It’s Just Therapy

Ervaring van een therapeut op It's Just Therapy

  • Geschreven door Naoual Chawkat
  • laatst bewerkt Feb 22, 2021
Deel dit artikel:

Ervaring van een therapeut op It's Just Therapy

Ervaring van een therapeut op It's Just Therapy

Als beginnend therapeut was de website It's Just Therapy, a game changer voor mij. Ineens meer zichtbaarheid en bekendheid door potentiele klanten die op alternatieve behandelingen zoeken. Ook klantservice is van top kwaliteit. Wanneer ik een aanvraag krijg via de website krijg ik een herinnering per email van 'It's just therapy' dat ik een aanvraag heb die op mijn reactie wacht (dat noem ik verwennen, je eigen zakelijk butler...!). In de wereklijkheid krijg ik meer aanvragen via It's Just Therapy dan via mijn eigen website (70% van mijn nieuwe klanten in 2020 waren via It's Just Therapy).

Naoual Chawkat is aura en chakra healer en docent aan Nederlof Instituut

 

 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht