Probeer gratis uit in de maand april en mei! Neur Optimal feedback voor meer ontspanning en rust.

  • laatst bewerkt Feb 11, 2021
Deel dit artikel:

Probeer gratis uit in de maand april en mei! Neur Optimal feedback voor meer ontspanning en rust.

Ik kon mijn brein niet ‘af’ zetten. Het leek wel alsof mijn hoofd zo’n apothekerskast was met allemaal laatjes die openstonden.

Ik had nooit rust, kon niet stil zitten, sliep slecht en ervoer een grote druk. Er was altijd zoveel te doen en alles MOEST. “ Zo kwam Ron W, horeca manager en zelfstandig ondernemer een paar maanden geleden bij mijn praktijk binnen. Hij was niet de eerste en zal helaas ook niet de laatste manager/ondernemer zijn die bedolven onder het werk en de verantwoordelijkheid bij mij aanklopt.  Gelukkig kwam Ron op tijd. 

NeurOptimal zeer effectief bij uitputting en slapeloosheid

Na een korte efficiënte intake, zonder te veel praten en analyseren, gestart met de NeurOptimal Neurofeedback trainingen. Ron had namelijk helemaal geen puf meer om te pratenDat kwam mooi uit, want ik heb vooraf niet zo veel informatie nodig. NeurOptimal is een breintraining is en geen medische behandeling. De trainingsappartauur monitort per milliseconde hoe het brein zich gedraagt en daar stemt de feedback zich op af. Ik werk realtime met wat het brein laat zien en ik hoef daarom vooraf niet zo veel te weten om goed te kunnen werken.

Ontspanning na de eerste training na jaren op adrenaline te hebben doorgewerkt

“Na de eerste training ervoer ik direct ontspanning. Ik moest vreselijk gapen. Ik voelde toen ook pas echt hoe moe ik eigenlijk was. Marijke legde uit dat ik  steeds op adrenaline had doorgewerkt en dat ik, door de training, even geheel ontspannen was en de adrenaline even niet aanwezig. Dat was voor mij het signaal dat ik zo niet door kon gaan en dat het echt anders moest”

 

Een heel traject neurofeedback gaf rust en helderheid in het hoofd

Ik heb Ron voorgesteld om één maal per week naar mijn praktijk te komen voor een training. Eén maal per week, omdat anders de tijdsbelasting nog groter zou worden dan die al was. Dat hebben we tien keer zo gedaan. Na die tien keer zag het leven van Ron er echt anders uit:  Nu, na een serie van 10 NeurOptimal Neurofeedbacktrainingen is het heel anders! Ik ervaar rust en helderheid in mijn hoofd. De ladekast is gesloten en ik kan zelf besluiten een laatje te openen of dicht te laten. Heerlijk voelt dat. Nu ik terug kan kijken denk ik dat ik tegen een burnout aanzat. Als zelfstandig ondernemer kan ik dat natuurlijk helemaal niet hebben. 

 

NeurOptimal Neurofeedback Apparatuur kan je ook huren voor thuis

Na de eerste serie van tien trainingen in mijn praktijk besloot Ron de trainingsapparatuur te huren om thuis verder te kunnen trainen. Hij kreeg een uitgebreide instructie in mijn praktijk hoe de apparatuur te bedienen en waar de sensoren op het hoofd geplakt moesten worden en kon de apparatuur vervolgens mee nemen naar huis. Dat spaarde hem tijd en, omdat hij door zijn vergoeding van de zorg verzekering heen was, ook geld. Hij kon nu twee maal per week trainen op wat voor hem een goed moment was, zonder dat het hem extra tijd kostte.

 

Ron heeft nu nog meer energie en rust en tijd voor zijn gezin

“ Als je in de stoel zit tijdens de training lijkt het alsof er niets gebeurt, maar de verandering in mijn leven is super groot. Na nóg tien trainingen thuis lijkt het wel alsof ik diep van binnen rustiger ben. Ik laat me niet meer opjagen. Ik zie nu ook dat niet alles MOET. Er zijn ook dingen die MOGEN. Meer tijd voor mijn vrouw en kinderen bijvoorbeeld. Ik slaap ook beter en heb nu ook veel meer energie aan het einde van de dag om een leuke ouder of interessante partner te zijn.  Ongelooflijk wat slechts 20 trainingen voor verandering hebben gebracht. En wat een geluk dat ik op tijd in contact kwam met Marijke van Dellen van Optimal Insight Amsterdam - Neurofeedback&Breinfitness. Haar rust en vertrouwen, duidelijk ook haar grote ervaring, maakten het voor mij steeds een prettige beleving om naar de praktijk te komen.”

 

Over NeurOptimal Neurofeedback

Ik ben blij dat de NeurOptimal Neurofeedback training voor Ron zo geweldig goed heeft gewerkt.  Ron is niet de enige met deze resultaten. NeurOptimal is heel  bijzondere geavanceerde breintrainings technologie, met over de gehele wereld meer dan drie miljoen veilige en effectieve gebruiksuren. Wereldwijd heeft de training voor duizenden mensen het verschil gemaakt. NeurOptimal is een training en geen medische of therapeutische behandeling. Ik werk real-time met wat het brein laat zien. De geavanceerde software monitort per milliseconde wat er in het brein gebeurt. Daar stemt de feedback op af. De feedback hoor je als een ’kraakje’ in je oor. Als client kan je rustig onderuit zitten op een luie stoel en genieten van de muziek, of als je dat liever doet, een speelfilm. In de 15 jaar dat ik met deze methode heb gewerkt heb ik zelf ook honderden mensen op deze manier kunnen helpen weer rust en helderheid in hun hoofd te krijgen en hun leven weer betekenisvol vorm te geven.

 

Gratis Neuroptimal proefsessie!

Wil je ook net als Ron W., ervaren hoe de training voor jou kan werken? Maak dan gebruik van de actie. In de maanden april en mei kan je gratis een NeurOptimal proeftraining doen bij Marijke in haar praktijk in Amsterdam. Omdat ze het belangrijk vind dat zoveel mogelijk mensen de kracht van NeurOptimal Neurofeedback leren kennen. Ook omdat het effect van NeurOptimal vaak zo lastig onder woorden te brengen is. Laat daarom de training maar voor zichzelf spreken.

Je kan contact via de rode button opnemen met Marijke voor een gratis neuro feedback training meld dan 'gratis neurofeedback". 

 

 

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht