It’s Just Therapy

It’s Just Therapy – Wij vinden de therapeut die bij jou past!

  • Geschreven door Webmaster
  • laatst bewerkt Aug 18, 2016
Deel dit artikel:

It's Just Therapy

Website It’s Just Therapy Live – dé gids voor persoonlijke groei . Wij vinden de therapeut die bij jou past!

Amsterdam 27 oktober - Vandaag wordt (i.s.m. Rishis) It's Just Therapy (in beta) gelanceerd. De ‘airbnb van de therapie'.
It’s Just Therapy is dé site waar je de juiste (complementaire) therapeut of coach kan vinden en waar therapeuten zich kunnen profileren. We kunnen je ook persoonlijk begeleiden naar de juiste professional. Ben je therapeut, coach of healer? Sluit je, net als steeds meer professionals, ook aan! Speciaal voor therapeuten/coaches uit ons netwerk geldt een mooie startaanbieding.

Een oerwoud aan therapeuten
Als paddestoelen schieten ze uit de lucht: de ‘zweefmolen' van coaches, mindfulness-trainers, psychologen, levenstherapeuten, sjamanen, astrologen, EFT en EMDR therapeuten en healers. Wie is nu goed en hoe beoordeel je wat je nodig hebt? Als je al weet wat er met je aan de hand is. Huisartsen ontberen de kennis, zo blijkt uit onderzoek, 80% van hen verwijst niet door naar een specifieke of alternatieve therapeut, zoals bijvoorbeeld een EMDR therapeut, lichaams-gerichte psychotherapeut, mindfulness therapeut, familieopsteller, osteopaat, yogadocent, massagetherapeut of acupuncturist. En al helemaal niet naar sjamanen en healers. Terwijl je er juist heel veel baat bij kan hebben.

It’s Just Therapy neemt het giswerk weg
Onze ambitie is om deze ondoorzichtige markt transparanter en laagdrempeliger te maken. Je kan zelf zoeken op thema, klacht (o.a depressie, relatieproblemen, burn out), therapiesoort of ambitie (o.a. spirituele ontwikkeling, meer verbinding hoofd-hart, persoonlijke groei, meer empathisch vermogen). Therapeuten kunnen in hun profiel aangeven welke klachten ze kunnen verhelpen en in welke themas ze zijn gespecialiseerd en worden getoond met een uitgebreide omschrijving van hun biografie, werkwijze en mogelijke reviews van eerdere cliënten.

Kom je er niet uit? Laat je persoonlijk begeleiden
We begeleiden ook persoonlijk in je (keuze) proces. Co-founder Wouter van de Ridder en ik zullen als intake consultant na een eerste sessie doorverwijzen naar de juiste therapeut en/of een ontwikkelingstraject samenstellen (bijvoorbeeld wekelijks yoga, een bezoek aan een sjamaan en lichaams-gerichte therapie). Onze consult-sessies vinden plaats op de plek waar jij je het meest prettig voelt: ons kantoor, bij jou thuis, het park, skype of chat. Daarin zijn we uniek.

Kwaliteit en géén telefoongids
Als je op zoek bent naar iemand die je verder kan helpen, zoek je iemand die bij je past. Aan een lijst van therapeuten heb je dan niets. Het gaat namelijk om de klik met de therapeut. Die is essentieel voor het resultaat (bron Menzis). De therapeuten die bij ons op de site staan bieden kwaliteit. Ze worden dan ook middels een 'review systeem' gewaardeerd door de cliënten én door ons zelf (en ons team) en gecheckt op effectiviteit, prijs & kwaliteit, opleiding & achtergrond, luistervaardigheid & compassie.

Heb je vragen of interesse?
Mail naar info@itsjusttherapy.com of bel 06-30411883.

 
 
Deel dit artikel:

Terug naar overzicht