It’s Just Therapy

Sjamanistisch Handlezen met Itzhak Beery

  • Geschreven door Itzhak Beery
  • laatst bewerkt May 7, 2019
Deel dit artikel:

cursus handlezen overwin je angsten en trauma's en traumahealing

Krijg helderheid en duidelijkheid over je missie en levensdoel! Overwin je trauma,s en blokkades en leef je talent

Sjamanistisch handlezen ofwel Shamanic Palm Reading is een diagnostische vorm gecreëerd door oude inheemse culturen. Het helpt je om met emotionele problemen en trauma's te dealen en slimme levensbeslissingen te nemen in overeenstemming met wat jouw ziel wil. Dit is waarschijnlijk de meest essentiële kennis die een persoon zou moeten hebben over zichzelf. De ‘reading’ onthult het aangeboren persoonlijke karakter, het levensdoel van een persoon, de levenslessen - de trauma's en levensuitdagingen die ieder van ons tegenkomt – en helpt ons de juiste richting te kiezen.

Over Itzhak Beery, sjamaan in New York nu in Amsterdam

New York), geboren in Israel, werd geïnitieerd bij de familietraditie van een Quechuan Yachak  uit Ecuador. Hij studeerde met Ipupiara, een Braziliaanse ‘elder’ en met Cleicha, een Peruaanse curandera(highly spiritual member of a community). Itzhak is eveneens geinitieerd door Shoré, een Shaman uit de Amazone.

Vanaf 1994 studeerde hij het het pad van de shaman en healing met inheemse shamans uit ondermeer Hawaii, Ecuador, Peru, Groenland, en Amerika. Hij is een van de oprichters van de New York Shamanic Circle, onderdeel van de Society for Shamanic Practitioners, en oprichter van een van de belangrijkste kennisplatforms over shamanisme www.shamanportal.org. Itzhak heeft een eigen healing praktijk in New York City en geeft cursussen en workshops aan het leidende spirituele instituut in New York, het Open Centre.

Inschrijven handlezen

Stuur een whatsapp (deelname palm reading workshop) naar 0630411883

‘Itzhak Beery delivers heavy duty shamanic healings through a light and easy funnel. I loved his lightness of spirit and infectious laughter and his intuitive hits were spot on. I highly recommend him.’

  • zaterdag 11 mei in de Roos Grote Zolder
  • 10.00 – 17.00/€ 150

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht