een periode van verdieping en bezinning aan. Ik reisde naar India, Bali en verbleef daar in een ashram (Rishikesh, India) om yoga en meditatie te beoefenen. In Rishikesh ontmoette ik een Swami, een man met een baard en een oranje jurk en hij leerde me mediteren en mantra's zingen. Zo ontstond een grote liefde voor de Oosterse filosofieën en yoga.

Terug in Nederland heb ik de meest prachtige en krachtige internationale healers, sjamanen en therapeuten ontmoet (voor mezelf en voor mijn onderneming Rishis) en inmiddels ben ik zelf lichaamsgericht psychotherapeut, gecertificeerd yogadocent en mindfulness-trainer en heb ik samen met een vriend van mij It's Just Therapy opgebouwd. Ik ben door al mijn opleidingen door mijn werk met Rishis en Its Just Therapy door de wol geverfd en heb honderden zo niet duizenden geweldige (en heel soms minder goede) therapeuten en healers tegengekomen op mijn pad. Dankzij mijn eigen ervaring als client kan ik goed met je meedenken. Als lichaamsgericht therapeut heb ik bovendien inmiddels vele clienten mogen ontvangen in mijn praktijk. Door deze ruime ervaring aan beide kanten kan ik snel aanvoelen welke therapeut goed bij jou past! Op Its Just Therapy vind je meer intake consultants die met je meedenken en we voelen ons vereerd dat we dit werk mogen doen en zo kunnen bijdragen. 

Vind een therapeut of wij helpen je de juiste therapeut vinden!

Dus zoek je een therapeut bij je eigen zoektocht? Its Just Therapy is dan jouw gids voor persoonlijke en groei en bewustwording. We nemen het giswerk weg en begeleiden je in het oerwoud van therapie naar de juiste professional. Vind een therapeut!

Hoe nu verder? Zoek zelf of boek een intake!

Je kan zélf online zoeken of wij begeleiden je persoonlijk via een intakeconsult. We zijn hierin uniek in Nederland! Zodra jij de juiste therapeut gevonden hebt en je een klik voelt, dan wordt (gespreks) therapie 'just a chat' en een massage 'just a touch'. Daar draait het om bij It's Just Therapy.

Samen met jou bewaken we de kwaliteit van de therapeuten; wij selecteren en checken zorgvuldig en jij mag je waardering uitspreken via ons reviewsysteem. Zo streven we ernaar om de drempel naar de juiste therapie en kwalitatieve therapeuten te verlagen én maken we persoonlijke groei & bewustwording prettig en inspirerend. Zoek en vind de juiste therapeut. Ons motto. Grow with a smile!

Top kwaliteit therapeuten

De coaches en therapeuten die op It's Just Therapy kennen we allemaal persoonlijk (uitgebreide telefonische of live kennismaking en regelmatig test sessies) staan worden zorgvuldig gescreend op basis van:

 • persoonlijke effectiviteit /resultaat
 • helderheid/ inzicht
 • heldere communicatie
 • inlevingsvermogen
 • compassievol
 • eerlijke en integere communicatie
 • sfeer en locatie
 • kwaliteit/prijs
 • opleiding en achtergrond
 • eventuele registratie bij beroepsvereniging
 • ervaringen en reviews van clienten
 • professionele afhandeling bij eventuele klachten

 

Vind hier een goede (psycho) therapeut, coach of healer, klik op het profiel van een therapeut voor een afspraak of meer info 

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht