De Droomvrouw: spiritueel boek voor nuchtere zielen

  • Geschreven door Webmaster
  • laatst bewerkt Apr 10, 2016
Deel dit artikel:

De Droomvrouw: spiritueel boek voor nuchtere zielen

Hermelijn van der Meijden

De Droomvrouw. Zo heet mijn nieuwste boek. Ik deel daarin mijn radicaal eerlijke versie van de universele reis van de ziel. Je kunt het een spiritueel verhaal noemen, maar dan wel geschreven in concrete taal. De conclusie is fijn: dromen zijn er om te manifesteren. Maar de weg ernaar toe voert niet door de hemel. Eerder door de duistere spelonken van je (in dit geval mijn) psyche. Er is altijd weer dat niet zo verheven huis-tuin-en-keuken-slijk waar een ieder op het zielspad zich doorheen moet worstelen.

Sinds De Droomvrouw af is en de wereld in gaat, is het me nog duidelijker: dromen manifesteren hoort er eigenlijk gewoon bij, als je de cyclus van het leven doorloopt – de cyclus van sterven, door je schaduw ploegen, je hart openen, leiderschap nemen, je overgeven aan het universum, en, tenslotte, ontdekken wie je werkelijk bent (om daarna weer helemaal opnieuw te beginnen). En in dat hele proces is er een aantal praktisch toepasbare energiewetten bijzonder nuttig om te kennen. Namelijk: energie volgt intentie. En: energie trekt gelijksoortige energie aan. En: als het je niet lukt om je dromen waar te maken, dan is er nog onverwerkte pijn in je onderbewuste opgeslagen - die je belemmert, maar vooral: die vraagt om heling.

In De Droomvrouw het uitgebreide, ongecensureerde verhaal over mijn niet zo fraaie modder die uiteindelijk vruchtbare bodem blijkt voor dromen, verlangens en manifestaties. Ze is nu verkrijgbaar via boekhandels, internet en www.dedroomvrouw.nl.

Deel dit artikel:

Terug naar overzicht