It’s Just Therapy

Energy Healing Training Online - wegens succes herhaald! De tweede training start 26 maart

  • Geschreven door Hermelijn van der Meijden
  • laatst bewerkt Jan 18, 2021
Deel dit artikel:

Energy Healing Training Online - wegens succes herhaald! De tweede training start 26 maart

Energy Healing Training eind maart start een tweede training wegens succes

De volgende Energy Training start 26 maart 2021! Energy Healing Basis Training Online door Hermelijn van der Meijden. Wees er snel bij boek hier je plekje direct 

Wil je graag met energie leren werken? Of je transformatieproces een boost geven? Of elke week anderhalf uur doorbrengen in een afgestemd energetisch veld? Hermelijn is opgeleid door o.a. Barbara Brennan en Margriet van Bentem en biedt nu een boeiende en intensieve energietraining. De training is zodanig is ontworpen dat hij ook online diep doorwerkt op de verschillende lagen van wie je bent. De training begint 26 maart en het tarief is 180 euro voor 5 sessies (180 ex btw voor ondernemers)

Eind maart start weer een nieuwe Energy Healing Basis Training Online (elke vrijdagochtend, anderhalf tot twee uur), gegeven door Hermelijn van der Meijden. Gedurende vijf weken gaan we op reis door de verschillende velden van bewustzijn. Je ontdekt de kracht van je lichaam en emoties, voelt de liefde van je ziel, leert over de belangrijkste energetische wetten en vangt een glimp op van de goddelijke blauwdruk die aan al het leven vooraf gaat. Elke week doen we een energetische activatie, waardoor een reset plaatsvindt van alles wat je dacht dat je was en nieuw bewustzijn kan indalen. Er is een helder theoretisch kader, we werken met de groepsenergie, je ontvangt krachtige meditaties en initiaties en er is ruimte voor vragen en persoonlijke ondersteuning. Van elke sessie is een replay beschikbaar, evenals een hand-out met tekst en huiswerk, zodat je de stof in de week erna, naar behoefte, verder kunt eigen maken en integreren. De training geeft een boost aan je helingsproces en legt een stevig fundament voor het vervolg. Start: 13 januari. Kosten: 180 euro (ex btw voor ondernemers). 

In deze vijfweekse training (steeds op woensdag) gaan we op reis door de verschillende velden van bewustzijn. Je ontdekt de kracht van je lichaam en emoties, voelt de liefde van je ziel, leert over de belangrijkste energetische wetten en vangt een glimp op van de goddelijke blauwdruk die aan al het leven vooraf gaat.
 

Wat gaan we doen?

Elke week doen we een energetische activatie, waardoor een reset plaatsvindt en nieuw bewustzijn kan indalen. Er is een helder theoretisch kader, we werken met de groepsenergie, je ontvangt krachtige meditaties en initiaties en er is ruimte voor vragen en persoonlijke ondersteuning. Van elke sessie is een replay beschikbaar, evenals een hand-out met tekst en huiswerk. De training geeft een boost aan je helingsproces en legt een stevig fundament voor het vervolg.

In vijf online lessen met theorie en oefeningen gaan we in op het belang van belichaming, aanwezigheid en bewustzijn. We bespreken de belangrijkste energetische wetten. Je ontdekt dat met het doorlopen van je eigen innerlijke proces je energetische kracht en lichtheid toenemen. En we gaan in op wat healing is en de technieken die je kan gebruiken. Start: eind maart


Programma, de Energy Healing Basis Training (online) bestaat uit:

  • Vijf intensieve online lessen van vijf kwartier, met thema’s Belichaming, Aanwezigheid, Energie, Blauwdruk en Healing.
  • Theorie over de verschillende niveaus van bewustzijn
  • Werken met je persoonlijke intentie, resonantie en de kracht van het gezamenlijke energieveld
  • Meditaties die je helpen om dieper naar binnen te gaan
  • Energetische initiaties waarbij bewustzijn wordt geactiveerd
  • Gelegenheid tot stellen van persoonlijke vragen en ondersteuning van jouw proces
  • Uitgebreid lespakket met theorie en huiswerk
  • Mogelijkheid om de lessen op een ander moment te bekijken of herhalen

Wie is de trainer?

Meer informatie vind je hier over Hermelijn van der Meijden.

Wees er snel bij boek hier je plekje direct 

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht