Vind een therapeut. Burn out of PTSS? Zoek een goede therapeut.

 • Geschreven door Saskia Beugel
 • laatst bewerkt Jan 11, 2022
Deel dit artikel:

vind-een-therapeut

Zoek en vind een therapeut. Wij matchen je met de juiste. We kennen al onze therapeuten persoonlijk, kwaliteit verzekerd

Wil je omgaan met stress, blokkades oplossen, je persoonlijk ontwikkelen? Zoek je wat meer richting in je leven? Ben je depressief of heb je mogelijk een burn out? Weet je niet waat je moet beginnen? Als paddenstoelen schieten ze uit de grond: coaches, (mindfulness) trainers, healers en therapeuten. Als er zoveel zijn, waar moet je beginnen? Welke professional is goed en past je? Welke methode is voor jou nu het meest geschikt? Als je al weet wat er met je aan de hand is. Niet onbelangrijk, want de match met de juiste therapeut bepaalt voor 90% het resultaat van de behandeling (bron: Menzis).

 

Wat is een goede therapeut die je kan helpen in de zoektocht naar jezelf? 

Het is een keuze om aan jezelf te gaan 'werken' en het leven te zien als een zoektocht naar wie je bent. Dit betekent ook bereid zijn om je maskers en verdedigings-mechanismes af te leggen. Zodat je meer voelt, meer jezelf wordt en zodat je een liefdevoller mens wordt (in eerste instantie voor jezelf ). Zo was dat in ieder geval voor mij en zo heb ik dat ervaren. Mijn avontuur brak aan in 2007, na een carrière als marketeer. Na een tijd met veel uitdagingen en emoties brak een periode van verdieping en bezinning aan. Ik reisde naar India, Bali en verbleef daar in een ashram (Rishikesh, India) om yoga en meditatie te beoefenen. In Rishikesh ontmoette ik een Swami, een man met een baard en een oranje jurk en hij leerde me mediteren en mantra's zingen. Zo ontstond een grote liefde voor de Oosterse filosofieën en yoga. Terug in Nederland heb ik de meest prachtige en krachtige internationale healers, sjamanen en therapeuten ontmoet (voor mezelf en voor mijn onderneming Rishis) en inmiddels ben ik zelf lichaamsgericht psychotherapeut, gecertificeerd yogadocent en mindfulness-trainer. Ik ben door al mijn opleidingen door mijn werk met Rishis en Its Just Therapy door de wol geverfd en honderden zo niet duizenden geweldige (en heel soms minder goede) therapeuten en healers tegengekomen op mijn pad. Op Its Just Therapy vind je een deel hiervan vertegenwoordigt en we voelen ons vereerd dat we dit werk mogen doen en zo kunnen bijdragen. 

 

Wij helpen je de juiste therapeut vinden en nemen het giswerk weg. 

Dus zoek je een therapeut bij je eigen zoektocht? Its Just Therapy is dan jouw gids voor persoonlijke en groei en bewustwording. We nemen het giswerk weg en begeleiden je in het oerwoud van therapie naar de juiste professional. Hoe? Je kan zélf online zoeken of wij begeleiden je persoonlijk via een intakeconsult. We zijn hierin uniek in Nederland! Zodra jij de juiste therapeut gevonden hebt en je een klik voelt, dan wordt (gespreks) therapie 'just a chat' en een massage 'just a touch'. Daar draait het om bij It's Just Therapy.

Samen met jou bewaken we de kwaliteit van de therapeuten; wij selecteren en checken zorgvuldig en jij mag je waardering uitspreken via ons reviewsysteem. Zo streven we ernaar om de drempel naar de juiste therapie en kwalitatieve therapeuten te verlagen én maken we persoonlijke groei & bewustwording prettig en inspirerend. Zoek en vind de juiste therapeut. Ons motto. Grow with a smile!

Kwaliteitsbewaking   

De coaches en therapeuten die op It's Just Therapy kennen we allemaal persoonlijk (uitgebreide telefonische of live kennismaking en regelmatig test sessies) staan worden zorgvuldig gescreend op basis van:

 • lid van beroepsvereniging of het CAT
 • mogelijk aanvullend vergoed
 • persoonlijke effectiviteit /resultaat
 • helderheid/ inzicht
 • heldere communicatie
 • inlevingsvermogen
 • compassievol
 • eerlijke en integere communicatie
 • sfeer en locatie
 • kwaliteit/prijs
 • opleiding en achtergrond
 • eventuele registratie bij beroepsvereniging
 • ervaringen en reviews van clienten
 • professionele afhandeling bij eventuele klachten

 

Mindfulness therapie, EMDR, lifecoaching, lichaamsgerichte psychotherapie, healing, yogatherapie, systemisch werk, massagetherapie, business coaching, psychotherapie, opstellingen en goeie sjamanen. 

Zoek en vind hier je therapeut, coach en neem vrijblijvend contact op. Kom je er niet uit? Mail ons

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht