Stine Jensen langs yoga goeroes, spirituele coaches en boeddhisten

  • Geschreven door Webmaster
  • laatst bewerkt Sep 9, 2015
Deel dit artikel:

Stine Jensen langs yoga goeroes en spirituele coaches

Stine Jensen langs yoga goeroes, spirituele coaches en boeddhisten

Stine Jensen staat stil bij haar gedachten en gaat op zoek naar de betekenis van haar gedachten. Als filosoof is denken de basis van je bestaan. Tenminste, dat dacht Stine Jensen altijd. Maar de laatste tijd dringt zich bij haar de vraag op: wat blijft er van mij over zonder mijn gedachten? Bén ik mijn denken? In haar zoektocht naar een antwoord stuit Stine op ‘Non-dualisme’. Aan de hand van het non-dualisme verkent ze de randen van de klassieke filosofie en maakt een reis langs satsangs, yoga goeroes en spirituele coaches en een boeddhistisch filosoof.

Stine Jensen staat stil bij haar gedachten en gaat op zoek naar de betekenis van haar gedachten. Als filosoof is denken de basis van je bestaan. Tenminste, dat dacht Stine Jensen altijd. Maar de laatste tijd dringt zich bij haar de vraag op: wat blijft er van mij over zonder mijn gedachten? Bén ik mijn denken? In haar zoektocht naar een antwoord stuit Stine op ‘Non-dualisme’. Aan de hand van het non-dualisme verkent ze de randen van de klassieke filosofie en maakt een reis langs satsangs, yoga-goeroes, spirituele coaches en een boeddhistisch filosoof. Tijdens haar reis gaat ze op bezoek bij een levenscoach om hier meer te leren over het non-dualisme en om haar nieuwe inzichten te leren toepassen. Ten slotte maakt Stine een spirituele reis en probeert ze met behulp van de hallucineerde drugs ayahuasca haar gedachten volledig los te laten.

Bron: http://www.human.nl/dus-ik-ben/2015/ik-en-mijn-gedachten.html

Op It’s Just Therapy vind je de beste therapeuten en healers. Geen idee of je therapie nodig hebt? Boek een intake consult en wij gidsen je

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht