It’s Just Therapy

Promoot jezelf als therapeut of coach

  • Geschreven door Manu van Poppel
  • laatst bewerkt Jan 25, 2019
Deel dit artikel:

promotie voor therapeuten en coaches

Ik kan iedere (regulier en aanvullend) therapeut aanraden een pagina te nemen bij itsjusttherapy.com. Zelf was ik nog maar een paar maanden 'lid' en de pagina was meteen al mijn belangrijkste bron van (communicatie met) potentiële klanten. Het werkt van twee kanten: mensen weten mij te vinden via IJT (o.a. via google search waar het hoog op scoort) en ik verwijs geïnteresseerden door naar de pagina voor meer informatie over mij en mijn praktijk. De pagina is zeer gemakkelijk te bewerken en de site is makkelijk te navigeren door bezoekers. Saskia en Wouter zijn altijd makkelijk bereikbaar voor vragen of opmerkingen en ze reageren opvallend snel. Bovendien is de sfeer ook altijd gemoedelijk.
Kortom: de investering dubbel en dwars waard!!

Manu van Poppel
Ayahuasca begeleider
https://itsjusttherapy.com/therapeut/manu-van-poppel/

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht