It’s Just Therapy

Therapeut met liefde voor haar praktijk, zonder marketing expertise.

  • Geschreven door Gail Kersout
  • laatst bewerkt May 27, 2019
Deel dit artikel:

holistisch-therapeut-Rotterdam

Promoot jezelf als therapeut

Heel toevallig belandde ik op de site van “Its Just Therapy” toen ik zelf op zoek was naar een therapeut! De site sprak mij meteen aan toen ik het groot aanbod van therapeuten vanuit verschillende disciplines zag en hun profielen las.


Therapeut met een praktijk maar zonder website en marketing expertise

Ik was pas met mijn praktijk begonnen, had nog geen website en vroeg mij af of dit de oplossing was? En gelukkig, met begeleiding van Saskia Beugel, is het mij gelukt om via de site een nu bloeiende praktijk te hebben!!

 

Steeds beter gevonden in de zoekmachines zoals Google (SEO)

Ik ben hartstikke blij dat ik tussen alle andere therapeuten gevonden wordt (o.a via google search waar ik hoog op schijn te scoren) en daarom kan ik iedere therapeut, coach, healer etc van harte aanraden om ook onderdeel te worden van dit mooie netwerk!! Fijn aan de site is ook, dat je bijna alles wat je aan skills hebt ikan benoemen..

Ik zeg aan alle fellow-travelers: “just do it!” ❤

Gail Kersout

Kijk hier voor het profiel van holistisch therapeut Gail Kersout 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht