Mindfulness Training Amsterdam Zuid | Leer de technieken in de 8 weekse MBSR Training

  • Geschreven door It's Just Therapy vind een therapeut
  • laatst bewerkt Apr 26, 2023
Deel dit artikel:

Mindfulness Training Amsterdam Zuid | Leer de technieken in de 8 weekse MBSR Training

Mindfulness Cursus Amsterdam -  8 weekse start 11 mei in Amsterdam Zuid - Yogaspot (nabij Gelderlandplein)

Voel je je overweldigd door stress? Mindfulness training kan helpen. Leer praktische technieken om stress te verminderen en mindfulness te vergroten in je leven in de 8 weekse mindfulness MBSR training Amsterdam Zuid

Mindfulness is geen tovermiddel maar een vaardigheid die iedereen kan leren. Een vaardigheid die helpt om minder op de automatische piloot te leven en meer aanwezig te zijn in het hier en nu, in het moment, zonder oordeel. Hierdoor ontstaat ruimte om meer invloed uit te oefenen op je eigen leven. 

Wat levert een mindfulness training je op?

Als je een mindfulness training hebt gevolgd dan zijn er verschillende resultaten mogelijk. Je kan denken aan vermindering van angst, minder piekeren, betere nachtrust, vermindering van stress symptomen, meer energie en enthousiasme voor het leven (ook genieten van de kleine dingen in het leven), verbetering van eigenwaarde. Uit onderzoek blijkt dat mensen na een 8 weekse mindfulness training meetbaar minder spanning en onrust ervaren. Daarnaast wordt er een verband gelegd met positieve emoties en een verhoogde weerstand. 

Wat gaan we doen?

Meditatie oefeningen, loopmeditatie, mindful yoga, reflectieopdrachten & exploratie, delen van ervaringen in de groep, thuisoefeningen, theorie & achtergronden over mindfulness. We starten met de training op donderdag 11 mei vanaf 19.45 tot 22.00. 

Over de docente

De training wordt gegeven door Saskia Beugel via Zo Mindful bij Yogaspot Zuid A.J. Ernststraat 665A. Zij is geregistreerd mindfulness trainer (VMBN, Mindfulness Register), lichaamsgericht & mindfulness therapeut en yogadocent en heeft diverse opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland. Ze heeft een praktijk in Amsterdam op de Sarphatistraat en geeft mindful yoga op de Weesperzijde. De training wordt (deels) vergoed als je aanvullend verzekerd bent. Wil je meedoen dan plannen we een intake, mail saskia@itsjusttherapy.com

Aanmelden

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht