It’s Just Therapy

Juist nu is het van belang om óók aan je mentale, emotionele en spirituele gezondheid te werken.

  • Geschreven door Saskia Beugel
  • laatst bewerkt Apr 30, 2020
Deel dit artikel:

online therapie -online yoga - online reading

Online therapie & coaching, boek nu gratis intake (tijdelijk)

Blijf of kom in je kracht en boek nu -tijdelijk- een gratis intake. Tijdens COVID 19 kan je tijdelijk een (online) intake gratis boeken! Eventuele vervolgsessies zijn nu met 20% korting. Juist nu is het van belang om, naast he fysieke gezondheid, ook zorg te dragen voor je mentale, emotionele en psychische gezondheid. Blijf in je kracht of kom in je kracht. Via de rode knop links (contact of boek een consult) kan je een intake consult boeken. Vervolgens bespreken we waar je aan wil werken en stel ik een ontwikkelingsplan voor je op of ik zorg voor een optimale match met een van onze therapeuten. 


Wie ben ik? Oprichter It's Just Therapy en intake consultant

Ik ben de oprichter van It's Just Therapy en daarnaast ook intake consultant en lichaamsgericht therapeut. Na een carriere bij VNU, Sanoma als hoofd marketing bij Cosmopolitan, Marie Claire, newmonday.com, Intermediair, Management Team en Sprout volgde ik diverse opleidingen tot mindfulnesstrainer en therapeut en combineer nu mijn internetkennis, online marketing en therapeut skills.

Van de Cosmo marketing via de ashram in Rishikesh India tot therapeut en directeur van een online platform

Tijdens een verblijf in India voltooide ik de opleiding 'Science & Philosophy of Yoga & Meditation' over de kracht van meditatie, yoga en onze ademhaling. Daarna volgde ik de 3 - jarige HBO opleiding tot reader en healer (School of Life), cursussen in meditatie (Deepak Chopra, Vipassana). Daarnaast ben ik opgeleid als lichaamsgerichte therapeut (Core Evolution) en mindfulnesstrainer (lid VMBN) en yogadocent en beoefen ik zelf Hatha Yoga, Kundalini Yoga. Steeds blijf ik up to date en me verder verdiepen in yoga - en mindfulness technieken, transformatieve coaching, consulting en bewustzijnswerk. Ik verbleef ook geruimte tijd in ashrams in Rishikesh en richtte Rishis op (spirituele club) waarmee ik diverse internationale evenementen en feesten op het vlak van bewustwording organiseerde. Zo ken ik het (internationale) veld van holistische & reguliere psychologen en therapeuten zeer goed (en kan ik het kaf van het koren scheiden).
 

It's Just Therapy: een netwerk van betrokken medewerkers en kwalitatief hoogwaardige therapeuten

In 2016 en 2017 heb ik It's Just Therapy ontwikkeld en opgezet samen met Wouter van de Ridder. Inmiddels run ik het bedrijf samen met een aantal zeer betrokken medewerkers en consultants en zijn ruim 200 kwalitatieve therapeuten (veelal aanvullend vergoed) aan ons verbonden. Vanuit It's Just Therapy werk ik nu zelf als intake consultant en als lichaamsgerichte therapeut. Als je bij mij een intake sessie boekt dan krijg je een veilige liefdevolle spiegel: helder, bekrachtigend, en inspirerend. Je bent verzekerd van een motiverend ontwikkelingsplan óf een optimale match met een van onze andere therapeuten in ons netwerk!

Boek nu een (tijdelijk gratis) intake consult

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht