Sjamanistische healing

  • Geschreven door Peggy Wessels
  • laatst bewerkt Feb 17, 2023
Deel dit artikel:

Tijdens een kunst bijeenkomst in mijn galerie Cultural Speech

Ik ben gericht op arm en rijk! Niet de persoon is interessant maar het probleem. Kijk natuurlijk ben ik gevoelig voor bijzondere mensen en is het een uitdaging daar iets voor te betekenen maar het probleem daar kom ik mijn bed voor uit! Veel mensen in het westen hebben een hooge opleiding en een baan waar ze veel geld verdienen! Artsen, advocaten, directeuren, bedrijfseigenaren, top ambtenaren  noem maar op allemaal hebben ze verantwoordelijk banen.  Meestal zijn ze thuis welkom genoeg om een gezellige en huiselijk sfeer te creëeren met vrienden en familie! Vaak doen ze ook iets voor de minder bedeelden het geven van geld aan de kranten verkoper voor de deur van de albertheijn behoort daar vaak toe! We kunnen u als u tot deze doelgroep behoort benoemen als de hete kolen  trekkers van de samenleving noemen! Als je weet wat deze mensen aan harmonie investeren dan is de drempel naar minder heel erg! 

Je kan namelijk een hoge en verantwoordelijk baan hebben maar niet in bezit zijn voor deze harmonie en geluk ! Eigenlijk begeef je je dan op het genot niveau van iemand van een lagere rang iemand die elke dag om zijn geld en aanzien moet knokken! En zo is het heel diverse wie er met psychische problemen zit! Hoog laag als het om psychische welzijn betreft komen we elkaar allemaal tegen op een en dezelfde plek! Daarom zijn we eigenlijk allemaal gelijk ongeacht de volume van je portemonnee! Kijk als de koning mentale problemen blijkt te hebben ze je hem ander beoordelen toch? Misschien voor vele wordt hij zelfs menselijker en sympathiek!

Maar soms zorgt mentale problemen ook voor buiten sluiting dat is wannee de norm van prestatie hoog is ! Ja wat doe je dan als hulp het enige is wat helpt ! Eigenlijk als niets helpt kan je het beste naar een Mentale of spriritue coach gaan ! Vaak zijn dat mensen die zonder drempel hun werk doen! Ik bijvoorbeeld weet vaak niet waar iemand woont en achternaam weet ik vaak niet leeftijd oom niet! Dus gezichtsverlies wat vaak bij bureaucratie aanwezig is valt weg!

dus iedereen is het zelfde als we bepaalde behoeftes tonen niet vergeten! Iedereen kaan wel eens met psychische problemen kampen zelf de beste van ons. Zorg alleen dat je bij de juiste mensen terecht komen! Kijk bureaucratie heeft mij juist weer we geholpen en zo zie je dat er verschillende mensen zijn met verschillende behoefte! Misschien moet je je probleem als zout en peper behandelen een beetje van dit en een beetje van dat!

Auteur: Peggy Wessels 

Meer weten over sjamanistische healing? Ontdek hier onze therapeuten

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht